İlk Defa Hala Oldum...

zuzu72

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
278
4
641
İstanbul
Kızlar bir tane erkek kardeşim var. Hala oldum. çok mutluyum.... Sizlerle paylaşmak istedim.... Çok şeker bir kızımız oldu.....2 çocuk annesiyim ama bu bambaşka bir duyguymuş. Rabbim herkeze göstersin....:::::dance:

ne güzel...
allah analı,babalı büyütsün...
sağlıklı,huzurlu,başarılarla dolu uzun bir ömrü olsun inşallah...
:Saruboceq:

sizin adınıza cok sevindim :asigim:
saglıklı, sıhatlı,gelecek yıllarda aılesıne,cevresine ve vatanına hayırlı bır evlat olması dılegıyle...

rabbim analı babalı büyütsün oduyguyu tatdıgım için bilirim çok güzeldir

canım allah analı babalı büyütsün bende sadece hala olabilicem onun içinde en az 10 senem var darısı başıma

hala olmak gerçekten çok güzeldir.benim de 7 yaşında bir yeğenim var ve ben anne olmadan hala oldum.
onu evladımdan ayıracağımı asla sanmıyorum.ilk göz ağrımız o bizim...

canım , hala olmak çok güzel bir duygu , anneyim ama inan o kuzumunda evlatlarımdan farkı yok.. hayırlı olsun analı babalı, vatanına milletine hayırlı evlatlardan olsun inşallah a.s.

Rabbim analı, babalı sağlıklı ve huzurlu sevdikleriyle beraber uzun bir yaşam versin mis kokuluya.Bende 15 senedir halayım benim çocuğum yoktu onu ilk kucağıma aldığımda. Halasının kuzusu diye çağırırım onu ve kendi evlatlarımdan hiç ayırmamZaten bir tane başka kardeşi olamadı.Rabbim hepsine iyi günler göstersin.Hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Gözünüz aydın..

Hala olmak çok güzeldir, bilirim. ıki kez oldum ben de.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ne güzel Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun.Bende ilk defa hala olduğumda gözyaşlarına boğulmuştum.Çoookkk güzel bir duygu ne mutlu sana

Hala olmak harika bir duygu bende halayım, Allah anneli babalı büyütsün upuzun ömür versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…