Merhaba kızlar, 6 ay letrol tedavisi gördüm ama sonuç alamadım ne eşimde ne bende sorun var, rahim filmi çektirdim herhangi bir problem yok en sonunda başka doktora gittim Femara verdi 5 gün olacak şekilde, 31nde kontrolüm var catlayip catlamadıgına bakacak zaten diğer ilaçlarla da çağlıyordu yumurtam ama en son gittiğimde doktorum yumurta tembelliği var biraz demişti 6 aydır gittiğim doktorum böyle bsey demedi. Sizin yumurta tembelliği olup Femara ile sonuç aldığınız durum varmı lütfen yardımcı olur musunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk defa femara kullananlar
- Konu Sahibi AsliiO
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- femara kullananlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Umarım Hersey yolunda gider sizinde yolunda giderse zaten çatlatma iğnesi verecekBende femara kullanacagim doktorum bu akşam onu önerdi hafta içi de yumurta takibi için çağırdı
Catlatma iğnesi verecek misiniz diye sordum hayır dediUmarım Hersey yolunda gider sizinde yolunda giderse zaten çatlatma iğnesi verecek
Peki dün muayene oldum ilaca dün akşam başladım sali günü 2. Kontrole gideceğim o zamana kadar büyüme veya çatlama oluyor mu adetin 5. Günüydü dünKendisi catlıyor mu diye bakacak o zaman çünkü ben 6 ay letrol tedavisi gördüm her seferinde catladıgı halde yumurtalar çatlatma iğnesi de verdi riske atmayalım diye
- 14 Şubat 2023
- 423
- 485
- 23
- 28
Genelde adet olduğunun 13. Günü kontrole çağırıyor yumurta güzel şekilde büyümüşse size bağlı olarak çatlatma iğnesi veriyor ama okuduklarıma göre çatlatma iğnesi vermeyen doktorlarda varmışPeki dün muayene oldum ilaca dün akşam başladım sali günü 2. Kontrole gideceğim o zamana kadar büyüme veya çatlama oluyor mu adetin 5. Günüydü dün
Benim doktorumda ilk etapta onermedi aşıyıGenelde adet olduğunun 13. Günü kontrole çağırıyor yumurta güzel şekilde büyümüşse size bağlı olarak çatlatma iğnesi veriyor ama okuduklarıma göre çatlatma iğnesi vermeyen doktorlarda varmış
- 18 Mayıs 2023
- 16
- 3
- 6
- 30
Merhaba ben de 20 aydır deniyorum hiçbir sıkıntı yok olmuyor. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım. Şimdi de 3 ay femara kullandım 3. Aydayım yine olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum. Adetim 2 gün gecikti hiçbir belirti yok negatif gördükçe ağladığım için testte yapamadım bir kaç gün gecikmesini bekleyeceğim
- 14 Şubat 2023
- 423
- 485
- 23
- 28
Hangi gün çatlatma iğnesi oldunuzMerhaba ben de 20 aydır deniyorum hiçbir sıkıntı yok olmuyor. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım. Şimdi de 3 ay femara kullandım 3. Aydayım yine olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum. Adetim 2 gün gecikti hiçbir belirti yok negatif gördükçe ağladığım için testte yapamadım bir kaç gün gecikmesini bekleyeceğim
Ben ilk klomenle başladım kist yaptı ilk kullanımda aşı vermedi, diğer aylar letrol kullandım 5 gün aynı şekilde çok güzel yumurta oluştu her seferinde Ovitrelle de vuruldum ama malesef tutmadıBenim doktorumda ilk etapta onermedi aşıyı
Bende doktoruma söyledim aşılama için gerek yok aşılamaya dedi anlamadım hiç birsey, birkaç gün daha bekleyin bence sonra direk kan testi yaptırın en net şekildeMerhaba ben de 20 aydır deniyorum hiçbir sıkıntı yok olmuyor. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım. Şimdi de 3 ay femara kullandım 3. Aydayım yine olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum. Adetim 2 gün gecikti hiçbir belirti yok negatif gördükçe ağladığım için testte yapamadım bir kaç gün gecikmesini bekleyeceğim
- 18 Mayıs 2023
- 16
- 3
- 6
- 30
3 kere oldum birinde 13. Gün yumurtlama gördü o gün oldum iğneyi diğerlerinde 14. Gün oldumHangi gün çatlatma iğnesi oldunuz
- 18 Mayıs 2023
- 16
- 3
- 6
- 30
Malesef regl oldum her ay bir umut bekliyorum ama olmuyor. Neden olmadığını anlamıyorum bi sıkıntı olmadığı için Dr bana da aşılamaya gerek yok dedi ama ben istiyorumBende doktoruma söyledim aşılama için gerek yok aşılamaya dedi anlamadım hiç birsey, birkaç gün daha bekleyin bence sonra direk kan testi yaptırın en net şekilde
Bende istiyorum sansımı denemek ama gerek yok diyor doktorum aşılama için, umudumuzu kaybetmek yokMalesef regl oldum her ay bir umut bekliyorum ama olmuyor. Neden olmadığını anlamıyorum bi sıkıntı olmadığı için Dr bana da aşılamaya gerek yok dedi ama ben istiyorum
- 28 Temmuz 2023
- 1.701
- 900
- 43
Canım bende 3 kez letrol 3 kez klomen kullandım.Acaba letrole devam etmede sakınca olur mu doktor bişey dedimiMerhaba kızlar, 6 ay letrol tedavisi gördüm ama sonuç alamadım ne eşimde ne bende sorun var, rahim filmi çektirdim herhangi bir problem yok en sonunda başka doktora gittim Femara verdi 5 gün olacak şekilde, 31nde kontrolüm var catlayip catlamadıgına bakacak zaten diğer ilaçlarla da çağlıyordu yumurtam ama en son gittiğimde doktorum yumurta tembelliği var biraz demişti 6 aydır gittiğim doktorum böyle bsey demedi. Sizin yumurta tembelliği olup Femara ile sonuç aldığınız durum varmı lütfen yardımcı olur musunuz
- 28 Temmuz 2023
- 1.701
- 900
- 43
Ben haziranda gebe kaldım ama kimyasal oldu malesefMerhaba kızlar, 6 ay letrol tedavisi gördüm ama sonuç alamadım ne eşimde ne bende sorun var, rahim filmi çektirdim herhangi bir problem yok en sonunda başka doktora gittim Femara verdi 5 gün olacak şekilde, 31nde kontrolüm var catlayip catlamadıgına bakacak zaten diğer ilaçlarla da çağlıyordu yumurtam ama en son gittiğimde doktorum yumurta tembelliği var biraz demişti 6 aydır gittiğim doktorum böyle bsey demedi. Sizin yumurta tembelliği olup Femara ile sonuç aldığınız durum varmı lütfen yardımcı olur musunuz
- 28 Temmuz 2023
- 1.701
- 900
- 43
Canım matofin günde kaç kez alıyorsun pko varmı sizde deMerhaba kızlar, 6 ay letrol tedavisi gördüm ama sonuç alamadım ne eşimde ne bende sorun var, rahim filmi çektirdim herhangi bir problem yok en sonunda başka doktora gittim Femara verdi 5 gün olacak şekilde, 31nde kontrolüm var catlayip catlamadıgına bakacak zaten diğer ilaçlarla da çağlıyordu yumurtam ama en son gittiğimde doktorum yumurta tembelliği var biraz demişti 6 aydır gittiğim doktorum böyle bsey demedi. Sizin yumurta tembelliği olup Femara ile sonuç aldığınız durum varmı lütfen yardımcı olur musunuz