Selam arkadaşlar o kadar Üzgün ve sinirliyim ki ne yapsam bilemiyorum. Eşim işten geldi oturduk muhabbet ettik sahur için birşeyler yedik oturduk tw izledik buraya kadar sorun yok. Ben bugün kandil diye eşimin ailesini tek tek aradım anca ablası cevap vermedi bende görmemiştir ararım biraz zaman geçtikten sonra dedim unuttum neyse eşimle az önce otururken ablanla konuştun mu dedim evet dedi ben bir kere aradim açmadi bende birdaha aramayı unuttum dedim. Ayıp etmişim aramaliymisim bidaha falan bende her zaman ararım ilk defa oldu sen benim ailemi nerdeyse hiç bir kandilde aramiyosun aradığı zamanda ben aramışımdır sonra ona vermişimdir ve babamın bu durum zoruna gidiyo bu durum beyfendi umursamiyo bile neyse bana bağırdı birden üstüme yürüdü yok ben o konuda ona atlıyomuşum falan sert konuştu normalde aramız bozuk olsa ilk adımı ben atarım ama bu bağırmaları çoğaldi bende bu sefer başka odaya geçtim yoruluyorum.bu böyle davrandıkca kendi tarafı için ona şunu yapma ayıp olur buna bunu yapma ayıp olur benim tarafıma gelince ne olacakmış ki. Tamam ailesiyle ilgili herşeye önem veriyo saygı duyuyorum ama benim aileme umursamazligi canımı sıkıyor bide üstüne bağırması kesin onun sesine herkes balkona çıkıp bizim eve bakmıştır o derece.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.