İlk defa duyacağınız bir bağımlılık türü olduğunu biliyorum

İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar ben kurtuldum çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına

bende küçükken tebeşir,toz vb şeyler yerdim ama geçmişti baya bi süre.şimdide geçen yıldan beri çiğ pirinç yiyorum malesef..bi avuç çiğ pirinci yıkayıp ısladıktan sonra yiyorum( engel olamıyorum..
var mı pirinç yiyen benden başşka bence külden iyidir deneyin :))

aynı sorun bendede vardı burnuma toprak kokusu gelirdi hep toprak yememek için kendimi zor tutuyordum doktora gittim hemoglobinim 7 çıktı ferrtitinim de 4 demiir eksikliği anemisi varmış venofer diye bir serum yazdı doktorum çok iyi geldi artık toprak yemek istemiyorum

kesinlikle demir eksikliğinden kaynaklanıyo, bende yiyordum tedaviden sonra bıraktım, şimdi inş, sigarayıda bırakıyorum

Benimde tanıdıklarım var yiyen
Benimde bildiğim demir eksikliği
Çocuklar toprak falan yer bende yerdim küçükken
Doktora görünün

birkaç kişiden duymuştum böyle birşeyi
benim kuzenimde bebekken patates yalardı patatesin topraklı kısımlarını ama sonra kendiliğinden geçti.
inş sende kurtulursun.

canım bunun negatiflikle ne alakası var Allah aşkına bende aynen o arkadaş gibi tepki verdim hatta bence iğrenç ötesi bişey ama haytım boyuncada inanlımaz pozitif bir insan olduğumdan bahseder insanlar ..

Canım aynı durum bende de var ve dediğin gibi bırakmak istemiyorum hatta ondan aldığım tadı bakşa bir şeyden alamıyorum bile denilebilir Yalnız değilsin yani

Canım aynı durum bende de var ve dediğin gibi bırakmak istemiyorum hatta ondan aldığım tadı bakşa bir şeyden alamıyorum bile denilebilir Yalnız değilsin yani

Bende paket lastiği daha doğrusu kauçuk çiğnemeye ve onun kokusuna bayılıyorum. Kötü bir alışkanlık ama ondan aldığım mutluluğu hiç bir şeyden almıyorum. Özellikle sigara içtikten sonra bunu yapmaya bayılıyorum. Doktora gittim anemi teşhisi koydular seneler önce. Ne zaman kan ilacı içmeye başlasam ve bir müddet kullanıp kanım normal seviyeye çıksa bundan tiksiniyorum ve yemeyi bırakıyorum. Ama ne Zaman ilacı bıraksam tekrar eskisi gibi yemeye başlıyorum. Aalında yemek de hoşuma gitmiyor değil

İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar ben kurtuldum çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına
nasil kurtuldun. Bende iki aydir yiyorumve iciyorum..Hatta sigarayi kulunu yemek icin iciyorum.kansizligim var bunu da biliyorm

Bende pirinci yikamadan yiyordum. Kitir kitir yedigim pirinc en az 80 kilo olmuştur. Sonra 2012 de yemin edip birakmistim

Okurken. Ya en fazla ne olabilir ki diye dusundum. Mutlaka duymussumdur diye dusundum ve gerçekten de şok oldum.

Hic ama hic duymadim boyle birsey.

Kül ve sabun çok enteresan benim de deterjan kokularina dayanamam bayilirimda yemek aklıma gelmedi hiç. Ben de sigara gibi sürekli sakız yiyorum ama bildiginiz günde 30 35 vardır yediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…