İlk defa böyle oldu

bence test al bi hamileliğine bak ondan sonr aadetinin gelmesi için uğraş

canım primolut içme
hamile kalma olasılığın yok ama ben de ikinciye olasılık hiç yok dediğim bir anda kaldım
emin olmadan sakın o ilacı içme

. Hamilesin Kız daha ne yapcan yaa

Adet geciktirici ama arkadaşımda adetini getirmek için kullanıyor doktor vermiş. 1 gün içsem bıraksam acaba gelirmi diye düşündüm de :/

hayır o ilaç söktürücü olarak da kullanılıyor
üzerinde koca harflerle "hamileler kesinlikle içmemelidir" yazıyor
önce hamile olmadığından emin ol

Bence en ufak bir ihtimal bile varsa kesinlikle test al ve emin ol. Çünkü hamilelik varsa arkadaşların önerdikleri düşük yaptırabilir..

canım primolut içme
hamile kalma olasılığın yok ama ben de ikinciye olasılık hiç yok dediğim bir anda kaldım
emin olmadan sakın o ilacı içme

hayır o ilaç söktürücü olarak da kullanılıyor
üzerinde koca harflerle "hamileler kesinlikle içmemelidir" yazıyor
önce hamile olmadığından emin ol

Bence en ufak bir ihtimal bile varsa kesinlikle test al ve emin ol. Çünkü hamilelik varsa arkadaşların önerdikleri düşük yaptırabilir..

Eve giderken bir test alayım negatif çıkçağına eminim aslında ama :) Mart ayı muhasebeciler için yoğun stresli bir ay belki de ondandır =)
Hatta şuan yine wc den geldim durumda bi değişiklik yok. Pedimde yine ufak bir damla var ama peçeteyle silince de pembemsi birşey var.

Saolun kızlar yorumlarınız için. Akşam ola hayrola bakalım :)

ama daha regl dönemindesin
eczane testinin pozitif çıkabilmesi için en az 1 hafta gecikme yaşamış olman lazım
eczane testleri pozitif çıkarsa, yanılma payı olmazmış
fakat negatif çıkarsa yanılma payı olurmuş, doktorum söylemişti
onun yerine kan testi yaptır bari

Yarın o zaman bi hastaneye gideyim ben. Yarın sabahta aynı durumda olursam eğer.

Hamile olabilirsin yerleşme kanaması oluyor bu şekilde doktora gittiğinde zaten mutlaka bakar gebeliğe. Bence herhangi bir ilaç içme gebelik şüphesinden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…