İlk defa böyle oldu

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
Merhaba kızlar.

Adetim çok düzenlidir benim kendimi bildim bileli hiç şaşmamıştır. Her ay 5 gün öne atar düzenli olurum.
2 gündür göğüslerimde de ağrı vardı dedim geliyo :) Dün bir damla geldi hemen orkid taktım. Gün içinde wc gidiyorum geliyorum sadece 1 damla var oda oda pembemsi kahverengimsi gibi bişey. eve gittim akşam hala aynı sabah uyandım wc girdim, değiştirdim işe geldim. Şimdi yine wcden çıktım 1 damla var rengide dünkü gibi.
Hamile olma ihtimalini de pek vermiyorum ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Adet günümdeyim normalde.
Her ay sancılı bir şekilde kasık ve göğüs agrısı çekerken şuan ne göğüslerimde ağrı var ne de kasıklarımda.
Wcdeyken peçeteyle kontrol ediyorum hani siliyorum hafif pembesi gibi hafif bi lekelenme var gibi.

Böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba aranızda, çok garip geldi bana bu durum. Bugunde aynı şekilde devam ederse yarın doktora giderim heralde.

Sökülmemiş adetiniz. Mevsim değişikliklerinde olur böyle. Gün içinde bir kaç tane aspirin alın.

Sökülmemiş adetiniz. Mevsim değişikliklerinde olur böyle. Gün içinde bir kaç tane aspirin alın.

Aspirin içersem hiçten gelmez :) Ne ilaç içersem içeyim, bebek aspirini dahi içsem kanamamı kesiyor. Normalde 5 günde biten adetim 3 günde bitiyor.

Merhabalar, dun erkek arkadasimla iliskiye girdik. 4 yildir ilk kez prezervatifsiz yaptik. Erkek arkadasim prezervatif aliskanligi oldugu icin varmis gibi unutup icime bosaldi. Hemen ayagi kalktim gittim yikadim, tuvaletimi yaptim ve kosarak eczaneye gittik. 15 dk sonrasinda Ella'yi icmistim bile. Bir onceki adetimi 8 mart'ta oldum, iliskiye 31 mart'ta girdik. Hamile kalma olasiligim nedir sizce?

olasılığın yok gibi. hemen almışsın ilacını.

Aspirin içersem hiçten gelmez :) Ne ilaç içersem içeyim, bebek aspirini dahi içsem kanamamı kesiyor. Normalde 5 günde biten adetim 3 günde bitiyor.
Aspirinin kesmesi mümkün değil ama, kan sulandırır. Adet söktürücü olarak bir çok kadın doğum uzmanı tavsiye eder.

Konuya tecavüz etmişsin yeni konu açmalısın.
Hamile kalma olasılığın yok denecek kadar az.

Aspirinin kesmesi mümkün değil ama, kan sulandırır. Adet söktürücü olarak bir çok kadın doğum uzmanı tavsiye eder.
Benim kini de kesiyor canım,hatta aneminkini de kesiyor,bir kaç sefer adetliyken içtim hemen kesti.

Hamile olmak gibi en küçük bir ihtimaliniz varsa sakın bişey içmeyin.
Böyle bir şey olmadığından eminseniz, adaçayı söktürmeye yardımcı olur mutlaka.

İsimsiz kadın üye..! İsim çok yaratıcı

Aynı durum başıma geldi benim hatta
İki adet dönemi arasında da sürdü doktora gittim bazı durumlarda normal olabileceğini söyledi. Fazla stresli bi dönem geçirmemin etkisi olabileceğini söyledi. Endişe etmeyin bi iki güne düzelir herhangi bir ilaç kullanmadım devam ederse ilaç yazacağını söyledi doktorum. Papatya çayı için bide bol bol su en fazla diğer adet dönemize kadar sürer o dönemi biraz daha yoğun geçiriyorsunuz tabiki bunu söylemeliyim ama geçiyor endişeye gerek yok.

asprin sulandırır kanınızı için derim..

Hamile olmak gibi en küçük bir ihtimaliniz varsa sakın bişey içmeyin.
Böyle bir şey olmadığından eminseniz, adaçayı söktürmeye yardımcı olur mutlaka.

maydonozu kaynat cnm suyunu iç söktürücü özelliği var

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için..
Şuan yine wc den çıktım hala daha aynı bi değişim yok. Akşam eve gidince bi adaçayı yada papatya çayı içeyim bakalım. Yada şey var evde Primolut-N var 1 tane içsem arkasından gelirmi acaba :/

Hangi ilacı kullanırsam kullanayım benim kanamamı kesiyor, ama annemle kardeşimde öyle değil mesela onlarınkini sulandırıyor. O yüzden çok sancılı dönem geçirdiğimde bile ilaç alamıyorum kesilicek diye.

Dediğim gibi hamile olma durumu oldugunu pek sanmıyorum belirti gibi birşeyde yok ama eve giderken eczaneden bi test alsammı diye kararsız kaldım.

Aspirin kanı sulandırır.Bu yüzden çabuk sökülmesi olası.Bu arada mevsim geçişlerinde normaldir.Eğer diyet yapıyor ve tatlı yemıyorsanızda az gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…