- 20 Eylül 2020
- 23
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi Kafasi Karisik Birisi
-
Hayır olmadı. Ama oiliskiye dönmesini istiyor bunu söyledi ve olmazsa arkdas olarak devam edemeyecegini de söylediDaha önce hiç ilişkiniz oldu mu?
Sanki bazı çekinceleriniz var gibi. Bu kadar duygusallaşmayın kendinizi üzmeye gerek yok. İlla bir bitirme konuşması yapmanıza gerek yok. Buluşun iyi vakit geçirin eğlenin gülün. Belki güzel bir arkadaşlık gelişir. İnsanlara şans verin.
İlla ilişkiye döndürmeye gerek yok. İyi vakit geçirin bu kadar niye bir şey hissetmiyorum, niye bir şey hissetmiyorum diye kendinizi hırpalamanıza gerek yok
Evet bu benimde aklıma gelmiyor değil bu zamana kadar tanışmak için şans verdiğim kişiler böyle degildi ilk defa böyle biriyle karşılaştım ama pişman olurum diye de onu üzecek bir şey yapmak istemiyorumnedense bu kişiyi kaybederseniz pisman olacakmıssınız gibi geldi ilerde idealinizdeki gibi bir insan girmezse hayatınıza bu kişiyi mumla ararsınız
Hahahahahah ay cok güldüm Ya cok yaşayın sizBende aynı şeyi yaşıyorumaçıkçası dış görünüşü benimde hoşuma gitmedi . Kendide farkında sürekli bana göre çirkin olduğunu falan söylüyor .üzülüyorum bunları düşünüyor diye . Zamana bırakalım dedim . Belki hissederim diye, ama yok olmuyor . Yanında olsam sarılsam falan diyor daha da soğuyorum özetle tip önemli , kim dış görünüş önemli değil diyorsa net çirkindir
İleriki zamanda da hissedemem miBirşeyler hissetmeden cok zor..karsi tarafın size tutumundan dolayi hoşlanıyor olabilrsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?