• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa boyle bir sey yaşıyorum lutfen bana yardim edin...

Kafasi Karisik Birisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
23
11
3
29
Bir kaç defa konu açmıştım aslında ama uzun olmasın diye doğru düzgün anlatmadan bir şeyler sordum. Biraz uzun olacak ama lütfen yardımınıza ihtiyacım var.
İkimiz farklı şehirlerdeyiz. Beni arkdasımın paylaştığı hikayede gormus ve tanışmak istemiş. Bir yıl boyunca uğraştı hep reddettim. Bu sene bir şans verdim ve konuşmaya başladık. Dış görünüşü pek hoşuma gitmedi ve ben olumsuz bakiyordum. Daha sonra ilk bulusmamızı gerceklestirdik. Olumsuz dusuncem yerini karasizliga birakti. Fotoğraflardan biraz daha iyiydi ama yine de her insanın bir tipi olur benim düşündüğüm gibi değildi. Ama bana sempatik ve karakterli biri geldi ve 1 aydır konuşuyoruz daha gerçekten de çok karakterli biri ve konuşması çok güzel. Ayrica bu zamana kimseyle bu kadar fazla konusmamistim. Benim icin bir ilk. Ona mesajlarda onun gibi bir şeyler hissetmedigimi söyledim ve bunu anlayışla karşıladı hemen bir şey hissetmememin normal olduğunu 2 3 ay bekleyeceğini ve uzakta olduğumuz için bir etkilesimin olmamasının çok doğal olduğunu söyledi ve bana da mantıklı geldi. Biz bu 1 ay içinde çok görüşemedik sadece 2 defa görüştük aslinda 2. Bulusmada bitirmeyi düşünüyordum ama bunu düşündükçe istemsizce gözlerimden yaş geliyor agliyorum üzülüyorum. Ve bitiremedim. Onunla çok iyi anlasiyoruz eğlenceli bir sohbeti de var ama hislerimi bende tam olarak anlayamıyorum. Bana değer veriyor sabırlı anlayışlı başkası olsa ona yaptiklarimi yapsam 1 dk bile durmazdi. Bazen ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamış gibi oluyorum bazende hiç istemiyorum soğuyorum. Birde bulusmalarda hic heyecanlanmiyorum cok rahat oluyorum. Hafta sonu bir daha buluscaz. Ama vakitte çok ilerlemeden karar vermek istiyorum artık. Onu gerçekten üzmek istemiyorum. Anlayacaginiz ne yapacağımı ne hissettiğimi bilemiyorum 😔
Bir de söylemeyi unutmuşum bulustuktan sonra eve gidince yüzümde saçma bir gülümsemë oluyor kimle konuşsam gülüyorum sizce niye böyle oluyor?

Son düzenleme:
Daha önce hiç ilişkiniz oldu mu?

Sanki bazı çekinceleriniz var gibi. Bu kadar duygusallaşmayın kendinizi üzmeye gerek yok. İlla bir bitirme konuşması yapmanıza gerek yok. Buluşun iyi vakit geçirin eğlenin gülün. Belki güzel bir arkadaşlık gelişir. İnsanlara şans verin.

İlla ilişkiye döndürmeye gerek yok. İyi vakit geçirin bu kadar niye bir şey hissetmiyorum, niye bir şey hissetmiyorum diye kendinizi hırpalamanıza gerek yok:KK53:

Daha önce hiç ilişkiniz oldu mu?

Sanki bazı çekinceleriniz var gibi. Bu kadar duygusallaşmayın kendinizi üzmeye gerek yok. İlla bir bitirme konuşması yapmanıza gerek yok. Buluşun iyi vakit geçirin eğlenin gülün. Belki güzel bir arkadaşlık gelişir. İnsanlara şans verin.

İlla ilişkiye döndürmeye gerek yok. İyi vakit geçirin bu kadar niye bir şey hissetmiyorum, niye bir şey hissetmiyorum diye kendinizi hırpalamanıza gerek yok:KK53:
Hayır olmadı. Ama oiliskiye dönmesini istiyor bunu söyledi ve olmazsa arkdas olarak devam edemeyecegini de söyledi

nedense bu kişiyi kaybederseniz pisman olacakmıssınız gibi geldi ilerde idealinizdeki gibi bir insan girmezse hayatınıza bu kişiyi mumla ararsınız
Evet bu benimde aklıma gelmiyor değil bu zamana kadar tanışmak için şans verdiğim kişiler böyle degildi ilk defa böyle biriyle karşılaştım ama pişman olurum diye de onu üzecek bir şey yapmak istemiyorum

Bende aynı şeyi yaşıyorum 😀 açıkçası dış görünüşü benimde hoşuma gitmedi . Kendide farkında sürekli bana göre çirkin olduğunu falan söylüyor .üzülüyorum bunları düşünüyor diye . Zamana bırakalım dedim . Belki hissederim diye, ama yok olmuyor . Yanında olsam sarılsam falan diyor daha da soğuyorum 🙄 özetle tip önemli , kim dış görünüş önemli değil diyorsa net çirkindir 😀

Bende aynı şeyi yaşıyorum 😀 açıkçası dış görünüşü benimde hoşuma gitmedi . Kendide farkında sürekli bana göre çirkin olduğunu falan söylüyor .üzülüyorum bunları düşünüyor diye . Zamana bırakalım dedim . Belki hissederim diye, ama yok olmuyor . Yanında olsam sarılsam falan diyor daha da soğuyorum 🙄 özetle tip önemli , kim dış görünüş önemli değil diyorsa net çirkindir 😀
Hahahahahah ay cok güldüm Ya cok yaşayın siz

Çocuğa yazık ya kim bilir neler yapiyosunuz çocuğa. Bir salın bence en fazla 3 gün üzülür unutur sonuçta çok yeni bir şey. Çocuğu şamar oğlanıniz yapmayın size katlanıyor diye

Çocuğa yazık ya kim bilir neler yapiyosunuz çocuğa. Bir salın bence en fazla 3 gün üzülür unutur sonuçta çok yeni bir şey. Çocuğu şamar oğlanıniz yapmayın size katlanıyor diye
[/QUOTE]
Yok o kadar da değil ilk başlarda öyleydim şimdi güzel konuşuyorum

Ünlü düşünür Recep İvediğin de dediği gibi; İç güzellik önemli ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.
Neyse konuya dönecek olursam; siz sadece onun ilgisini beğeniyor ve heyecan duyuyorsunuz. Ayrıldığınızda bu ilgi olmayacağı için de ayrılasınız gelmiyor.

Belli ki bir şey hissedemiyorsun. Bunu kendin için de onun için de zorlaştırma ve iletişimini kes. Sana da yazık ona da. Zamanla bir şeyler hissederim diye bir şey yok bence. Hayatına gerçekten seveceğin biri girecektir ileride ama belli ki bu kişi o kişi değil.

Back