A Aysnurerden Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2020 35 21 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #1 Esimle korunmuyoruz. Bu ay ilk defa yumurtlamadan3 4 sonra akintim kremsi ve beyaz oldu fakan kasinti veya kotu koku rahatsiz edici bisey yok hamilelik belirtisi diyorlar oyle mi?
Esimle korunmuyoruz. Bu ay ilk defa yumurtlamadan3 4 sonra akintim kremsi ve beyaz oldu fakan kasinti veya kotu koku rahatsiz edici bisey yok hamilelik belirtisi diyorlar oyle mi?
pembepatiler Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2019 1.330 1.938 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #2 Yumurtlamadan 3 4 gün sonra belli olmaz ki minimum 12 gün falan sonra çıkar belirtiler. Ha çok da belirti beklemeyin bence
Yumurtlamadan 3 4 gün sonra belli olmaz ki minimum 12 gün falan sonra çıkar belirtiler. Ha çok da belirti beklemeyin bence
Oydar Don't stop talking about palestine 🇵🇸 Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 8.759 46.905 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #3 Benim de öyle olmuştu ama gebe değilim sanırım. İlişkiden sonra o tarz akıntı olabiliyormuş duyduğuma göre
Benim de öyle olmuştu ama gebe değilim sanırım. İlişkiden sonra o tarz akıntı olabiliyormuş duyduğuma göre
A Aysnurerden Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2020 35 21 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #4 tersbiri .!.: Benim de öyle olmuştu ama gebe değilim sanırım. İlişkiden sonra o tarz akıntı olabiliyormuş duyduğuma göre Genişletmek için tıkla... Benim iliskiden degil ama onu biliyorum bi kac yerde arastirdim boyle olup hamile kalanlar varmis
tersbiri .!.: Benim de öyle olmuştu ama gebe değilim sanırım. İlişkiden sonra o tarz akıntı olabiliyormuş duyduğuma göre Genişletmek için tıkla... Benim iliskiden degil ama onu biliyorum bi kac yerde arastirdim boyle olup hamile kalanlar varmis
Oydar Don't stop talking about palestine 🇵🇸 Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 8.759 46.905 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #5 Aysnurerden .!.: Benim iliskiden degil ama onu biliyorum bi kac yerde arastirdim boyle olup hamile kalanlar varmis Genişletmek için tıkla... Beklemekten başka çare yok
Aysnurerden .!.: Benim iliskiden degil ama onu biliyorum bi kac yerde arastirdim boyle olup hamile kalanlar varmis Genişletmek için tıkla... Beklemekten başka çare yok
Asiye_ Guru Kayıtlı Üye 28 Kasım 2019 966 26.022 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #6 Hamilelik belirtisi değil adete yakın akıntı öyle gelir
Ondokuzdokuzondokuz Çekirdek ailem Kocam ve Oğlum :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 787 3.210 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #7 kan testi yaptırabilirsiniz benim 6 gün vardı ben yaptırdım ve çıkmıstı
A Aysnurerden Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2020 35 21 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #8 _Hiram_ .!.: Hamilelik belirtisi değil adete yakın akıntı öyle gelir Genişletmek için tıkla... Benim ilk defa oluyor sol kasigimda da agri var 3 gundur
_Hiram_ .!.: Hamilelik belirtisi değil adete yakın akıntı öyle gelir Genişletmek için tıkla... Benim ilk defa oluyor sol kasigimda da agri var 3 gundur
A Aysnurerden Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2020 35 21 11 Mart 2020 Konu Sahibi Aysnurerden #9 Ondokuzdokuzondokuz .!.: kan testi yaptırabilirsiniz benim 6 gün vardı ben yaptırdım ve çıkmıstı Genişletmek için tıkla... Yaa gidip yaptiriyim o zamna cok teşekkür ederim
Ondokuzdokuzondokuz .!.: kan testi yaptırabilirsiniz benim 6 gün vardı ben yaptırdım ve çıkmıstı Genişletmek için tıkla... Yaa gidip yaptiriyim o zamna cok teşekkür ederim