• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İlk defa boyatacağım endişeliyim :(

Pesimist5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
59
0
86
Diğer
arkadaslar, şimdi saçlarım siyah kaşlarım siyah ve buğday tenliyim.saçımı hiç boyatmadım şimdiye kadar. ama değişiklik istiyorum ve saçıma gölge yaptırmaya karar verdim.kuaför karamel rengi önerdi siz ne dersiniz sizce yaptırmalımıyım karamel rengi ?? yaptırırsam kaşlarım sırıtırmı?????:uhm:

güzel tavsiye vemiş.bence yaptır korkucak birşey yok.madem değişiklik istiyorsun.karamel saça siyah kaş sırıtmaz ama açık karamel yapmasın o zaman tabiki sırıtır.

gölge yaptırma ...bende ilk gölgeyle başladım bu boya işlerine..ilk yapılınca turuncu olmuştu saçım 6-7 yıkamadan sonra açık kumral gibi hoş bir renk olmuştu...karamel güzel bir seçim

teşekkürler arkadaslar biraz olsun rahatladım. ama gölge yaptırmazsam baska ne yaptırabilirm balyaj istemiyorum, hepsini şimdilik boyamakda istemiyorum...nasıl yaptırabilirim ki baska ?CADIARZU

şimdi aklım olsa saçlarıma boya asla sürmezdim.bin türlü dert cekiyorsun ya dip boyasıdır.renkten sıkılmadır,yok kapanmadı rengi yok açılmadı offff bana soracak olursan hiç boyatma.saçların canlılığını yitiriyor beyazların çıkıyor...

bence saçlarını boyatmadıysan denemeni tavsiye etmem ben de evde kutu boyayla sarı boyamıştım çok yıprandı saçlarım ve 7 aydır hiç boyamıyorum şimdi saçlarım eski sağlığına döndü eğer boyatmak istiyosan da küllü tonları tercih et çünkü karamel tonlar sonradan turuncu oluyo

benimde saclarım sıyah kaslaım sıyah bugday tenlıyım cıkolata kahve ıstıyorum ama saclarımı açtırmak ıstemıyorum.. ılk defa boyatıcam.. ılk sorum yakısırmı ıkncısı tutarmı :/

çikolata kahve tutarda siyah güzel halbuki bende tam tersi siyah istiyorum ama güzel olmazsa die boyatmıyorum..gözlerim yeşil beyaz tenliim

Güzel dururmuki..ayrıca cıkolata kahve ıcın kuafore gtmelımıyım kendım yapabılrmıyım? aynen dedıın gıbı yesıl gozlu beyaz tenlı bı arkadasım sıyaha boyattı sacını harıka durdu tavsıye ederım sac rengın cok acık degılse..

Back