• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa ağda yaptırıcaklara tavsiye

calvin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
16
2
1
24
Arkadaşlar ilk defa ağda yaptırıcam jilet yapıyordum ama çok yayıldı. Yani iç çamaşırımın dışından görünüyor seyrek olarak bikini bölgeme kadar yayıldı ağda azaltır diyorlar. Azaltıyor mu? Bir de çok korkuyorum acıdan kaş aldırırken bile gözlerim doluyor kendimi kaybediyorum orayı düşünemiyorum. Bir krem ya da ilaç önerebilir misiniz?

önereceğim ilk şey ağdayı sürmeden önce pudra döksün mutlaka. bence acısını azaltıyor. fakat ilk kez yaptıracağınız için hele de jiletin kalınlaştırdığı o kökler acıtır.
sonrasında bepanten iyi gelir sanki.

Arkadaşlar ilk defa ağda yaptırıcam jilet yapıyordum ama çok yayıldı. Yani iç çamaşırımın dışından görünüyor seyrek olarak bikini bölgeme kadar yayıldı ağda azaltır diyorlar. Azaltıyor mu? Bir de çok korkuyorum acıdan kaş aldırırken bile gözlerim doluyor kendimi kaybediyorum orayı düşünemiyorum. Bir krem ya da ilaç önerebilir misiniz?
Ben yıllardır epilatör kullanıyorum, birkaç kere merakımdan jilet denemiştim ama ne kadar zor oldugunu (kılların çıkış şekli, çıkış hızı, kalınlığı, yoğunluğu) o birkaç denemede anladım, aynı kökten çift çift cıkmaya başlamıstır. İlk başta çok çok zorlanırsınız ister ağda ister epilatör olsun ama vakit geçmeden ikisinden birine alışmaya bakın. O kadar kolay oluyor ki işiniz, ve sonrasında 3 haftaya yakın tertemiz. Gittikçe seyrekleşecektir, sert kıllar yumusayacaktır. Ama hemen beklemeyin biraz vakit alır.
Yıllardır jilet kullanıyorsanız acıya dayanmak için Kremler var ama benim pek bir bilgim yok, galiba o bölgeyi geçici uyusturuyor, ama bir önceki arkadasın dediği gibi pudra da bir tık kolaylastırıyor işi, terlemeyi aldıgı için tahriş de etmez. Kolay gelsin :)

Bu kremi arkadaşıma lazer epilasyonda önermişler oda bana internetten almıştı bunu sürüp streç film koyup yarım saat 40 dk işine gücüne bak sonra taş gibi oluyor sanki diş uyuşurya doktora gidince öyle sonra ben epilasyon yaptım evde hiç acımadı nerdeyse kanadı biraz ama acı çok minimal di

Eklentiler

• 9D78C01C-3938-482B-8552-1407702BC330.jpeg
    9D78C01C-3938-482B-8552-1407702BC330.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 31
Back