İlk defa adetim 2 gün geçti

Asyelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
22
7
36
34
Merhaba kizlar ...altı aydir hamilelik planlıyoruz . Her ay negatif görmek çok etkiledi sanırım test yapmaya korkuyorum . İki gün geçti adetim olmadım her ay mutlaka gününde olurum . Önce lekelenme şeklinde başlar hatta adet gunumden iki gün önce o da olmadı . Bu durumda olan var ki acaba

Test yapın bence hemen ben bı gün geçse yapardım nasıl dayandın 2 gün

Çok negatif gördüm o yüzden cesaret edemiyorum aynı sonuçla karşılaşirim die beklesem mı ki bı hafta
O zaman bekleyin derim sonra insan hayal kırıklığına uğruyor yok çizgi neden az ne zaman duyulan görümcem derken bence eninde sonunda zaten bekleyeceksiniz :)

Canim atlar gectikce haliyle her ayki stres de artiyor. Ben de 15 aydir deniyorum. Test yapmak artik icimden gelmez oldu. Ama ne kadar erken ogrenirsen o kadar erken doktora gidersin. O yuzden bir haftayi degil de bugunler de ogrene bilirsjn. Ben beklemek tarafdariyim tabiki. Ama zaten gecmis. Bazen insan o kadar cok stres ya da beklenti içinde oluyorki gunlerle, haftalarla geciktiriyor adeti. Bu da hamile oldugu dusuncesini yaratiyor. Sonra adet olunca da umitler suya dusuyor. O ayki kiriklik daha fazla oluyor. En iyisi test yap. Gordun cikmadin adeti bekle. Yine olmazsan kan ver kesinlessin. O da negatif cikarsa bir ultrasonda baktir doktora git. Gecikme nedenini ogren.

1 hafta bekleyin bence. Insan hayal kirikligina ugruyor boyle test yapa yapa psikolojiyi de bozduk valla.

Biraz daha bekle.olmazsa yaparsın o zaman canım haklısın negatif görünce insan hayal kırıklığına uğruyor inşallah bu sefer pozitif görürsün

Haklısın . Yoruldum artık

Benimde 2 gün geçti kahverengi akıntım var çok çok az dün test yaptım negatif neden böyle oldum acaba

Koku hassasiyeti aşırı derecede rahatsız edio normalde çok koku alan biri de değilim
Sık sık tuvalete çıkma bel ağrısı da belirti sayılır bende öyle oldu. Biraz daha bekle stres veya o ay ağrı kesici de aldıysan geciktirebiliyir. Inşallah vardır

Hadi hayırlısı olsun çok sevindim

İnşallah bize de nasip olur benim gibi isteyen herkese tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…