• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa adetim 2 gün geçti

Asyelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
22
7
36
34
Merhaba kizlar ...altı aydir hamilelik planlıyoruz . Her ay negatif görmek çok etkiledi sanırım test yapmaya korkuyorum . İki gün geçti adetim olmadım her ay mutlaka gününde olurum . Önce lekelenme şeklinde başlar hatta adet gunumden iki gün önce o da olmadı . Bu durumda olan var ki acaba

Test yapın bence hemen ben bı gün geçse yapardım nasıl dayandın 2 gün 😀😀

Çok negatif gördüm o yüzden cesaret edemiyorum aynı sonuçla karşılaşirim die beklesem mı ki bı hafta
O zaman bekleyin derim sonra insan hayal kırıklığına uğruyor yok çizgi neden az ne zaman duyulan görümcem derken bence eninde sonunda zaten bekleyeceksiniz :)

Merhaba kizlar ...altı aydir hamilelik planlıyoruz . Her ay negatif görmek çok etkiledi sanırım test yapmaya korkuyorum . İki gün geçti adetim olmadım her ay mutlaka gününde olurum . Önce lekelenme şeklinde başlar hatta adet gunumden iki gün önce o da olmadı . Bu durumda olan var ki acaba
Canim atlar gectikce haliyle her ayki stres de artiyor. Ben de 15 aydir deniyorum. Test yapmak artik icimden gelmez oldu. Ama ne kadar erken ogrenirsen o kadar erken doktora gidersin. O yuzden bir haftayi degil de bugunler de ogrene bilirsjn. Ben beklemek tarafdariyim tabiki. Ama zaten gecmis. Bazen insan o kadar cok stres ya da beklenti içinde oluyorki gunlerle, haftalarla geciktiriyor adeti. Bu da hamile oldugu dusuncesini yaratiyor. Sonra adet olunca da umitler suya dusuyor. O ayki kiriklik daha fazla oluyor. En iyisi test yap. Gordun cikmadin adeti bekle. Yine olmazsan kan ver kesinlessin. O da negatif cikarsa bir ultrasonda baktir doktora git. Gecikme nedenini ogren.

1 hafta bekleyin bence. Insan hayal kirikligina ugruyor boyle test yapa yapa psikolojiyi de bozduk valla.

Biraz daha bekle.olmazsa yaparsın o zaman canım haklısın negatif görünce insan hayal kırıklığına uğruyor inşallah bu sefer pozitif görürsün🙏🙏

Canim atlar gectikce haliyle her ayki stres de artiyor. Ben de 15 aydir deniyorum. Test yapmak artik icimden gelmez oldu. Ama ne kadar erken ogrenirsen o kadar erken doktora gidersin. O yuzden bir haftayi degil de bugunler de ogrene bilirsjn. Ben beklemek tarafdariyim tabiki. Ama zaten gecmis. Bazen insan o kadar cok stres ya da beklenti içinde oluyorki gunlerle, haftalarla geciktiriyor adeti. Bu da hamile oldugu dusuncesini yaratiyor. Sonra adet olunca da umitler suya dusuyor. O ayki kiriklik daha fazla oluyor. En iyisi test yap. Gordun cikmadin adeti bekle. Yine olmazsan kan ver kesinlessin. O da negatif cikarsa bir ultrasonda baktir doktora git. Gecikme nedenini ogren.
Haklısın . Yoruldum artık

Benimde 2 gün geçti kahverengi akıntım var çok çok az dün test yaptım negatif neden böyle oldum acaba😑😑

Koku hassasiyeti aşırı derecede rahatsız edio normalde çok koku alan biri de değilim
Sık sık tuvalete çıkma bel ağrısı da belirti sayılır bende öyle oldu. Biraz daha bekle stres veya o ay ağrı kesici de aldıysan geciktirebiliyir. Inşallah vardır

İnşallah bize de nasip olur benim gibi isteyen herkese tabi 🤗🙏

Back
X