• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk date'de aşık olmak mı? :((

Aşk degilde yokluktan hormonlar sizi yanıltabilir. Bazen bana da oluyo yokluktan cirkini yakısıklı görüyorum. O an kızlara yazıyorum beni kendime getirin diye sag olsunlar gerekeni yapıyorlar.

Sizde buraya yazın. Biseyler yaparız.

Buluşmayı ne olur "date"leştirmeyelim..
İlk görüşte aşk da olmaz. O olsa olsa vücudunun unuttuğu adrenalin üretimi aşırı doz üretiminin yan etkisidir.

İlk görüşte Aşka değilde elektiriğe inanıyorum ben. Eşimle ilk buluşmamızda, onu ilk gördüğüm anı hatırlıyorum. Karşıdan yürürken “Ay ne hoş adam” demiştim. Sonra yemeğe gittik. Başımı omzuna koydum. Sanki 39 senenin bütün yorgunluğunu orda atarım gibi geldi. 🥰
Birine karşı çok yoğun duygu hissediyorsun ve seçeneklerin 1’e düşüyor. Ondan önce görüştüklerimde “olsa da olur olmasa da olur” kafasındaydım. Ama eşimde “illa bu” dedim.

3 yıllık toksik ilişkim biteli 1 sene oluyo artık kız arkadaşlarım sürekli yeni biriyle tanışmam için ısrar ediyodu. Mekanı, konumu, saati ve yeri seçtim ama hiç ümidim yok yani. Bi kahve içer eve dağılırız modundayım. İlk başta inanılmaz bi enerjisi vardı sonra kahve, yemek, akşam bi şeyler içtik derken telefonlar alındı. Kızlar ilk buluşmada aşk var mıdır ya ben gece uyuyamaz oldum bi yandan da korkuyorum bu kadar hızlı bağlanmaktan.

HEEEEELP!

Bu arkadaşlar sana tur bindirir...

Back