• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk date'de aşık olmak mı? :((

cansuriko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
2
-6
1
32
3 yıllık toksik ilişkim biteli 1 sene oluyo artık kız arkadaşlarım sürekli yeni biriyle tanışmam için ısrar ediyodu. Mekanı, konumu, saati ve yeri seçtim ama hiç ümidim yok yani. Bi kahve içer eve dağılırız modundayım. İlk başta inanılmaz bi enerjisi vardı sonra kahve, yemek, akşam bi şeyler içtik derken telefonlar alındı. Kızlar ilk buluşmada aşk var mıdır ya ben gece uyuyamaz oldum bi yandan da korkuyorum bu kadar hızlı bağlanmaktan.

HEEEEELP!

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk görüşte aşka inananlardanım.
Hatta ilk gördüğümde beni çok etkilememişse tekrar görüşmem.
Zamanında yaptım bir işe yaramıyordu ikinci üçüncü yok olmuyor karşı tarafın zamanını almak da istemiyordum .
Yani olabilir neden olmasın.
Ama yavaştan git tabi .
Tanımaya çalış

Arkadaşımın üniversiteden sınıf arkadaşı benimle tanışmak istedi. Ben bir türlü enerjisini beğenmedim görüşmek istemedim. İlk görüştük akşamına seninle evlenicem bilgin olsun dedi. Bende rüyanda bile göremezsin dedim. Nasıl oldu bilmiyorum 4 senelik evliyiz, 2 yaşında kızım var

Aşk yok
Libido var
Muhtemelen seninki de o

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede reklam yapiyorsun.. seni sikayet edicem😐😂

Ama ilk goruste aska inanmasamda, elektrige etkilenmeye inanirim😐😂

Kimseye de cevap vermemişsin konu sahibi.
30 yasindaysaniz,alınız gulunuz solmussa,kuruyup kocamissaniz,ilişkiler konusunda da umitsizseniz ; "indirin programi hayatınızın aşkını bulun"demişsiniz sonrasında ise sırra kadem...
Kol gibi reklam bu,reklam diyenlerin hepsi de doğru düşünüyor bence.

3 yıllık toksik ilişkim biteli 1 sene oluyo artık kız arkadaşlarım sürekli yeni biriyle tanışmam için ısrar ediyodu. Neyse geçen bi date uygulaması indirdim Glaries diye. Mekanı, konumu, saati ve yeri seçtim ama hiç ümidim yok yani. Bi kahve içer eve dağılırız modundayım. İlk başta inanılmaz bi enerjisi vardı sonra kahve, yemek, akşam bi şeyler içtik derken telefonlar alındı. Kızlar ilk buluşmada aşk var mıdır ya ben gece uyuyamaz oldum bi yandan da korkuyorum bu kadar hızlı bağlanmaktan.

HEEEEELP!
Hayır o hevesten ve ilk gorusmeden. Başka birinin tanindiginin hevesi bı kaç defa görüş et soguyacaksin

3 yıllık toksik ilişkim biteli 1 sene oluyo artık kız arkadaşlarım sürekli yeni biriyle tanışmam için ısrar ediyodu. Neyse geçen bi date uygulaması indirdim Glaries diye. Mekanı, konumu, saati ve yeri seçtim ama hiç ümidim yok yani. Bi kahve içer eve dağılırız modundayım. İlk başta inanılmaz bi enerjisi vardı sonra kahve, yemek, akşam bi şeyler içtik derken telefonlar alındı. Kızlar ilk buluşmada aşk var mıdır ya ben gece uyuyamaz oldum bi yandan da korkuyorum bu kadar hızlı bağlanmaktan.

HEEEEELP!

Uygulama reklamı için çok başarısız bir girişim olmuş. Google Play yorumları da acınası.

Back