ilk dans ...

askhicbitmez

annesinin kuzusu geliyooo
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
1.245
21
118
Antalya
kızlar düğünümüzde ilk dans parçamızı buldummmm
mustafa ceceli-sevgilim...
pasta kesildikten sonra zuhal olcay pervane
arada da ebru gündeş-beyaz

pervaneyi hıc sevmıyorum pasta muzıgı daha cıvıl cıvıl olmalı bence

Mustafa ceceli harika bi seçim olmuşşş. Mutluluklarrr :)

yaaa taze gelin anlat bakalım nasıldı düğün :)

2 düğün oldu antalya ve adana'da.. antalyadaki bizimköydeydi. mekana ilgili aklımda hep soru işaretleri vardı ama harika bir düğün oldu, çok eğlendi herkes:) adanadaki biraz daha küçük çaplıydı ama o da güzeldi.. düğünle ilgili geriye baktığımda aklımda kalan yorgunluk.. acayip yorulduk, kına gecem de düğün gibiydi zaten.. antalya sıcağında gelinlik giymek çok zormuş bunu anladım.. hele ki cam piramitin bahçesinde fotoğraf çekilirken bayılcam sandım şu an balayındayız belekte.. sensimar otelin adı.. çoook güzel bir yer, yetişkin oteli olduğu için seçmiştik, hiç çocuk yok:) huzurlu bir yer.. umarım sen de sorunsuz atlatırsın bu süreci:13: evlilik harika bişeymiş bu arada

çok sevindim canım ya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum size
ayyy evet o dış mekan çekimi bayıltıyor insanı kuzenin düğünü vardı cuma fenalık geçirdim resmen :)
benimde az kaldı 29 eylülde :)
2 düğünün de güzel geçmesine çok sevindim yaaa
ohhh doya doya çıkarın otelin tadını aman dikkat Belek hatırasıyla dönmeyin de

Zuhal Olcay - Pervane benim de düğün dans şarkımdı...harikaydı masal gibiydi...vallahi duygulandım

bızımde ılk dansımız sevgılım oldu
pasta murat evgın
ben evlenıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…