İlk çocuktan sonra varmı böyle bi durum yaşayan

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
37
Hanımlar merhaba,
3,5 yaşında kızım var . Yine bebeğimiz olsun istiyoruz ama 7-8 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum nedense doktora gidicem ama yinede burda bi danışmak istedim böyle bişey yaşayan varmı ilk çocuğumuz korunmayı bıraktıktan hemen sonra oldu. Biraz fazla açmı olucam konuyu belki ama bilgi vermek açısından yazıyorum ben değil eşim korunuyordu kondomla.
Varmı hanımlar böyle bir durum yaşayan çok merak ediyorum fikir verebilirmisiniz bana

bendede öyle olmustu ama ben hap kullanmistim o yüzden demisti doktor bilemedim simdi bence git bir doktora ama birsey olmaz insallah

merhaba canım aynı sıkıntıarı bende yaşadım veyaşıyorum da :)
ama artık eskisi gibi umursamıyorum
oğlm 7 yaş 9 aylık
5 senedir benimde 2. olmuyor ben çok doktora gittim en son yumurtalık takibi yaptırdım oda herşey normal olmaına ragme tutmadı şimdi doktorum aşılama yapalım dedi onada ara verdim..
şimdilik hiç bir şey yapmıyorm hayırlısı diorum

merhaba canım aynı sıkıntıarı bende yaşadım veyaşıyorum da :)
ama artık eskisi gibi umursamıyorum
oğlm 7 yaş 9 aylık
5 senedir benimde 2. olmuyor ben çok doktora gittim en son yumurtalık takibi yaptırdım oda herşey normal olmaına ragme tutmadı şimdi doktorum aşılama yapalım dedi onada ara verdim..
şimdilik hiç bir şey yapmıyorm hayırlısı diorum

siz yazinca geldi aklima benim doktorumda asilama yapalim demisti cünkü 3 sene ugrastik oglumdan sonra ki oglum hani tedaviyle falan degil kendiliginden olmustu neyse o zaman esim istememisti asilamayi sonra bir gün gittim kontrole adetimde düzensizdir 1 aylik hamileyim kiizima yani oluyor bazen hersey yolunda olsa bile nasip kismet hersey

siz yazinca geldi aklima benim doktorumda asilama yapalim demisti cünkü 3 sene ugrastik oglumdan sonra ki oglum hani tedaviyle falan degil kendiliginden olmustu neyse o zaman esim istememisti asilamayi sonra bir gün gittim kontrole adetimde düzensizdir 1 aylik hamileyim kiizima yani oluyor bazen hersey yolunda olsa bile nasip kismet hersey
benim daaha vaktim gelmedi demek...bende hayırlıysa olur inşallah die dua ediorm valla

Son düzenleme:
benim daaha vaktim gelmedi demek...bende hayırlıysa olur inşallah die dua ediorm valla

insallah herseyin hayirlisi demisler belki kizacaksiniz ama doktorlarda bazen sacmaliyor iste doktorun biri asilama demisti neyse baska doktora gittik özel diye güya abartmiyorum tüp bebek bile deneyebilirsiniz dedi hamile kalinca cok gitmek istedim o doktora:37: gidip göstermeyi ama olmadi

Ablamın ilk bebek hemen oldu... İkincisi korunmayı bırktıktan 5 6 sene snra ama kist vardı onda maalesef...sen git bakalım doktora en azından birşey cıkacagını sanmıyorm ama emin olmuş olursun. Sonra da akışına bırak , Allah en kısa zamanda saglıkla versşn inşallah gonlunuze gore...

insallah olur bebegin canim benim bir arkadas bebek istemiyordu ama korunmuyordu cok ilginc 8 aydir denedim olmuyor bebegim dedi ve korunmayacam artik dedi 3. yil hamile oldugunu ogrendi sonra hemen hamile kaldi bebegi daha 2 aylikken simdi 4 tane cocugu var rabbim isteyen herkese versin

ben de aynı sıkıntıyı yaşadım.İlk çocuk hemen oldu ama 2.bir türlü olmadı.Dr sorun olmadığını söylemişti.Bizde de eşim korunuyor.14.ayda ancak oldu.Beklemek ümitsizliğe düşürüyor malesef.İnşallah siz de mutlu haberi alırsınız en kısa zamanda.

Benim bir tanıdığım var ki ilk bebekleri hemen oldu fakat korunmamalarına rağmen ikincisi 7 yıl sonra oldu. Bunun sebebi de yıllar sonra anlaşıldı. Bayanda prolaktin hormonu yüksekliği varmış ve kısırlık sebebiymiş. Her doktorun da bakmayı akıl ettiği bir hormon değilmiş sanırım. Aklınızda olsun.

Benim de ilk cocugum hemenkorunmayi biraktiktan hemen sonra olmustu ama 2.ye tam 9 ay bekledik ben kendim gittim dr.a hem de esimi bile gonderdim urologa dusun ;) artik olmuyor dedigimiz ay hamile kalmisim.kismet bu isler vakti zamani varmis demek diyorm simdi

Hanımlar merhaba,
3,5 yaşında kızım var . Yine bebeğimiz olsun istiyoruz ama 7-8 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum nedense doktora gidicem ama yinede burda bi danışmak istedim böyle bişey yaşayan varmı ilk çocuğumuz korunmayı bıraktıktan hemen sonra oldu. Biraz fazla açmı olucam konuyu belki ama bilgi vermek açısından yazıyorum ben değil eşim korunuyordu kondomla.
Varmı hanımlar böyle bir durum yaşayan çok merak ediyorum fikir verebilirmisiniz bana

bu durum çok sıkca yaşanan bir durum,ikincili kısırlık deniyor buna,yani ilk çocuktan sonra.tedavi edilmesi gerekiyor.

Back
X