İlk çocuğunuzu kaç yaşında doğurdunuz?

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.719
2.188
63
Yaşım 24 bi kaç ay sonra 25 olucam nasipse ve anlamsız bi şekilde geç kalınmışlık hissi var. Şu an için kendimi bebeğe hazır hissetmiyorum ama geç kalma korkusu da yaşıyorum..Siz ilk hamileliğinizde kaç yalındaydınız ?

23 ve 26 yaşımda anne oldum benim için en iyi zamanlamaydı. Bu herkese göre değişiklik gösterir. Evliliğin durumu, psikolojik durum, maddi durum bir çok etken var. Hazır hissettiğiniz an yapmalı 🌸

32 Yaşımda inşallah ilk çocuğumuzu alıcaz kucağımıza :)
bu işlerde ideal yaşın herkese göre değiştiğini düşünüyorum. evlenme yaşı, doğum yaşı, okuma yaşı...
ben şahsen çocuk için ideal yaşımda olduğumu düşünüyorum. daha erken o kafada değildim...

Yaşım 24 bi kaç ay sonra 25 olucam nasipse ve anlamsız bi şekilde geç kalınmışlık hissi var. Şu an için kendimi bebeğe hazır hissetmiyorum ama geç kalma korkusu da yaşıyorum..Siz ilk hamileliğinizde kaç yalındaydınız ?
29 yaşındayım ve ilk bebeğime şuan 4 aylık hamileyim. Yani 29 bitmeden doğurmuş oluyorum, Allah nasip ederse. 24'de daha yeni evlenmiştim 🤣

bebek büyük bir sorumluluk. 31 yaşında anne oldum iyi ki daha erken olmamış diyorum. bunun cevabı sizin hayat koşullarınıza göre değişir aslında. ben 25 yaşında çalışmaya başlamıştım.

25 yaşında doğum yaptım. Şuan 39 um ve ikinciye hamileyim , 40 olacağım doğumda . Şuan ki aklım olsa , 30-35 yaş arasındayken 2 çocuk yapar ,olayı kapatirdim 😁

Back