- 30 Mayıs 2022
- 1.719
- 2.188
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24Yaşım 24 bi kaç ay sonra 25 olucam nasipse ve anlamsız bi şekilde geç kalınmışlık hissi var. Şu an için kendimi bebeğe hazır hissetmiyorum ama geç kalma korkusu da yaşıyorum..Siz ilk hamileliğinizde kaç yalındaydınız ?
Bi MaşaAllah diyelimoho o yaşta geç kalmışlık hissi. 34 yaşındayım hala erken miydi acaba diyorum 35 te anne olmuş olacağım nasip olursa
Olmadı mı istemediniz mioho o yaşta geç kalmışlık hissi. 34 yaşındayım hala erken miydi acaba diyorum 35 te anne olmuş olacağım nasip olursa
yok ben zaten 33 ümde evlendim yani ben 24-25 yaşlarımda işe ne zamam girerim dertleriyle uğraşıyordum evlenmek fikri çok uzaktıOlmadı mı istemediniz mi
29 yaşındayım ve ilk bebeğime şuan 4 aylık hamileyim. Yani 29 bitmeden doğurmuş oluyorum, Allah nasip ederse. 24'de daha yeni evlenmiştimYaşım 24 bi kaç ay sonra 25 olucam nasipse ve anlamsız bi şekilde geç kalınmışlık hissi var. Şu an için kendimi bebeğe hazır hissetmiyorum ama geç kalma korkusu da yaşıyorum..Siz ilk hamileliğinizde kaç yalındaydınız ?
bebek büyük bir sorumluluk. 31 yaşında anne oldum iyi ki daha erken olmamış diyorum. bunun cevabı sizin hayat koşullarınıza göre değişir aslında. ben 25 yaşında çalışmaya başlamıştım.Yaşım 24 bi kaç ay sonra 25 olucam nasipse ve anlamsız bi şekilde geç kalınmışlık hissi var. Şu an için kendimi bebeğe hazır hissetmiyorum ama geç kalma korkusu da yaşıyorum..Siz ilk hamileliğinizde kaç yalındaydınız ?