- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.689
- 548
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Bizde ortak oldu şehit amcamızın adını verdik 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl o kadar emindiniz hamile olmadığınızaEsimle iddiaya girdik.o sen hamilesin dedi ben degilim.dedim kazanirsan adini da sen koy o kadar emindimsonuc onun buldugu isme ufak degiklik yaptim ikimizin de gönlü oldu
![]()
İzin vermemİlk çocuğunuza kim isim verdi? Anne baba kaynana kaynatanın isme karışmasına izin verirmiydiniz? Şahsi fikrim asla ilk çocuk sonuçta insan kendi koymak ister
Aynen. Babam söz geçirememiş. Pasif kalmış. Bende hep şey düşündüm. Dedem herhalde aşık olduğu kadınla evlenemedi onun adını bana koydu.Eskide kaldı bence bunlar. Eskiden ses çıkaramıyorlarmış anneye babaya ne derlerse tamam
Genelde öyle oluyorAynen. Babam söz geçirememiş. Pasif kalmış. Bende hep şey düşündüm. Dedem herhalde aşık olduğu kadınla evlenemedi onun adını bana koydu.![]()
![]()
Eşimle birlikte koyduk aslında şöyle oldu onun istediği ilk adı benim istediğim 2.adı oldu. Benim istediğim ad ile hala dalga geçiyor halbuki son derece bilindik ve klasik bir isimdi. Eşim bebeğimin 2.adını kabul etmiyor öteki de benim içime sinmiyor 4 aylık oldu miniğim ama hala isimsiz seviyorum çocuğumu ofİlk çocuğunuza kim isim verdi? Anne baba kaynana kaynatanın isme karışmasına izin verirmiydiniz? Şahsi fikrim asla ilk çocuk sonuçta insan kendi koymak ister
Eşinizi bi güzel tokatlayınEşimle birlikte koyduk aslında şöyle oldu onun istediği ilk adı benim istediğim 2.adı oldu. Benim istediğim ad ile hala dalga geçiyor halbuki son derece bilindik ve klasik bir isimdi. Eşim bebeğimin 2.adını kabul etmiyor öteki de benim içime sinmiyor 4 aylık oldu miniğim ama hala isimsiz seviyorum çocuğumu of![]()
Hiçbir belirtim yoktu adet gecikti kan verdim negatif evde testler yaptim hep negatif tekrar kan verince pozitif cikti.hamile oldugumu da esim soylediNasıl o kadar emindiniz hamile olmadığınıza![]()
Çok güzel olmuş Allah bağışlasın sağlıkla beraber yaşlanınHiçbir belirtim yoktu adet gecikti kan verdim negatif evde testler yaptim hep negatif tekrar kan verince pozitif cikti.hamile oldugumu da esim soyledisabah erkenden gidip kan vermistim eve gelip uyumustum. Esim isteydi internetten girmis sonucuma bakmis kalk kalk hamilesin diye beni aradi
millet esine nasil supriz yapsam diye dusunur bi de benimkine bak cok romantik
![]()
Allah razi olsun.cumlemiz insallahÇok güzel olmuş Allah bağışlasın sağlıkla beraber yaşlanın![]()
Kac gun gecmisti adetiniz benim 10 gun gecmisti kan verdim yok dedi doktor adet sokucu verdi ama kullanmiycam ilk kez bu kadar gecikti cunki negatif cikip pozitife donende cok var riske atamadimHiçbir belirtim yoktu adet gecikti kan verdim negatif evde testler yaptim hep negatif tekrar kan verince pozitif cikti.hamile oldugumu da esim soyledisabah erkenden gidip kan vermistim eve gelip uyumustum. Esim isteydi internetten girmis sonucuma bakmis kalk kalk hamilesin diye beni aradi
millet esine nasil supriz yapsam diye dusunur bi de benimkine bak cok romantik
![]()
Benim pozitife donmedi.zaten kan verdigimde dollenme yokmus.kan verdikten sonraki iliskide dollenme olmus gec yumurtladigim icin. Kan verdikten sonra birliktelik olduysa olabilir.Kac gun gecmisti adetiniz benim 10 gun gecmisti kan verdim yok dedi doktor adet sokucu verdi ama kullanmiycam ilk kez bu kadar gecikti cunki negatif cikip pozitife donende cok var riske atamadim