- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.781
Malesef o yönden şanssızım annem yakın olsaydı iyi olurdu ama yapacak bişey yok.
Maşallah k.validenle ilişkinize bayıldım. Bende hep öyle olmasını hayal ederdim ama malesef...
Bu arada bebiş düşünmeye başlayınca tekrar dr. çık folic asid verecek bebiş olmadan 3 ay önce kullanmak gerekiyormuş.
Ben 1 ay kullanabildim.
hastane fobim war daızcık ... pek gitmeyi sewmem :)) bayılıorum h.taneden içeri girince
Gerçekten bayılıyor musun?
Alıştırman lazım kendini gebelikte bolca ziyaret edeceksin :)
Allah kolaylık versin canım bulantılarının olması çok normal.. yemek yiyebiliyormusun? bulantılarım 5. haftadan sonra artabilir tatlım benim öyle olmuştu.. ama inşaallah senin çok bulantın olmaz.. ben yemek falan yapamamıştım kocacığıma.. Sınavda da Allah yardımcın olsun.. Hayırlısıyla atanırsın İnşaallah... Sağlıklı olur merak etme bende öyle diyordum ben birşey yiyemiyorum karnım çıkmıyor bu çocuk nasıl büyür diyordum şimdi karnım bende önde gidiyor..Ya libyana, bugün çok çok midem bulanıyor. Daha önce bu kadar bulanmamıştı. Bir de bugün sabahtan beridir hapşur hapşur öldüm. Bu çocuk sağlıklı bir şekilde doğarsa kesinlikle kurban keseceğim. Bir de ders çalışmaya çalışıyorum. Son 37 gün kaldı sınava. Bu yıl kesinlikle atanmalıyım. Nolur bana çok dua edin kızlar. Benim yüzünde annem, kardeşim, eşim hep sıkıntı çekiyorlar. Buna bir de çocuk eklenirse kendimi çok ama çok suçlu hissederim. çok korkuyorum. Son günlerde midemden dolayı verimli çalışamıyorum da.:18::18:... Allah yardımcım olsun. öyle işte.
Magnesia, btlkübra hiç yoklar ortada. Haklısınız. Neredesiniz kız? Topiğimin uğurunu kullanıp kayıp mı oldunuz?
Merhaba Kızlar,
Nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, Allah gönlünüze göre verir inşallah :)
Libyana aof sınavları var onlara hazırlanmaya çalışıyorum, pek çalışamadım bu sefer kötü geçecek sanırım
Birazda gezdim pek evde duramadım ama sık sık girip buraları kontrol ettim yazamadım ama takipteydim :)
Bu arada dün dr. gittim, bebşimin kalp atışlarının aktif olduğunu artık canlandığını öğrendim, 7 haftalıkmış 12mm
Yeni bi ultrasyon fotosunuda verdi :)
Siz neler yaptınız? Bide kalp atışlarını dinletiyorlar mı yoksa sadece ultrasyonla mı bakıyorlar?
afiyet olsuun meleksimam :)
anneliğe hazır olduğumuzu nasıl anlarız acaba ? :) şuan düşünemiorum da azcık :))))))))
Günaydın hanımlar. Hayırlı cumalar
Dün kabus gibi bir gece geçirdim. Çok üşümüştüm ofiste akşama acısı çıktı. Duvarlara tırmandım resmen ağrıdan-acıdan. Eşim de ne yapacağını şaşırdı. GEce 2 gibi afedersiniz kustuktan sonra ancak uyuyabildim. Şimdi yeni yeni uyanıyorum.
Bu adet ağrıları ne olacak böyle. İlaç falan fayda vermedi
Benim hamile bir arkadaşaım var. Sürekli rahatsız kızcağız. Tansiyonu düşüyor, midesi bulanıyor. İlk aylarda normal sanırım ama çok yoruyor bebek onu
Kübra sanırım son olarak ben hamile oldum.
En kısa zamanda da diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz.
Nasıl geçiyor günlerin var mı değişiklikler senin bebiş maşallah 9 haftalık olmuş :)
Elif vardır bi zamanı Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebiş nasip eder inşallah (amin)
geçmiş olsun canım..
Şükürler olsun ki benim adet sancım olmaz pek.Sadece sıkıntısı olur..
Benim annemde ablamda çok rahat hamilelik geçirmişler..Ben hamileliğin doğumun ırsi olduğuna inanıyorum (inanmak istiyorum) o yüzden bu konuları hiç düşünmüyorum.Hatta doğumumunda rahat olacağını düşünüorum.Tabi hamile kalabilirsem..
Sağolasın canım.
Ben de doğum vs. olaylarımın kolay ve rahat olacağını düşünüyorum. İçimden bir ses öyle diyor. Allah nasip ederse tabi.
Kilo vermek için çalışmalara devam edeyim ben. Step-aerobik kursuna yazıldım. Gidemiyorum bir haftadır. İnşallah vakit bulup başlayacağım. Faydasının olacağını düşünüyorum
bizi sattın yani!slm kizlar nasılsiniz ne zamandır gelmiyorum topige ama unutmadım sizi neye günde 1 defa fln giriyorum oda ocak annelerindeyim bişeyler yazıp çıkıyorum sizden ne var ne yok kac tane hamis oldu bakalım :))
evet canım, türkçe öğretmeniyim. Puanı baya bi yükseldi. Inşallah en kısa zamanda sen de sağlığına kavuşursun da güzel haberlerini alırız, amin. Sakın sıkıntı yapma!allah kolaylık versin sınavda
öğretmenlik miydi???
Arkadaşlar bu topic gerçekten çok kişinin yüzünü güldürdü
Ama ben hala sevinenlerden olamadım
Huysuz melek eğer içinde ufak da olsa heyecan başladıysa ondan sonrası geliyor zaten
ama bence de kontrol yaptır öyle düşün derim ben 3 aydır iltihapla uğraşıyorum hala geçmedi
bu ay da 2 hafta geç adet oldum
maalesef isteyince hemen olamayacağını anladım
maşallah canım. Allah esirgesin! Ne güzel, tatilde iyice dinlenir kendine gelirsin. Ben de 3 güncük de olsa bi deniz kenarına tatile gidelim diye yalvarıyorum kocişe ama faydası yok. çocuk olmadan iyi düşünmüşsünüz.oh mas canm evet ya biz büyüdük bugun 10 haftamıza girdik ins :) çok şükür bı yaramazlık yok canim 8 hafta çok midem bulandı 2 kilo verdim ama şimdi rahatım salı gunü tatile gidicem ins güzel gecer :)) sen nasılsın nasi gidiyo
4 aydır step-aerobik yapıyorum..Kilo vermedim hatta tartı normalden fazlada gösteriyor.Ama insanlar çok zayıfladığımı söylüyorlar.Hatta göbeğim dümdüz.Bacaklarım kollarım sıkı.Hamileliğe kadarda devam edecem.Doğuma sporunda etkisi olabileceğini düşünüyorum
Ne kadar çok hastamız var bugün. Hepinize de çok çok geçmiş olsun arkadaşlar. çok şükür bugün ben de daha iyiyim. Allah hepinize de şifa versin. Nazara mı geldik ne?
selam,
doktora gittim folidoce adlı folikasidi verdi kullanayımmı kullanmayayımmı çok kararsızım çıldırıcam
nolur yardımcı olun herkes gebelik öncesimi başladı kullanmaya
kaç kere sordum ama hep bir iki kişi cevapladı hepinizden cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?