Ilk çocuğunu düşünenler...

size bişey danşmak istiyorum 13 ay olcak nerdeyse evliliğim ve ben evlendim evleneli karın ağrımdan kurtulamadım ya
her gun farklı bi şekilde karnım agrıyo
başlarda idrar yolu iltihabıdır dedim doktora gittim bişey de çıkmadı
var mı acaba benim gibi olan

canım benim üzüldüm bebeğin için umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın bende saldım zaten dinlememeye çalışıyorum kendimi bir kaç aydır deniyoruz tabii ama kısmet alnımıza ne yazıldıysa o yok ötesi

amin tatlım çok saol allah kimseye yaşatmasın o acıyı ,
ben korunmayı bıraktığımda herşeyi denedim , ve nette de burdada milletten ne duyuyosam bende de var sanıyordum belirti olarak, aslında yokmuş ama ben nası kaptırdıysam öyle sanıyordum TAMAMEN PSİKOLOJİK ilk ay her belirtiyi yaşadım ( kendime göre öyle sanmışım ) ama hamile değildim , 2. ay hiç bi belirti yaşamadım çünki düşünmeyi bırakmıştım o ay hamileydim , lekelenme bile olmadı hamile olduğum ay, ama olmadığım ay lekelenmem olmuştu , ayaklarımı dikiyordum, belime yastık aldım, ateş ölçtüm, yumurtlamamı günümü saydım, gün aşırı ilişki denedim, amannn herşey , olmayınca da yıkılmıştım , ilk denemede çöktüm aman hiç olmicakmı vs die düşüne düşüne kura kura strese soktum kendimi , sonra bıraktım aman dedim olur elbet rahme düşcegi saat sn bellidir rabbim ne zaman yazdı alnıma dedim bıraktım oldu , isteyenlere tavsiyem hiç kasmayın kendinizi düşünmeyin , kendiliğinden gelcek inş bebişleriniz, ben inanıyorum , burdan dicez birbirimize bende hamileyim dicek herkes niş.

amin canım inşallah rabbim o günleri göstersin bizlere

aynı durum kuzeniminde başına geldi 8 haftalık kalbi durmuştu bebeğinin ve aldılar ağustos ayındaydı aralıkta tekrar hamile kaldı ve eylül sonunda doğum yapıcak kısmetse, darısı başınıza

canım benm geçmiş olsun, alltan ultrasonla baktılarmı yumurtalıklarına ? ya kist sancı yapıyor bişy saplanıyor gibi , yada yumurtalıklarında iltihap. hamileyken kıvranıyordum ben özellikle geceleri sol kasıgımda sanki sivri yumruk var dolanıo gibi ama acemilik gaz sancısı sanıyordum aglıyordm sabahlara kadar uyku yoktu, dr umda tam anlamıyla mal dı , idrar yollarında iltihap çıktı bişy olmaz deyip gönderdi, sonra bebeğim öldü , kürtaj oldum , yumurtalığım aşırı şekilde şiş çıktı alltan ultrasonla baktı içi iltihap dolmuş biri küçük diğeri kocaman dedi bu çok agrı sancı yapar dedi, fitil ve antibiyotik kullandım geçti, tahminime göre bebeğimde doktorun ihmallıgından iltihaptan öldü otopsidede iltihap çıktı zaten, allaha havale olsun, neyse 2. gittiğim doktora sordum iltihap zararı olur mu diye tabiki dedi mutlaka tedavi edilmeli dedi koca adama neler yapıo bebeğe düşüğe erken doğuma neden olur dedi. evlenmeden öncede rahmimle karnımın arasına aniden bıçak saplanıyor gibi oluyordu öylece kalıyordum kıprayamıyordum , çok kötü acıydı , doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı kist çıktı 3 ay doğum kontrol hapı kullandım gitmişti,her ay kist oluşurmuş zaten genelde adet olurken dökülürmüş, kimisi de erimez kalırmış , o yüzden sen doktora mutlaka git canım üşütme , bende yeni evlendiğimde üşüttüm hala çekiyorum , en ufak bişyde idrar yolu iltihabım oluo, artık kronikleşmiş ihmal etme tatlım , yumurtalıklarına baktır ısrarla allaha emanet ol geçmiş olsn tekrar canm

saolun canlarım benm inş inş. hepimiz koca göbüş bebişlerle dolaşcaz en kısa zamanda :) keyfim yerine geldi kız sayenizde, böyle güzel örnekler sevindiriyor beni.

alttan muayne olmuştum bişey çıkmamıştı galiba üşüğtüyorum ve çok gazım oluyo ama başka bişey var mıdır bilmiyorum ya

ayy bu arada ben başlığı ilk çocuğunu düşürenler diye okumuşum :) yana yana damdan düşenler aradığım için yanlış okumuşum neyse hala ilk çocuğum yok meleğim gittiği için bende sizden sayılırım çok dikkatimi çekiyor o kadar çok çocuk isteyen var ki , eskiden millet ceketini atsa hamile kalınıyormuş o yüzden 7-8i görüyorlarmış , şimdi yok , ben bunun kasıtlı olduğunu düşünüyorum , yediklerimizin çoğu ithal yada ilaçlı olduğu için yımırtalarımıza zarar mı veriyor nedir, yada erkeklere mi zarar veriyor nedir, neyse azimle yırtacaz inş bu durumu pıtır pıtır doğurmak ümidiyle

yaa kızlar birşey soracağım sadece bu ay oldu ama... eşimle her ilişkiye girdikten sonra benden bir iki damla kan geldi acaba neden olabilir bir bilgisi olan var mı :44:

yaa kızlar birşey soracağım sadece bu ay oldu ama... eşimle her ilişkiye girdikten sonra benden bir iki damla kan geldi acaba neden olabilir bir bilgisi olan var mı :44:

Yerleşme kanaması olabilir mi ki...
Ama kan gelmesi hafife alınacak bir şey değil gibi ...Ertelemeden görünmeli bence dr. a

Merhaba arkadaşlar yeni gördüm burayı

Evliliğimizde 5. yılımız yeni bitti şu ana kadar hiç çocuk yapmak istemedik farklı problemler vardı, bir de uzun dönem askerlik girdi araya bebişi erteledik

Ama artık ikimiz de çok istiyoruz eşim yakında dönüyor ve Ağustos ayı içinde hamile kalmak istiyorum, öğretmen olunca tabii zamanlama problemimiz de var ama artık ben onu düşünmek de istemiyorum onca zaman erteledikten sonra ilk denemelerde olur inşallah kızlar dua edin olur mu Çok heyecanlı bir şey ama

Allah kavuştursun canım. İnşallah kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz

Kızlaaaarr bugün kontrolüm var, çok heyecanlıyım :18: Bir de karnım oldukça belirginleşti. Neden bu kadar erken başladı acaba :44: Kilomda belirgin bir değişiklik yok ama karnımın maşallahı var

Kızlaaaarr bugün kontrolüm var, çok heyecanlıyım :18: Bir de karnım oldukça belirginleşti. Neden bu kadar erken başladı acaba :44: Kilomda belirgin bir değişiklik yok ama karnımın maşallahı var

Aayy ne güzel minnağı göreceksin,kalp atışlarını duyacaksın,tahlil sonuçlarının yorumlarını öğreneceksin.
Karnının belirginleşmesi karıniçinin dar olmasındandır eskiler öyle der

Son düzenleme:

Arkadaşım her ilişkiden sonra azcık kan geliyorsa kist yada miyop olabilir jinekoloğa görün derim.

Son düzenleme:

inş. olur bır an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…