İlk çizgi silik çıktıysa hamilelik var mı sizce?

Evli değilseniz ne diye korunmuyorsunuz bende burda yorum yapmışım ne olucak peki inşallah düşündüğüm şeyi yapmıycaksınız.
korunmaya fırsatım olmadı, korun demeye fırsatım olmadı. anlatabiliyor muyum? yargılamayı neden bu kadar çok seviyorsunuz.

Gördüm gördüm görmez olaydım
anlamadım ne yaşadığımı biliyor musunuz? neden bu kadar ön yargılı ve sert bir şekilde yaklaşıyorsunuz? sorum sizce gebelik var mı şeklindeydi. yorum yapmanızı istemedim. bu kadar sert davranmanızı kabalaşmanızı anlamıyorum. bu benim istediğim bi cinsel ilişkiden olan bebek değil.

korunmaya fırsatım olmadı, korun demeye fırsatım olmadı. anlatabiliyor muyum? yargılamayı neden bu kadar çok seviyorsunuz.

Bir konu açtıysanız görüş belirtmek zorundayız detaylı bir şekilde yazmadığınız için kimse bilemez bende düzgünce cevap vermişim yukarda yazdığım gibi ön yargılı kaba biri değilim o halde detaylı belirtin yanlış anlamaya mahal vermemek için.

kusura bakmayın size soru sorarken özel hayatım hakkında da yorum yapabilmeniz için detaylı bilgi vermediğim için

Kusura bakmayın sizinle münakaşa içerisine girmiycem buranın kurallarından
size şöyle net bir şekilde anlatayım. benim size sorduğum sizce gebelik var mı yok mu şeklinde bi soruydu. bundan fazlasını cevaplamak burda size düşmez. eğer soru kısmında özel hayatımdan bahsetseydim siz özel hayatımla ilgili de yorum yapma hakkına sahip olabilirdiniz. bu bir evrensel ahlak kuralıdır. yani anlayacağınız buranın kurallarına aykırı davrandığımı da zannetmiyorum

Peki.

Ya ne sorun sikinti var bilmiyorum... bizler 4 gozle o ikimci cizgi icin yalvarip dulardan basimizi kaldrmiyoruz hastanalerde gecen zaman cabasi maddiyati yok sayiyorum onu gundeme bile getirmiyorum. Eger istemiyorsaniz onlem alin lutfen... ne yapicaksin kiyicakmisin o cana... yani zor durumdasindir evli degilsindir kotu bir olay olmustur vs vs anliyorum lakin bunlar icin onlemler var be kardesim.... boyle duyup gorunce biz olmamasindan yakiniyoruz siz olmasindan ozaman onlem alin isteyenlerin kucahi bos istemeyenler cana kiyiyor

Canim ozaman istemiyorum diyerek isteyen insanlarin sinirini ziplatma.... cevabini alinca tesekkur edip kapatsaydin konuuyu

Allah yardımcınız olsun belliki çaresizliğiniz var inşallah bir tecavüz olayı değildir öyleyse lütfen gerekli mercilere başvurun bu kimsenin yanına kalmayacak kadar önemli bir durum yapan kişi cezasını çekmeli eğer yanlış anladıysam da belliki yinede isteyerek olmamış ailenizi bilgilerndirin ve karşı taraftan gelebilecek baskılara olumsuzluklara karşı yanınızda sapasağlam dururlar inşallah. Ama lütfen ailenize anneniz varsa annenize bu konuyu muhakkak söyleyin

bence aldırmayın yapmayın bunu ömür boyu bunun vicdan azabımı yaşarsınız.Hayatınızdaki herşey herkes bırakın gitsin ama onu bırakmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…