- 16 Ocak 2021
- 36
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi pembepirasa
-
korunmaya fırsatım olmadı, korun demeye fırsatım olmadı. anlatabiliyor muyum? yargılamayı neden bu kadar çok seviyorsunuz.Evli değilseniz ne diye korunmuyorsunuz bende burda yorum yapmışım ne olucak peki inşallah düşündüğüm şeyi yapmıycaksınız.
anlamadım ne yaşadığımı biliyor musunuz? neden bu kadar ön yargılı ve sert bir şekilde yaklaşıyorsunuz? sorum sizce gebelik var mı şeklindeydi. yorum yapmanızı istemedim. bu kadar sert davranmanızı kabalaşmanızı anlamıyorum. bu benim istediğim bi cinsel ilişkiden olan bebek değil.Gördüm gördüm görmez olaydım
Ne yaşadın bilmiyorum ama Allah yardımcın olsunkorunmaya fırsatım olmadı, korun demeye fırsatım olmadı. anlatabiliyor muyum? yargılamayı neden bu kadar çok seviyorsunuz.
teşekkür ederim inşallahNe yaşadın bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
kıyamam vicdanım el vermez ama dünyaya geldiğinde nasıl severim nasıl yüzüne bakarım bilmiyorum. allah kimseye yaşatmasın bu durumuİnşallah ve inşallah kıymazsınız yavruya
Yanlış anlamateşekkür ederim inşallah
umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız allahtan ümit kesilmez. sizin de müjdenizi alırız burdanYanlış anlamaEvva ben bizler çok istiyoruz gebeliği bunun için mücadele ediyoruz.ondan dolayı bir yanlış anlama oldu.
Canım tahmin ettiğim şeyse ve henüz yeni bir iki aylık sa bence iyi düşünkıyamam vicdanım el vermez ama dünyaya geldiğinde nasıl severim nasıl yüzüne bakarım bilmiyorum. allah kimseye yaşatmasın bu durumu
İnşallah aminumarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız allahtan ümit kesilmez. sizin de müjdenizi alırız burdan
korunmaya fırsatım olmadı, korun demeye fırsatım olmadı. anlatabiliyor muyum? yargılamayı neden bu kadar çok seviyorsunuz.
Bir konu açtıysanız görüş belirtmek zorundayız detaylı bir şekilde yazmadığınız için kimse bilemez bende düzgünce cevap vermişim yukarda yazdığım gibi ön yargılı kaba biri değilim o halde detaylı belirtin yanlış anlamaya mahal vermemek için.anlamadım ne yaşadığımı biliyor musunuz? neden bu kadar ön yargılı ve sert bir şekilde yaklaşıyorsunuz? sorum sizce gebelik var mı şeklindeydi. yorum yapmanızı istemedim. bu kadar sert davranmanızı kabalaşmanızı anlamıyorum. bu benim istediğim bi cinsel ilişkiden olan bebek değil.
kusura bakmayın size soru sorarken özel hayatım hakkında da yorum yapabilmeniz için detaylı bilgi vermediğim içinBir konu açtıysanız görüş belirtmek zorundayız detaylı bir şekilde yazmadığınız için kimse bilemez bende düzgünce cevap vermişim yukarda yazdığım gibi ön yargılı kaba biri değilim o halde detaylı belirtin yanlış anlamaya mahal vermemek için.
Kusura bakmayın sizinle münakaşa içerisine girmiycem buranın kurallarından haberiniz yok belliki.kusura bakmayın size soru sorarken özel hayatım hakkında da yorum yapabilmeniz için detaylı bilgi vermediğim için
size şöyle net bir şekilde anlatayım. benim size sorduğum sizce gebelik var mı yok mu şeklinde bi soruydu. bundan fazlasını cevaplamak burda size düşmez. eğer soru kısmında özel hayatımdan bahsetseydim siz özel hayatımla ilgili de yorum yapma hakkına sahip olabilirdiniz. bu bir evrensel ahlak kuralıdır. yani anlayacağınız buranın kurallarına aykırı davrandığımı da zannetmiyorumKusura bakmayın sizinle münakaşa içerisine girmiycem buranın kurallarından
Peki.size şöyle net bir şekilde anlatayım. benim size sorduğum sizce gebelik var mı yok mu şeklinde bi soruydu. bundan fazlasını cevaplamak burda size düşmez. eğer soru kısmında özel hayatımdan bahsetseydim siz özel hayatımla ilgili de yorum yapma hakkına sahip olabilirdiniz. bu bir evrensel ahlak kuralıdır. yani anlayacağınız buranın kurallarına aykırı davrandığımı da zannetmiyorum
Canim ozaman istemiyorum diyerek isteyen insanlarin sinirini ziplatma.... cevabini alinca tesekkur edip kapatsaydin konuuyusize şöyle net bir şekilde anlatayım. benim size sorduğum sizce gebelik var mı yok mu şeklinde bi soruydu. bundan fazlasını cevaplamak burda size düşmez. eğer soru kısmında özel hayatımdan bahsetseydim siz özel hayatımla ilgili de yorum yapma hakkına sahip olabilirdiniz. bu bir evrensel ahlak kuralıdır. yani anlayacağınız buranın kurallarına aykırı davrandığımı da zannetmiyorum
milletin sinirine sokayım... kendinize gelin ya size ne kardeşimCanim ozaman istemiyorum diyerek isteyen insanlarin sinirini ziplatma.... cevabini alinca tesekkur edip kapatsaydin konuuyu
Bende sana sokayim sanane benim sinirimden okmilletin sinirine sokayım... kendinize gelin ya size ne kardeşim
Allah yardımcınız olsun belliki çaresizliğiniz var inşallah bir tecavüz olayı değildir öyleyse lütfen gerekli mercilere başvurun bu kimsenin yanına kalmayacak kadar önemli bir durum yapan kişi cezasını çekmeli eğer yanlış anladıysam da belliki yinede isteyerek olmamış ailenizi bilgilerndirin ve karşı taraftan gelebilecek baskılara olumsuzluklara karşı yanınızda sapasağlam dururlar inşallah. Ama lütfen ailenize anneniz varsa annenize bu konuyu muhakkak söyleyinanlamadım ne yaşadığımı biliyor musunuz? neden bu kadar ön yargılı ve sert bir şekilde yaklaşıyorsunuz? sorum sizce gebelik var mı şeklindeydi. yorum yapmanızı istemedim. bu kadar sert davranmanızı kabalaşmanızı anlamıyorum. bu benim istediğim bi cinsel ilişkiden olan bebek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?