- 16 Ocak 2021
- 36
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi pembepirasa
-
Gözün aydın canım silikte değil çok belli hamilesin tebriklerHerkese merhaba reglim son zamanlarda çok düzensiz bu ay da gecikti önemsemedim. ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve silik bi çizgi çıktı. internette araştırdım herkeste ikinci çizgi silik çıkmış bende ilk çizgi silik çıktı. yanlış yaptığımı da düşünmüyorum çünkü daha önce de test yaptım kaç kez böyle bir şey yaşamamıştım. Sabah erken saatte ilk tuvalete gittiğimde yaptım 2 kez ikisinde de aynı sonucu verdi. sizce gebelik ihtimali nedir?
teşekkür etmek isterdim ama hamile olmamalıyım şu an...Gözün aydın canım silikte değil çok belli hamilesin tebrikler
şu an 2 hafta oldu. yani normalde çok evet ama benim 5-6 aydır çok düzensiz olduğu için beklemiyordum böyle bir şeyHayırlı bolsun gebesin muhtemelen erken döllenmeden dolayı bhcg yüksek adetin kaç gün gecti
Öyle düşünme bi eve çocuk girerse o evde herşey değişirteşekkür etmek isterdim ama hamile olmamalıyım şu an...
evli değilimÖyle düşünme bi eve çocuk girerse o evde herşey değişir
teşekkür etmek isterdim ama hamile olmamalıyım şu an...b
Bizlerr o günü bekliyoruz siz istemiyorsunuz tabi tercih meselesi Allah herkesin gönlündekini versin
Asla yargilamiyorum Allah yardımcın olsunumarım bir an önce istediğinize kavuşursunuz. inanın çok farklı bir şey. yaşadığımı yaşasanız intihar edersiniz. bilmeden yargılamamak gerek
Çok üzüldümumarım bir an önce istediğinize kavuşursunuz. inanın çok farklı bir şey. yaşadığımı yaşasanız intihar edersiniz. bilmeden yargılamamak gerek
Bebek ben burdayım diye bas bas bağırıyor annesi maşallah sağlıcakla gelsin inşallahHerkese merhaba reglim son zamanlarda çok düzensiz bu ay da gecikti önemsemedim. ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve silik bi çizgi çıktı. internette araştırdım herkeste ikinci çizgi silik çıkmış bende ilk çizgi silik çıktı. yanlış yaptığımı da düşünmüyorum çünkü daha önce de test yaptım kaç kez böyle bir şey yaşamamıştım. Sabah erken saatte ilk tuvalete gittiğimde yaptım 2 kez ikisinde de aynı sonucu verdi. sizce gebelik ihtimali nedir?
Konu sahibi istemiyor bu gebeliği olumsuz birşeyler yaşamışBebek ben burdayım diye bas bas bağırıyor annesi maşallah sağlıcakla gelsin inşallah
Konu sahibi istemiyor bu gebeliği olumsuz birşeyler yaşamışBebek ben burdayım diye bas bas bağırıyor annesi maşallah sağlıcakla gelsin inşallah
CittimiKonu sahibi istemiyor bu gebeliği olumsuz birşeyler yaşamış
Evli değilseniz ne diye korunmuyorsunuz bende burda yorum yapmışım ne olucak peki inşallah düşündüğüm şeyi yapmıycaksınız.evli değilim
Gördüm gördüm görmez olaydımKonu sahibi istemiyor bu gebeliği olumsuz birşeyler yaşamış
MalesefGördüm gördüm görmez olaydım
Hayat işteMalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?