İlk cinsellikten sonra soğudum

Fullofanswers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1
0
25
Birbirimizi seviyorduk ve ikimizin de ilk seferiydi. Tam erekte olmamışken zorladı ve himeni yırttı. İğrenç hissettirdi. Beni o an duymaması... Onu tanıyamamışım. O da zevk alamadı yüzü öyle demese de eminim. Onun için skormuşum bunu anladım. 1 yıl kadar sonra başka birisiyle yaptığımda yine zevk alamadım. Ki faal ve deneyimliydi. Daha iyi hissettirdi baştan sona (vücudumdan eskisini atma hissi de olabilir) ama zevk almadım.

Birbirimizi seviyorduk ve ikimizin de ilk seferiydi. Tam erekte olmamışken zorladı ve himeni yırttı. İğrenç hissettirdi. Beni o an duymaması... Onu tanıyamamışım. O da zevk alamadı yüzü öyle demese de eminim. Onun için skormuşum bunu anladım. 1 yıl kadar sonra başka birisiyle yaptığımda yine zevk alamadım. Ki faal ve deneyimliydi. Daha iyi hissettirdi baştan sona (vücudumdan eskisini atma hissi de olabilir) ama zevk almadım.?
Şair burada ne anlatıyor?

Screenshot_20201215_021804.jpg
gölgelerin gücü adına hiiimannnn

Şair diyor ki ilk cinsel deneyimimde kötü anılarım oldu diye komple cinsellikten soğudum, başkalarıyla deneyince zevk almıyorum.:KK14:
Tam erekte olamadan olunca himenn öyle olmuş halbuki tam erekte olsaydı 12den furacaktı. Ama ben böyle anlatamıyorum ki illa teorik dille konusmalıyım çünkü öyle olunca tıbbı bir bilgi veriyırmuscasına doktorculuk oynuyos biz

Geçmişteki olumsuzluğu yeni ilişkinize yansıtmışsınız, kafanızdan geçmiş hikayeyi silin, hatta mümkünse seks esnasında bunların zihninize üşüşmemesi için erotik bir şarkı falan söyleyin içinizden dokunuşları hissetmeye çalışın. İlki sizin için büyük tranva olmuş bu yüzden aşmakta zorlanıyorsunuz. Emin olun ilk birlikteliği mükemmel geçen çok insan yoktur bu ülkede, kendi adıma benimki de istediğim hayal ettiğim gibi değildi. Ama ona takılı kalırsak hiç mutlu olamayız

X