• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsellik

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2.283
992
53
31
Arkadaşlar merhaba . İlk ilişkinizde hemen ilk günler birleşme yaşayabildiniz mi? Ben evleneli 4 gün oldu henüz tamamen birleşme yaşayamadık . Şöyle ki sürtünme , öpüşme , oral hepsi keyifli şekilde geçiyor ama sürtündütlen sonra tam sokacağı zaman hemen bacaklarımı kapatıp yok acıyacak diyip çekilşyorum. Yani az bi şey bile girmedi dediğim gibi daha bastırdığı an kasılıp kapatıyorum. Şimdi ben hemen doktora gitmeli miyim? Kadınların çoğunluğu evlenir evlenmez aynı gün ya da b iki gün içinde cinsellik yaşıyorlar mı? Sadece ben anormalim diyip kahrediyorum kendimi ve üzüldüğüm için cinsellik isteğimde gidiyor ve bu daha da zorlaştırıyor durumj. Ağlayasım gelir üzgünüm ve bu yüzden cinselliğe adapte olamjyorum. Normalde de her konuda korkak bir yapım var denizden lunaparktan lazerden her şeyden korkan biriyim ben. Normalde de korkak olduğum için benim durumum vajinismhs mu değil öi bilmiyoeum. Ve dediğim gibi kadınlar genel olarak hemen ilişkiye giriyor mu?doktora gitmem gerekiyorsa izmirde önerecğeiniz bir doktor söyleyebilir misiniz? Özel klinik değil de özel bir hastanede çalışan doktor önerirseniz sevinirim çünkğ özel sağlık sigortam var ve özel hastanelerde ücretsiz gidebiliyorum. Kliniklere ücret vermemtense özel bir hastanehe gitmek istiyorum. Ya da şuan gitmem gerekiyor mu?

Bu arada eşim beni çok seviyor ve sevgiden ziyade bana asla kıyamjyor. Ben dur acır dediğimde o da hemen duruyor ve sen ne zaman istersen hazıe olursan o zaman yapalım diyor. Hatta internette parmak egzersizi görmüştüm kendim yapamam diyerek eşime bi dokunsana hafiftan sokmaya çalışsana vs dedim ama yapamadı kıyamıyorum sana düşünme bunları sen hazır olunca olur diyor

Ertelemeyin erteledikçe olmuyor ben ertele ertele 9 ay sonra yaptım. Parmak egzersizi ile. İlk önce ayna karşısında vajinanızı inceleyin oranın normal olduğunu esnek olduğunu bebek çıkabildiğini düşünün. Orada kemik yok kaslar var kasların alışması gerek.

Ertelemeyin erteledikçe olmuyor ben ertele ertele 9 ay sonra yaptım. Parmak egzersizi ile. İlk önce ayna karşısında vajinanızı inceleyin oranın normal olduğunu esnek olduğunu bebek çıkabildiğini düşünün. Orada kemik yok kaslar var kasların alışması gerek.
Aynadan baktım bir sürü yorum okudum acımadığına neredeyse ikna oldum herkes çok basitmiş vs diyor çünküZ parmak bana korkunç geliyor maalesef ben kendime bir şey sokamam yani buna cesaretim yok penis daha az korkutucu geliyor bana

Aynadan baktım bir sürü yorum okudum acımadığına neredeyse ikna oldum herkes çok basitmiş vs diyor çünküZ parmak bana korkunç geliyor maalesef ben kendime bir şey sokamam yani buna cesaretim yok penis daha az korkutucu geliyor bana
Kendini zorla ben ilk ağlaya ağlaya dokundum beynine onu kodlaman lazım.

Parmak penise göre daha ince ve kesinlikle penisten daha az acılı. İlk aşama için ideal. Siz değil eşiniz denesin önce parmağı size

Bu iyi bir şey değil yalnız. Sorununuzu daha da çok büyütür egzersiz yapmadan nasıl atlatacaksınız ki? Parmak en iyi egzersizlerden biri
Ama kendi parmağımı sokmak penisi sokmaktan bile daha korkunç geliypr bana. Yani zaten parmak sokabiliyor olsam penisi de sokardım :( benim sprunum penisin kalın olması ya da girince daha fazla ilerlememesi değil ki. Ben içine bir şeyin girmesine korku olarak bakıyorum yani penis ya da parmak ya da başka şry benim için aynı

Parmak penise göre daha ince ve kesinlikle penisten daha az acılı. İlk aşama için ideal. Siz değil eşiniz denesin önce parmağı size
Ben hiç sokmadığım için acılı mı scısız mı penis onu bile bülmiyorum ki mesele ilk giriş zaten parmağı sokabilme cesaretim olsa penisi de sokma cesaretim olurdu:(

Kendini zorla ben ilk ağlaya ağlaya dokundum beynine onu kodlaman lazım.
Ya işte öyle illet bi şey ki zorlamayla olsa en büyük acıya bile dayanırım bu strestense ama zorladığım zaman ya da olsun acıya dayanırım dediğim zaman kasıldığım için tamamen kapanıyor o şkeilde sokamaz ki

İşte bu malesef vajinismusa doğru gidiyor . Ben de sizin gibiydim 2 haftada hallettim oraya bir şey sokmadan yenmeniz çok zor malesef. Ya parmak ya da dilatör alıştırması yapmanız lazım
Sizin toplamda iki hafta mı süreü ilişkiye girmemeniz . Peki süreci tam anlatır mısınız bende aynısını yapmaya çalışyım

Bunu beyninizde acıyacak olarak kodladığınız için aslında acıyor, bence bunu yemek yemek su içmek gibi ihtiyaç ve asla acıtmayan zevk aldığınız bir şey gibi düşünürseniz öyle hissedeceksiniz. Tabii ki egzersizler de önemli yaşamadığım için tavsiye veremeyeceğim ama tecrübeli kişiler tavsiyelerde bulunacaktır tabii destek konusunda

Arkadaşlar merhaba . İlk ilişkinizde hemen ilk günler birleşme yaşayabildiniz mi? Ben evleneli 4 gün oldu henüz tamamen birleşme yaşayamadık . Şöyle ki sürtünme , öpüşme , oral hepsi keyifli şekilde geçiyor ama sürtündütlen sonra tam sokacağı zaman hemen bacaklarımı kapatıp yok acıyacak diyip çekilşyorum. Yani az bi şey bile girmedi dediğim gibi daha bastırdığı an kasılıp kapatıyorum. Şimdi ben hemen doktora gitmeli miyim? Kadınların çoğunluğu evlenir evlenmez aynı gün ya da b iki gün içinde cinsellik yaşıyorlar mı? Sadece ben anormalim diyip kahrediyorum kendimi ve üzüldüğüm için cinsellik isteğimde gidiyor ve bu daha da zorlaştırıyor durumj. Ağlayasım gelir üzgünüm ve bu yüzden cinselliğe adapte olamjyorum. Normalde de her konuda korkak bir yapım var denizden lunaparktan lazerden her şeyden korkan biriyim ben. Normalde de korkak olduğum için benim durumum vajinismhs mu değil öi bilmiyoeum. Ve dediğim gibi kadınlar genel olarak hemen ilişkiye giriyor mu?doktora gitmem gerekiyorsa izmirde önerecğeiniz bir doktor söyleyebilir misiniz? Özel klinik değil de özel bir hastanede çalışan doktor önerirseniz sevinirim çünkğ özel sağlık sigortam var ve özel hastanelerde ücretsiz gidebiliyorum. Kliniklere ücret vermemtense özel bir hastanehe gitmek istiyorum. Ya da şuan gitmem gerekiyor mu?
Evet korku yaşiyosunuz,doktora gitmenizde yarar var, yada sıkın dişinizi olsun bitsin

Sizin toplamda iki hafta mı süreü ilişkiye girmemeniz . Peki süreci tam anlatır mısınız bende aynısını yapmaya çalışyım
Evet 2 haftayı biraz geçkin 18 gün falan sürdü. Fakat nişanlıyken de deniyorduk ve asla girmiyordu ben vajinismus olduğumu biliyodum. Evlendikten sonra dilatör set aldım ilk 3 boyunı yavaş yavaş kendi başıma nefes alıp vererek yaptım. Bu süreçte de eşime bana yumuşak davranmamasını söyledim çünkü o kıyamadıkça süreç aşırı uzayacaktı. Bu forumda yıllarca ilişkiye giremeyenlere var düşünün. Dilatörden sonra eşim yavaş yavaş parmak alıştırması yaptı önce bir parmak. Duvar gibi bi yer var orayı aşınca rahat geçiyodu. Sonra kademeli olarak iki parmağa geçtik. Ama hiç pes etmedik her gün düzenli egzersiz yaptık doktora giderseniz o da size egzersiz yaptıracak bunun tek çaresi bu çünkü. Ben doktora gitmediğim için biraz daha uzun sürdü doktorlar 1 haftada hallediyo genelde. Neyse bu egzersizleri yapınca bana cesaret geldi ve bir anda penis girdi ve çözüldü problem

İnan korkulacak bisey yok kendini rahat bırakman gerekiyor rahat ol gözlerini kapa zevk almaya bak sana söylemeden girsin

Back