- 29 Haziran 2022
- 2.283
- 992
- 53
- 31
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Arkadaşlar merhaba . İlk ilişkinizde hemen ilk günler birleşme yaşayabildiniz mi? Ben evleneli 4 gün oldu henüz tamamen birleşme yaşayamadık . Şöyle ki sürtünme , öpüşme , oral hepsi keyifli şekilde geçiyor ama sürtündütlen sonra tam sokacağı zaman hemen bacaklarımı kapatıp yok acıyacak diyip çekilşyorum. Yani az bi şey bile girmedi dediğim gibi daha bastırdığı an kasılıp kapatıyorum. Şimdi ben hemen doktora gitmeli miyim? Kadınların çoğunluğu evlenir evlenmez aynı gün ya da b iki gün içinde cinsellik yaşıyorlar mı? Sadece ben anormalim diyip kahrediyorum kendimi ve üzüldüğüm için cinsellik isteğimde gidiyor ve bu daha da zorlaştırıyor durumj. Ağlayasım gelir üzgünüm ve bu yüzden cinselliğe adapte olamjyorum. Normalde de her konuda korkak bir yapım var denizden lunaparktan lazerden her şeyden korkan biriyim ben. Normalde de korkak olduğum için benim durumum vajinismhs mu değil öi bilmiyoeum. Ve dediğim gibi kadınlar genel olarak hemen ilişkiye giriyor mu?doktora gitmem gerekiyorsa izmirde önerecğeiniz bir doktor söyleyebilir misiniz? Özel klinik değil de özel bir hastanede çalışan doktor önerirseniz sevinirim çünkğ özel sağlık sigortam var ve özel hastanelerde ücretsiz gidebiliyorum. Kliniklere ücret vermemtense özel bir hastanehe gitmek istiyorum. Ya da şuan gitmem gerekiyor mu?