İlk cinsellik

Kayganlaştırıcı mutlaka alın, bende hiç kanama olmadı ama bir iki damlaysa ya da sızan sürekli bir kan yoksa devam edilebilir, ön sevişme sırasında eşiniz o kayganlaştırıcıyı size masaj yaparak kendi parmaklarıyla sürerse hem siz rahatlamış biraz tahrik olmuş olursunuz hem o içerisinin darlık durumunu keşfetmiş olacağından daha dikkatli davranır. Merak da etmeyin öyle parmakla bekaret bozma sadece türk filimlerinde oluyor, kazaya falan kurban gitmezsiniz, güzel hatırlayacağınız bir gün olur inşallah

yok nisanlim da öyle biri degil zaten ben kendim regl iken bile kan görünce daraliyorum kan cok akarsa zarar görmekten de korkuyorum birazcık .o an belki hic aklima da gelmeyecek belki heralde stres yapiyorum
Hiç stres yapma ya anın tadını çıkar güzel şeyler bunlar sevdiğin insanla yaşamak em güzeli

5dk öpüşmeye bile yetmez ki önsevişmeyi 5dk yaparsan canın cok yanar

5dk öpüşmeye bile yetmez ki önsevişmeyi 5dk yaparsan canın cok yanar
biz kadınların uyarilmasi nasıl olur tam olarak opusme sonrasında ne olmalı ya benim nisanlimin da pek cinsellik bilgisi yok o yüzden ben yonlendirecegim büyük ihtimalle anlatsanız bana özel den de olur tabi isterseniz ozur dilerim cok detay istedim ama

Ben devam edemedim. Ama benim iki gün leke seklinde devam etti kan. Edebiliyorsan et. Kayganlastirici alirdim şimdiki aklim olsa. On sevişme falanda oldu oma rağmen çok kastım ben kendimi

Ben devam edemedim. Ama benim iki gün leke seklinde devam etti kan. Edebiliyorsan et. Kayganlastirici alirdim şimdiki aklim olsa. On sevişme falanda oldu oma rağmen çok kastım ben kendimi
Eczanelerden mi alayım yoksa herhangi bir marka önemli değildir heralde değil mi bide onun sorunuyla ugrasmayayim

Yönlendirmekle olacak bir iş değil sevişmek. Güdüsel olarak ilerliyor. Zamanla çözersiniz nelerden hoşlanıp hoşlanmadıgınızı. Devamı gelır zaten. Ayrıca evlenırken cınsel bılgısı hıc olmamıs adam kalmamıstır ya kıyısından falan bılıyordur

Youtubeda ince işler diye bir kanal var onun videolarını izleyin ikinizde, kayganlaştırıcı olarak burada geleitgelen diye bir isim duymuştum ama bilenler de yazar, kendim kullanmadım, o zamanlar bilmiyordum gerekli olduğunu

İlk cinsel beraberliğim tam olarak hatırlamıyorum ama zaten hafif bir acı hissediyorsunuz . Kanın gelip gelmemesi önemli değil, siz devam edin . Devamındaki bir kaç gün dikkat etmeniz gerekiyor enfeksiyon riskine karsı. Mümkünse bir kaç gün ara verin. Mutluluklar bu arada

Geleitgelen iyi bir krem vajina kayganlastirici bazen ben kullanıyorum onu memnunum eşim kan gelince bırakmıştı benim 2 gün yanasmamisti sonra her yanasmada kanama olmuştu azar azar 1 hafta sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…