İlk cinsel ilişkimde acımam ve kanamam olmadı ?

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
Nişanlımla sarılıp öpüşürken konu biraz ileriye gitti, oral falan filan daha ileriye gitti ve sürtünelim dedik, ben üste çıktım ve gel git yaparak Hızlı bir şekilde sürtündüm. Ardından beni yatırdı, kafasını sokacağını ve tam girmeyeceğini söyledi, bende kabul ettim ve yaptı. Yaptıktan sonra dedi ki normal girdim ama kanaman olmadı, neden kanamadı esnek falan mı acaba dedi. Bana güvenip inandı ama acaba kendimce diyorum ki belki o tam girdiğini sanıyor ama aslında girmedi. Öyle olmuş olsa benim canım çok yanardı çünkü.. Ben hiç acı hissetmedim. Girmeden önce parmak soktu, önce 1 sonra 2. Sizce benim zar ne durumda?

ama neden ki, nasıl olur yani? Bende kanama ve acıma falan 0 yani hiç acımadı
Olabilir canım anlattığına göre ön sevisme baya uzun sürmüş vücut kendini iyice hazırlamış ve ıslanmışsa illa canın acıyacak ve ya kan gelecek diye bir kaide yok 🤷‍♀️

ben de hiç bişey hissetmemiştim ilk olduğunda ne ağrı ne acı . sıfır acı mükemmel bi his.☺ ama kanamam olmuştu. kızlık zarım da kalınmış üstelik doğum yaparken ebeler söyledi ilk gecen zor olmuştur diye ama aksine çok da rahat oldu☺

Benim 1 ay boyunca az az kanamam oldu ama kimisinin ya hic olmuyor yada cok olup 1 2 kere oluyor herkesin kizlik zari ayni degil bi kac kere daha olduktan sonra belki olur kanamaniz ama aci icin bisey diyemem 1 senedir evliyim benim ilk girmede halla agrim oluyor ama dedigim gibi kisiden kisiye degisiyor oyuzden nisanliniz size guveniyorsa ve sizinde daha once bi hataniz olmadiysa ustune dusmeyin kizlik zariniz yirtilmistir eger icinde bi kusku varsa kadin doguma gidin gorunun

Bende de kanama olmadı ama bir şeyi zorladığını hissetmiştim, ağrı acı sıfır. Hatta ben huzursuz olmuştum yanlış düşünür mü diye ama o hiç takılmadı. Çarşafta hiçbir şey görmeyince ikimiz de çok şaşırmıştık. Yalnız engeli aştıktan sonra ilerlediğinde canım yanmıştı. Endişelenmeyin, şüphesi olsa esnek mi acaba yerine başka bir soru sorardı.

Op. Dr. Banu Çiftçi'nin kızlık zarı ile ilgili bir videosu var youtube da direkt kızlık zarı yazarak bulabilirsiniz ve Dr. Müjdegül Karaca'nın da Osi Tv de bu konu ile ilgili videosu var. İzlediğinizde konuyu tam olarak anlayacağınızı düşünüyorum. Özellikle Dr. Müjdegül'ün videosunu tavsiye ediyorum 😊

Normali bu değil mi ya? Hayatında erkek eli tutmayan, 'evlenmeden olmaz' diyen , düğün düğün düğün diye bir seromoniye aylarca hazırlanan, illahaki o gün bir şeyler yasanacagi kesin olan bir günde - bu olayların stresi içindeyken yasanan ilişkide elbette bir gerginlik olması, konsantre olamamak,kendini kasmak ve nihayetinde acı duyup kan görmek normal ama sen zaten olayın akışındasin. Oncesinde yapmadığın kalmamış,yeteri kadar islanmissin, vücut kendini hazırlamış ve nihai son, herhangi bir acı ya da kanama yaşamamışsin. Merak etme, içinde gerginlik olup kendini kasmayan çoğu kadının yaşadığımiz şey zaten bu. Ve hatta bana göre olması gereken de tam olarak bu.
Salla gitsin. Ayrıca bunca muhabbete girip hala 'benim zar napıyor avaba' diye düşünmen çok komik. Çay demlemis içiyor içeride, ne yapacak??

Nişanlımla sarılıp öpüşürken konu biraz ileriye gitti, oral falan filan daha ileriye gitti ve sürtünelim dedik, ben üste çıktım ve gel git yaparak Hızlı bir şekilde sürtündüm. Ardından beni yatırdı, kafasını sokacağını ve tam girmeyeceğini söyledi, bende kabul ettim ve yaptı. Yaptıktan sonra dedi ki normal girdim ama kanaman olmadı, neden kanamadı esnek falan mı acaba dedi. Bana güvenip inandı ama acaba kendimce diyorum ki belki o tam girdiğini sanıyor ama aslında girmedi. Öyle olmuş olsa benim canım çok yanardı çünkü.. Ben hiç acı hissetmedim. Girmeden önce parmak soktu, önce 1 sonra 2. Sizce benim zar ne durumda?
Bak ne güzel bilincli bi nişanlın var, sevinmelisin.. Niye kanamadı diyip olay çıkarsa daha mı iyiydi..

Öyle çok kan gelmiyor zaten bizim çarşaflar beysz olmasaydı bende anlamazdım yani çay bardağının dini kadar olmuştu vücut hazırsa çok ağrı olmuyor ama baskı oluyor oradan anlayabilirsin aslında

Aslında kızlık zarı dediğimiz tamamen kapalı bir zar değil, ortası delik ve cinsel uyarılmayla genişleyen bir doku parçası. Çoğu kişinin bildiğinin aksine her ilişkide kanama olmaz. İlk kez bir birleşme yaşanıyorsa ve kanama olmadıysa bu çok fazla cinsel uyarılma yaşandığı, kadının ilişkiye tam hazır olduğu ve ilişkinin çok rahat geçtiği anlamına gelir.

Dahası mesela ortada bir zar falan olmadığının bir diğer kanıtı da kızlık zarı operasyonu denilen şeyde bir zar dikiminin olmaması. Kızlık zarı operasyonu kişinin vajina girişinde bir kesi yapılması ve o kesinin dikilmelisidir. Bu sebeple birleşmeden 1-2 gün önce yapılır ki dikişler patlasın ve kanama gerçekleşsin.

Kafaya takılacak hiçbir durum yok ortada yani. Önce bunu biz kadınların aşması gerekir ve ilişkiye girerken kan gelicek beklentisinde olmamalıyız. Bu bizim dürüstlüğümüzün ya da temiz bir insan olduğumuzun kanıtı değil.

Zaten her şeyi yaşıyor herkes öpmeden yalamaya sürtünmeye kadar. Ama iş tam birleşmeye gelince hayır dur diyorlar. Eee her şeyi yaşadın zaten o da olsun ne var. Her şeyi yaşayayım ama bakire kalayım olur da ayrılırsam evlendiğim kişi beni temiz ve hiçbir şey yaşamamış birisi sansın mantığıyla yapılıyor tabi ki toplum baskısıyla. Ama önce biz kadınların kızlık zarı denilen şeyin bizim temizliğimizi ve dürüstlüğümüzü simgelemediğini içselleştirmesi gerekir. Sizi seven de karakterinizi sevsin, nişanlınız da güzel davranmış umarım gerçekten içinden gelenlerdir sonrasında aranızda problem olmaz :KK200:

X