Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 21 Mart 2023 Konu Sahibi lawleaaa #21 harikahanim .!.: Peki siz nasıl çözüm buldunuz bu duruma ve kanamalar her seferinde mi oldu Genişletmek için tıkla... Oluyordu her seferinde bence kastığım için oluyordu sonra geçti. Belki prezarvatif de yapıyor olabilir
harikahanim .!.: Peki siz nasıl çözüm buldunuz bu duruma ve kanamalar her seferinde mi oldu Genişletmek için tıkla... Oluyordu her seferinde bence kastığım için oluyordu sonra geçti. Belki prezarvatif de yapıyor olabilir
harikahanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2023 53 10 29 22 Mart 2023 Konu Sahibi lawleaaa #22 i006 .!.: Oluyordu her seferinde bence kastığım için oluyordu sonra geçti. Belki prezarvatif de yapıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Kanama ne kadar oluyordu peki ben ped takıyorum ped doluyo Sizinde aynimiydi
i006 .!.: Oluyordu her seferinde bence kastığım için oluyordu sonra geçti. Belki prezarvatif de yapıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Kanama ne kadar oluyordu peki ben ped takıyorum ped doluyo Sizinde aynimiydi
suzanna32 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Eylül 2018 6.517 7.447 22 Mart 2023 Konu Sahibi lawleaaa #23 harikahanim .!.: Benim ilk birleşmede atıldı maalesef Genişletmek için tıkla... Ben de hiç kanama olmadı, çok şanslıyım sanırım
harikahanim .!.: Benim ilk birleşmede atıldı maalesef Genişletmek için tıkla... Ben de hiç kanama olmadı, çok şanslıyım sanırım
harikahanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2023 53 10 29 22 Mart 2023 Konu Sahibi lawleaaa #24 suzanna32 .!.: Ben de hiç kanama olmadı, çok şanslıyım sanırım Genişletmek için tıkla... Ne güzel
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 22 Mart 2023 Konu Sahibi lawleaaa #25 harikahanim .!.: Kanama ne kadar oluyordu peki ben ped takıyorum ped doluyo Sizinde aynimiydi Genişletmek için tıkla... O kadar değil azıcık bişey. Ped doluyor ve ağrı da oluyorsa ihmal etmeden doktora görünün derim
harikahanim .!.: Kanama ne kadar oluyordu peki ben ped takıyorum ped doluyo Sizinde aynimiydi Genişletmek için tıkla... O kadar değil azıcık bişey. Ped doluyor ve ağrı da oluyorsa ihmal etmeden doktora görünün derim
harikahanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2023 53 10 29 22 Mart 2023 Konu Sahibi lawleaaa #26 i006 .!.: O kadar değil azıcık bişey. Ped doluyor ve ağrı da oluyorsa ihmal etmeden doktora görünün derim Genişletmek için tıkla... Anladım canım teşekkür ediyorum
i006 .!.: O kadar değil azıcık bişey. Ped doluyor ve ağrı da oluyorsa ihmal etmeden doktora görünün derim Genişletmek için tıkla... Anladım canım teşekkür ediyorum