Bir an korktum sadece yorumunuz icin tesekkurlerNormal bazisi cok kanar bazisi az sizinkide fazla kanamis olabilir zedelenme olmusta olabilir korkmaniza gerek yok
Pırtılaşmış olarak gelebilir kastıysanız kendiniziMerhaba sevgilimle ilk cinsel deneyimi yasadim fakat icime girerken cok zorlandi ve kan geldi (normal olarak) fakat bana biraz fazla kanadi gibi geldi acaba ilk kan nasil olur hem kendimi kastigim icin mi giremedi yoksa ilk iliskimden mi dolayidir bilemiyorum cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler :*
Anladim cok saolunBenim alışana kadar gelmişti kastığım için olabilir
Gayet normal bir durum ben neredeyse dikiş atılacak duruma gelmiştimMerhaba sevgilimle ilk cinsel deneyimi yasadim fakat icime girerken cok zorlandi ve kan geldi (normal olarak) fakat bana biraz fazla kanadi gibi geldi acaba ilk kan nasil olur hem kendimi kastigim icin mi giremedi yoksa ilk iliskimden mi dolayidir bilemiyorum cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler :*
Merhaba bende aynı şekilde ilk sefer dikiş atıldı ikincisinde kanama çok oldu tampon koyuldu durdu kanama suan korkuyorum nasıl yapmalıyım siz nasıl hallettiniz bilgi verebilir misinizGayet normal bir durum ben neredeyse dikiş atılacak duruma gelmiştim
Korkman gayet normal baslarda esinle ilişkiye girmemelisin parmağınla ufak ufak genişletmeye çalış yavaş yavaş alışırsın ilişki zamanında da üstte sen ol ve yavaş bir şekilde kendini alıştırma ya çalış esin tepki vermemeye çalışsınMerhaba bende aynı şekilde ilk sefer dikiş atıldı ikincisinde kanama çok oldu tampon koyuldu durdu kanama suan korkuyorum nasıl yapmalıyım siz nasıl hallettiniz bilgi verebilir misiniz
Evet suan iki günde bir parmağımla deniyorum çok zorlamadan bir parmak iki parmak şeklinde siz bu dediğiniz gibi mi yaptınız acabaKorkman gayet normal baslarda esinle ilişkiye girmemelisin parmağınla ufak ufak genişletmeye çalış yavaş yavaş alışırsın ilişki zamanında da üstte sen ol ve yavaş bir şekilde kendini alıştırma ya çalış esin tepki vermemeye çalışsın
Evet ilişkiye başlayabilmek için korkunun biraz hafiflemesi lazimEvet suan iki günde bir parmağımla deniyorum çok zorlamadan bir parmak iki parmak şeklinde siz bu dediğiniz gibi mi yaptınız acaba
Merhaba bende aynı sorunu yaşadım ilk çok kanadı sonra ikinci kezle kanadı siz nasıl hallettiniz sorunuMerhaba sevgilimle ilk cinsel deneyimi yasadim fakat icime girerken cok zorlandi ve kan geldi (normal olarak) fakat bana biraz fazla kanadi gibi geldi acaba ilk kan nasil olur hem kendimi kastigim icin mi giremedi yoksa ilk iliskimden mi dolayidir bilemiyorum cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler :*
Tamam bu şekilde dediğiniz gibi yapıyorum sizin kaç sefer sonra kanama olmadan rahat bir şekilde olduEvet ilişkiye başlayabilmek için korkunun biraz hafiflemesi lazim
Merhaba siz bu sorunu nasıl hallettinizBenim alışana kadar gelmişti kastığım için olabilir
Benim bir yıla yakın bir süre ilişkilerimde her defa değil ufak kanamalar lekelenmeler oluyorduTamam bu şekilde dediğiniz gibi yapıyorum sizin kaç sefer sonra kanama olmadan rahat bir şekilde oldu
8 yıllık evliyim ilk 1 yıl olmuştu benim de sonra olmadıMerhaba siz bu sorunu nasıl hallettiniz
Ay tüylerim diken diken oldu.Gayet normal bir durum ben neredeyse dikiş atılacak duruma gelmiştim
Anladım bende işte bu yüzden korkuyorum inşallah çözebilirimBenim bir yıla yakın bir süre ilişkilerimde her defa değil ufak kanamalar lekelenmeler oluyordu
Benim ilk birleşmede atıldı maalesefAy tüylerim diken diken oldu.
Peki siz nasıl çözüm buldunuz bu duruma ve kanamalar her seferinde mi oldu8 yıllık evliyim ilk 1 yıl olmuştu benim de sonra olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?