İlk cinsel ilişki

powder1820

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
8
-1
26
Merhabalar yeni evliyim ilk gece yorgunluktan dolayı ilişkiye girmedik acelesi olmadığını düşündük. Zaten iki gün sonra regl olcaktım ve şuan regliyim. Haliyle biraz endişelerimde var. Burda bir çok konuları okudum ama yinede bende bizzat sormak istedim. Bana öneriniz nedir. Kayganlaştırıcı aldım. Sorularım şu; ilk kez girişinde ben üstte durup kendim mi yavaşça içime almalıyım yoksa altta mı olmalıyım? Bi de eğer siz alttaysanız eşiniz içinize girerken o bölgeye bakarak mı giriyor yoksa sadece hissederek mi ilk gece için soruyorum. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum

Çip var..
Sinyal veriyor.
Sen uzaniyorsun, eşinde kendi haline bırakıyor.
Sinyali takip eden penis sorunsuzca yerleşiyor.
Bu bir kadının sorcagi türden bir soru değil de er kişinin kamcilanmis merakını yatıştırmak istediği türden bir soru bence.
Mahmut Abilerin merakı mi depresmis acep

Açıkçası bu çok spesifik bir soru. Şahsi deneyimlere göre konuşursak, üstteyken asla yapamadım, misyonerdeyken tensel ve göz teması varken oldu. Burada okuduğum kadarıyla bazı hemcinslerimiz de üstteyken çok rahat şekilde olduğunu yazıyordu. Bir süre doggy canımı çok yaktı, bazıları ise doggy poziyonunda acı duymadığını yazıyordu. Siz deneyerek ve sabırla en doğru pozisyonu bulacaksınız. Sadece kendinizi rahat bırakın, bacaklarınız kasılmaktan ağrımasın. Bir de eğer kullanıyorsanız biraz alkol sizi gevşetir. Öncesinde duş da alın. Kendinizi en iyi hissedeceğiniz şekilde hazırlayın kısacası.

Dikkate alıcam çok teşekkür ederim

Yıl olmuş 2022 hala ilk cagdan kalma pırıl pırıl kafalar Bu sitede gördüğüm 1500. Aynı konu sanırım gına geldi

Sorumu okumak ve yanıt vermek zorunda değilsiniz?
Kardeşim, rahat olman çok önemli. Üstte olunca nerede duracağına sen karar veriyorsun bu bence daha rahatlık sağlıyor kadına ve daha kolay oluyor öbür türlü karşındaki nerede duracağını bilemiyor kendini kasma zevk almaya bak ve unutma deneye deneye nasıl rahat olacağını sen bulacaksın inan kimse ilk seferinde profesyonel gibi ilişkiye girmiyo

Çok teşekkğr ederim

Bu tamamen o an ki ilerleyişe ve kişinin kendisine göre değişir bence. Ben ilk seferinde misyoner pozisyonundayken rahat etmiştim. Çünkü üstteyken o tedirginlik beni daha rahatsız etti. Ancak alta geçtiğimde kontrolü sevgilime bıraktığımda sadece ana kapıldım. O kadar yoğun bir duygu hissetmeye başlamıştım ki üstte olduğum pozisyondan çok daha rahattım. Karşınızdaki kişinin sizinle uyumu acele etmemesi çok önemli bence. O an o akış içinde bulacaksınız sizin için doğru yolu emin olun. Bakarak girmedi içime öpüşüyorduk hatta bir şeyler fısıldıyordu beni öperken. Asla unutamıyorum ilk günü

Kendinizi sıkmayın rahat olun eşiniz de nazik olursa muhteşem bir gece sizi bekler..alkol kullanıyorsanız bir iki kadeh birşeyler içerseniz daha rahat olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…