İlk cinsel ilişki

Yok genelde bu soylediklerime takilanlarin herkese kapiyi actigini dusunuyorum. Bir cok ornek gordum uni. Hayatimda acilan kapilarin bir kisiyle sinirli kalmadigini bos konusma
İnsanlar çevrelerinin ortalamasıdır, dolayısıyla kendinizi bu şekilde ifade ediyor olmanıza hiç şaşırmıyorum. Gördüğünüz örneklerin ortalamasısınız. Kapılarınıza kilit vurun, kalbinizi çalmasınlar.
Lafının sözünün nereye gittiğini hesaplayamayan herkesin dilinde bir ‘boş konuşmak’ var, siz içini dolduramayacağınız laflar etmeyiverin bir zahmet. sonra da bomboş polemiğe girme çabası, salla da sümüğüne bak’tan iki tık öncesi.

Marjinallik adi altinda Ahlaki degerlerini kaybetmis bazilarii yazik.. Allah herkese HIDAYET versin. Gerci sizbu ne demek onuda bilmezsiniz anca kelime duzeltirsiniz o kadar
Ahlak bekçileri ne zaman gelir diye okuyordum gelmişsiniz bile . Allah kitap Hidayet bilmez marjinaller beğen butonuna çöksün sayımızı bilelim

Marjinallik adi altinda Ahlaki degerlerini kaybetmis bazilarii yazik.. Allah herkese HIDAYET versin. Gerci sizbu ne demek onuda bilmezsiniz anca kelime duzeltirsiniz o kadar
Ahlak ile cinselligi ozdeslestirmeyin. Ahlak, baska bir insanin malina canina ya da kisiligine saldiri ile olur bana gore ve asil siz insanlarin kisiligine saldirarak ahlaksizlik ediyorsunuz.
Herkes herkesle ayni goruslere, inanca sahip olmak zorunda degil.

Mesela ben bir deist olarak sizin bu soylediklerinizi cok ayipladim; peki siz bir musluman olarak utandiniz mi?

Ben müslümanım da böylelerini cinsellikten çıkıp dualarımız sizinle bölümüne de bekliyoruz arada ama hiç görmüyoruz. Çok inançlılar ama burda ahkam kesmekle donanımlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…