• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki sonrası..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
198
Merhabalar hanımlar,

Direkt olarak konuma giriyorum.

Daha önce hymen(kızlık zarı) meselesini kendi kendime hallettiğimi zannediyordum/zannediyorum. Diş eti kanaması gibi, zor fark edilecek miktarda kan gelmişti.

Bugün ilk kez vajinal yoldan ilişkiye girdim. İlişki sırasında hiç bir şekilde kan gelmedi. İlişkiden 1 saat sonra, ilk kez idrara çıkmamla birlikte neredeyse adet kanamasını andırır miktarda, ilk başta koyu kırmızı daha sonra pembe renk kan geldi.

Şu anda hafif bir karın ağrım mevcut, regl zamanı olduğu gibi. Ama 2 hafta önce regl oldum ve hiç bir zaman düzensizlik durumu yaşamadım.

Karın ağrısı olmasından dolayı acaba başka bir durumdan ötürü mü kanamam oldu diye düşündüm.

Hymenden kaynaklı bir kanama mı acaba ve bu karın ağrısının sebebi nedir?

Merhabalar hanımlar,

Direkt olarak konuma giriyorum.

Daha önce hymen(kızlık zarı) meselesini kendi kendime hallettiğimi zannediyordum/zannediyorum. Diş eti kanaması gibi, zor fark edilecek miktarda kan gelmişti.

Bugün ilk kez vajinal yoldan ilişkiye girdim. İlişki sırasında hiç bir şekilde kan gelmedi. İlişkiden 1 saat sonra, ilk kez idrara çıkmamla birlikte neredeyse adet kanamasını andırır miktarda, ilk başta koyu kırmızı daha sonra pembe renk kan geldi.

Şu anda hafif bir karın ağrım mevcut, regl zamanı olduğu gibi. Ama 2 hafta önce regl oldum ve hiç bir zaman düzensizlik durumu yaşamadım.

Karın ağrısı olmasından dolayı acaba başka bir durumdan ötürü mü kanamam oldu diye düşündüm.

Hymenden kaynaklı bir kanama mı acaba ve bu karın ağrısının sebebi nedir?
Fazlasıyla normal ekstra zorlanmalarda ve de hymenin kalın olmasında genellikle yaşanılıyor ya da yırtıldıgı yer kan damarlarından daha zengindir muhtemelen kasık agrısı da normal zaten ilk oldugu için sanki baskı yapıyor gıbı hissetmıssınızdır

Evet.
Biraz fazla detay olacak ama cinsellik bolumundeyiz artık.
Zor olmuştu ve 1 hafta sürmüştü ara ara kanama sonra doktora gittim.
Zarın kalın demişti : /
Muhtemelen böyle bir seydir

Evet.
Biraz fazla detay olacak ama cinsellik bolumundeyiz artık.
Zor olmuştu ve 1 hafta sürmüştü ara ara kanama sonra doktora gittim.
Zarın kalın demişti : /
Muhtemelen böyle bir seydir
Baktım biraz önce de gelmiş.

Velvette, doktor herhangi bir ilaç vs vermiş miydi? Yoksa kendi kendine geçmesini mi bekledin?

Ben 7 yıllık evliyim senden daha bakire olduğumu sanıyordum.
Bu konun benim için tam hayal kırıklığı oldu :KK70:
Napayım kuzucum, hep deneyimsiz erkeklerle beraberdim. Onlar da ilkim olma konusunda korkuluydular :D
Biz de hep ters ilişkiye girdik :/

Back