Yani bulussaydik oyle bir sey yapacaktim ama bulusmadan boyle davraninca tiksindirdi beni ama en son kafamida karistirdiValla direk e devletten bekarlığına dair ss isteyin artık öyle bi devirdeyiz ki gerçekten buna ihtiyaç duyuluyor. Ne güzel eski kimliklerde bekar veya evli ibaresi vardı.. bu güvensizlikte acil tekrar dönülmeli.
Pek bir şey anlamadım açıkçası, çocuklar dediği erkek arkadaş grubu mu çocuğu mu var? Yaşlar kaç? Aile toplantısı ne demekmiş?Merhaba kizlar, aslinda cevabini kendimde biliyorum ama yinede sizinde beni silkelemenizi istiyorum.
2 haftadir güya ciddi niyetle bir beyle görüşüyordum. Hayati hakkinda bir iki sey takilmistim ama yinede emin olmak istedim.
Dün bulusacaktik yemek yiyecektik sonrada tatlisaat 18:00 de bulusacaktik. Sabah günaydin yazdigimda sunu dedi: Ayy canim iyki yazdin biz biraz daha erken bulusabilirmiyiz? Saat 19:00 evde olmam gerek (lutfedip öglen 2 saat ayirmis bana). Tabi ben evli olduğunu düşündum ve cokkk sakin bir sekilde evli oldugun icinmi dedim? Yok aile toplantisi gibi bir sey zirvaladi. Bakti ben bulusmaya yanasmiyorum hemen aradi. Yok evli degilim yok cocuklardan arta kalan zamanimda fark ettimki sosyal aktivitem fazla olduyor gibi. Bende onunla bir daha konusmak ve gorusmek istemediğimi belirttim (prensip meselesi) soka girdi. Sirf saatte degisiklik yaptim diyemi diye bir seyler dedi ama sesi bile tiksindirdi beni. Ve engelledim. Dun engellememisti ama bugun engellemis oda beni. Sizce bu bey efendi kendisini idda ettigi gibi evli degilmidir? Yoksa beni manipulemi etmeye calisti? Siz ne düşünüyorsunuz?
Hahahaah yaaa harikasinDoğru bı adım olmuş, velev ki evli en doğru karar olmuş, velev ki evli değil sosyal aktivitesi fazlaysa seni bagmaz eve erken gitmek için seninle buluşacağı günü bulup sana ayiracagi vakitten mı calmaya karar vermiş
2 cocugu var evet. Aile toplantisida birisi onu gormek icin misafirlige gelecekmis guyaPek bir şey anlamadım açıkçası, çocuklar dediği erkek arkadaş grubu mu çocuğu mu var? Yaşlar kaç? Aile toplantısı ne demekmiş?
Dun du ama bulusma varmiydi dun mac?Maç vardı bugün , maçı senle olmaya tercih etmiş gibi
2 cocugu var evet. Aile toplantisida birisi onu gormek icin misafirlige gelecekmis guya
Evli mi? Siz nasil bu kadar net bi sekilde evli oldugun icin mi diyebildiniz?2 cocugu var evet. Aile toplantisida birisi onu gormek icin misafirlige gelecekmis guya
Haklisin tiksindirici, sesini duyunca tiksindim zaten. Bir de tatli tatli konusmaya calisiyorduEvli olmasa bile yine itici, beni tanımaya aksam yemeğini adam gibi ayiramayacak biriyle niye olayım...vaktim degerli, 2 saat bulusurum kacarim diyen biriyle olmam tabi ki
Benimde aklıma ilk bu geldiiMaç vardı bugün , maçı senle olmaya tercih etmiş gibi
Hahahahahahahahhah o kadar haklisinkiiiiKarısıdır o
Evet ama dün buluşacaktık bugün degilBenimde aklıma ilk bu geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?