• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk bulusma

Erkekler modadan ve rafine renklerden anlamaz; onları kadınlara beğendirmek için giyeriz. Bir erkek gözü için giyinecekseniz daha net ve silüetinizi keskin bir şekilde çizecek renkler seçin; lacivert koyu mavi mor Zümrüt yeşili gibi. Toprak tonları ve gri sizi flulaştırır. Mini de olur maksi de olur ama temel olarak clean cut yani temiz kesimli pek fırfırı göz yoracak ayrıntısı olmayan giysiler de sizi daha ince uzun ve endamlı gösterir. Bel oyuntusunu vurgulayın boynu açın bileklerinizi gösterin. Küçük aksesuarlar kullanın. Yani ben bir erkek için giyiniyorsam böyle yapıyorum. Ha bence çok sıkıcı o yüzden kadınlar beğensin diye giyinirim genelde; karışık desenler tuhaf kocaman aksesuarlar filanla eğleniyorum öyle

İlk buluşma için mini tercih edilmemeli bence. Sade ve şık kiyafetler daha hoş durur. Mini eteği ileri de ortamına göre tercih etmek daha mantıklı geliyor bana.

Back
X