İlk buluşma sıkıntım

4 ay önce netten tanıstık bizde. Bir arkadaşım bir uygulama önermişti defalarca sıkılıp sildim geri yükledim falan. Bir gün yine yükledim arkadaşım silme bekle dedi. O gün biri yazdı o kadar güzel bir mesajdı ki. Bir de uzun açıklayıcı. Profilime yazdığım bir söze cevap olarak yazmış mesajı. Ama ilk okuduğumda dedim bu adam benim hayatımda önemli bir yere sahip olacak. Niye bilmem öyle dedim içimden. Ertesi günü bu uygulamayı öneren arkadaşımla yemek yiyoruz ( KeediciK )dedim böyle böyle biri bana mesaj yazdı arkadaşım dedi bununla olur, dene, konuş. Aradan 3 ay geçti. Çok aşık olarak başlamadım ama düşünceli oluşu, saygısı, sevgisi beni ona bağladı. Çok şükür tanımışım diyorum. Arada deli etsekte birbirimizi.

@kusgribi İlk buluşmada çok heyecanlı gittim. Çok beklentili gitmedim ama heyecanlıydım. İnstagramdaki fotoğrafları eski fotoğraflarıymış orda tahmini 100 e yakın kilodaymış. İşin açığı çok beğenerekte gitmedim. Ama bir gittim karşımda o fotolardan eser yok. 18 kg vermiş en az 10 yaş gençleşmiş çok tatlış çok sevimli biri vardı. Demem o ki fotoğraflara göre kendini şartlama. Kendin ol beklentisiz git. Ben hiç makyaj yapmadım giderken, rahatsızdım bir de. Ona rağmen beğenmiş beni. Olacağı varsa oluyor. Umarım buluştuysan güzel geçmiştir.

Aşkın her saniyesine şahidim evet
Allah çok çok mutlu etsin balım.
Doğru insan heryerde kendini belli ediyor zaten

Sanaldan tanışmış ve bu ay düğünü olacak bir kiz olarak, özgüven çok önemli diyerek yorumuma başlayayim .

Aynı kaygılar bende de mevcuttu ilk buluşma öncesi.. fakat buluşma alanina giderken amaaan napiyim beni beğenmezse dünyanin sonu değil diyerekten motive ettim kendimi. Emin ol ayni kaygılar karşı taraftada oluyor.

Sanal ortamda ki etkileşim reel de olmayabilir ne senin açından ne de konuştuğun insanin açısından bunu bilmelisin.

Evli misiniz yani?
Bir de sozluk derken ekside falan mi tanistiniz? Hem de dr, dis dunyada arasan bulunmaz :)
Ben de akademik kariyer yapiyorum, ben de guzelim ama hic degerimi bilmeyen, beni haketmeyen biriyle evliyim. Evlenmez olaydim.

Ablacığım sen de hiç hiç hiç beğenmediğin biriyle evlenmişsin. Çok güzel kadınların yanında ezik tip görünce bu iş nasıl oluyor arkadaş derdim, demek ki boşluktan, işsizlikten oluyormuş.

Tatlı, aşk dolu bir hikaye okuyacağımı sanarak başladım ve "pişmanım pişmanım pişmanım" kısmında şok oldum... Adınıza samimiyetle üzüldüm ama ne yazik ki her cümlenizden nefret akıyor eşinize karşı. Neden boşanmıyorsunuz?

Beğenmezse beğenmesin güzellik görecelidir. O beğenmedi diye siz çirkin olmuyorsunuz, Miss Turkey jürisinden değil neticede. Özgüveniniz tam olsun, kendinizi beğendirmeye gitmiyorsunuz. Bakalım siz beğenecek misiniz onu, kafa yapısını? Belki çok yakışıklı ama ağız şapırdatarak yemek yiyor yani, ne malum. Anın tadını çıkarın ve kendinizi beğendirmekten ziyade karşı tarafı ölçüp tartın.

Evli misiniz yani?
Bir de sozluk derken ekside falan mi tanistiniz? Hem de dr, dis dunyada arasan bulunmaz :)
Ben de akademik kariyer yapiyorum, ben de guzelim ama hic degerimi bilmeyen, beni haketmeyen biriyle evliyim. Evlenmez olaydim.

Hıı aynen öyle. Düğüne tüm sözlüğü davet etmek aklımızdaydı ama o ara olan biten'de sözlükte tanışıp evlenenler duyurulmayı bırakılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…