• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma sıkıntım

Sanaldan tanıştığım biriyle 3-4 ay telf da konuştuk. Her şey rüya gibiydi o an. Ruh eşimi buldum sanırım diye düşünüyordum. İlk buluşmada sıkıldım. Adam da beni bir daha aramadı zaten. Bu olaydan kısa bir süre sonra yine internette birini stalk larken başka biri ilgimi çekti ve mesaj attım. O buluştuğum kişiden kat kat yakışıklı, daha iyi eğitimli ve olanakları da daha iyi biri. 2-3 hafta sonra buluşma kararı aldık. Giderken özgüvenim yerlerdeydi. Kesin beğenmeyecek diye düşünüyordum.
10 ay oldu başlayalı. Nişanlanmak üzereyiz şimdi.
O yüzden karşındaki adama bağlı arkadaşım. Sen kendin gibi davran yeter. Olmazsa da daha iyisi olacağı içindir :)
Pek güzel bir olay bu :) sevindim adınıza Allah tamamına erdirsin inşallah

ben :)))
esim benden daha guzeldir - dikkat ceker yakisiklidir yani. ve insanlara karsi az da olsa benden daha kibar ve sosyaldir :)))))))
ilk karsilamamiz tam anlamiyla bir tesaduftu. ama benim cok yakin. ark. eși bu adam sana bakmaz hatta baksa bile evlenmez demisti :))))
bende bakmazsa bakmasin popomun kenari demistim. evlenme niyetim zaten yoktu.
alingan biri de degilim ark.eşinin fikirlerine hala onem veririm. ve bunu neden soyledigini de biliyirum (detaya girmicem gerek yok)
ve benim kompleks ego oyle utanma duygum yoktur. ozguvenim cok yuksektir. :KK45::KK53: iliskilerimde rahat oyle herseyi sorun yapmadigim icin sevilen olurdum..
ve o gune kadar hep isi gucu hali vakti yerinde birileri ile gorustum. ve yakisiksiz biriyle de cikmadim. tercihim bu. ve sansim da hep gonlume gore olmustur.
neyse tanustiktan sonra 1 sure uzak kaldik o zaman msn vardi. ordan yazistik. yuz yuze bir daha grselim dedik. ve gorustuk.
ben o 2. grsmemizde boyu mu kisa bunun ne ? sanki daha uzunmusta cekmis gibi hissettim :KK70: ben uzun boylu severim esimde hayalimdekinden az kisa ama iyidir 1.76 boyu.
gecenin sonu boy pos hepsi gitti gozumden. acayip asik olmustum. o da bana. ertesi gun de cok grsmek istedim. kirmadi gene grstuk.
aradan biraz zaman gecmisti "hayatimda hep senin gibi birini aradim" demisti. halbuki onun yaninda az cirkinim " gozun mu bozuk acaba " dedim cok gulmustum...
simdi hala grsuyoruz :)))))
Aradığım cevap bu işte :) çok teşekkür ederim. En iyi siz anladınız ve anlattınız diğer arkadaşlar alınmasın ama. Aynı durum yaşanmış hemen hemen.
Mesele beğenilmemekten korkmamak sanırım :)

biz de eşimle 2-3 hafta konuşup sonrasında yuzyuze gorustuk
eşim benı arkadasının face sayfasında görmüş
ortak arkadasımızın yani

ben arkadasımla resım paylasınca eşimin de sayfasına düşmüş ve benı cok begenmıs
ben bana soyledıklerınde olmaz dedım ayrı sehırlerdeydık

snr mesajlastık konustuk ve 3 hafta snrasında ist da bulustuk
şimdi de 3 senedır evlıyız
ilk gördüğümde cok etkılenemedım çnk 1,92 boyu vardı
ben 1,60 ım

ama o hiç peşimi bırakmadı
9 ay snr da evlendık zaten :KK70:

Başarılar
ooooo ne güzel bir aşk hikayesi ececim :)
kadere bak

ooooo ne güzel bir aşk hikayesi ececim :)
kadere bak
valla öyle oldu
ben 10 yıldır görmediğim üni arkadaslarımın yanına gitmiştim istanbula
o gece çok direttim kızlara foto koyalım diye
o foto hayatımı değiştirdi:D

Eşim çok ısrarcı davrandı ben baştan hiç istememiştim , hatta canım sıkıldığında falan konusurdum bazen yüzyüze görüşmeden evvel.

Şimdi evliyiz :D

Teşekkür ederim.

Başka var mı hikayesini paylaşmak isteyen :) sanalda tanışanlardan özellikle

Aradığım cevap bu işte :) çok teşekkür ederim. En iyi siz anladınız ve anlattınız diğer arkadaşlar alınmasın ama. Aynı durum yaşanmış hemen hemen.
Mesele beğenilmemekten korkmamak sanırım :)
aynen...begenmesse begenmesin...
ayrıca bir zahmet bu kadar hoşlandıgın bir adamda filtre edilmemiş photoshoplanmamış resimi gönderseydin.
ne var cilli sivilceli biri olabilrsin ne var yanii... veya lekeli. ne kadar saklayacaksın..?? böyle yusuf moda gecersin işte..
benim sivilcemde var, siyah nokt. da var bir iki lekem var. saklama ihtiyacı da hissetmem. hissedemem cunku o sevdigim begendigim adam yarın görmeyecek mi görecek..
birde şu küçük gögüzlü olanların büyük gögüslü olmak için giydikleri push-up destekli silikonlu dolggguulu sütyenler uyuzum. adam sizi büyük gögüslü görüyor. sonra evleniyorlar bir cıkartıyorlar küçük. ya adam gögüs takıntılı ise ? bunu da sorup söylemiyorsa ? sonrada beni gögüsüm mü içinmi sevdi evet :KK70: sevgicegi kişide ki tercih sebebi oldu..
vee yakın senelerde ortaya cıkan sahte popo dolgulu donlar. popo kısmında sünger giyiyorsun brezilyalı oluyorsun.
popo seven adam bu kızı görüyor begeniyor. nişan kıyafeti o kıyafeti güzel hoş olsun diye habiire bu donlardan giyiyor. bi soyunuyor popo yok.
ee kimi kandırdın ?? bu gencleri hiç anlamıyorum hihiiiçççç
erkekler bu konuda cok saf... ya bazen üzülüyorum onlara
erkegee bakıyorsun, göbek cıkmış, popo düz tahta, safım yüzüne gözüne dee birşey sürmüyor. kabak gibi karşısına cıkıyor kızın :D kaslı mı sevver hop yapay kaslı tsıhtrt alayım diyemiyor :DD diyemiyor cunku yok...
anca silikon yaptıracak..

ben de eşimle öyle tanıştım ve tanıştıktan 5 ay sonra evlendim. pişman değilim :) ama sen korkmayı bırak. olacağı varsa olur. olmayacaksa olmaz. bir eksiklik arama kendinde
Çok iyisin teşekkür ederim :)

ayrıca bir zahmet bu kadar hoşlandıgın bir adamda filtre edilmemiş photoshoplanmamış resimi gönderseydin.
ne var cilli sivilceli biri olabilrsin ne var yanii... veya lekeli. ne kadar saklayacaksın..?? böyle yusuf moda gecersin işte..
benim sivilcemde var, siyah nokt. da var bir iki lekem var. saklama ihtiyacı da hissetmem. hissedemem cunku o sevdigim begendigim adam yarın görmeyecek mi görecek..
birde şu küçük gögüzlü olanların büyük gögüslü olmak için giydikleri push-up destekli silikonlu dolggguulu sütyenler uyuzum. adam sizi büyük gögüslü görüyor. sonra evleniyorlar bir cıkartıyorlar küçük. ya adam gögüs takıntılı ise ? bunu da sorup söylemiyorsa ? sonrada beni gögüsüm mü içinmi sevdi evet :KK70: sevgicegi kişide ki tercih sebebi oldu..
vee yakın senelerde ortaya cıkan sahte popo dolgulu donlar. popo kısmında sünger giyiyorsun brezilyalı oluyorsun.
popo seven adam bu kızı görüyor begeniyor. nişan kıyafeti o kıyafeti güzel hoş olsun diye habiire bu donlardan giyiyor. bi soyunuyor popo yok.
Shoptan falan anlamam zaten :) makyaj yapıyorum normalde onun yanına da makyajlı gidicem. Göğüslerim normal büyüklükte taktığım sütyenler de. Popom zaten Brezilya poposu :) fiziğimde taktığım yerim pek yok az göbek var o da saklanıyor. Boyum uzun, gözüm yeşil falan filan. Ama yine de tırsıyorum :)

Shoptan falan anlamam zaten :) makyaj yapıyorum normalde onun yanına da makyajlı gidicem. Göğüslerim normal büyüklükte taktığım sütyenler de. Popom zaten Brezilya poposu :) fiziğimde taktığım yerim pek yok az göbek var o da saklanıyor. Boyum uzun, gözüm yeşil falan filan. Ama yine de tırsıyorum :)
ben sana yazmadım onları zaten... aklında bulunsun.
düeltme: yani sana yazdım da durumu tarif etmek için örnekleme yaptım.
benim popo da brezyilyadır :KK70: allahım zeval vermesin ona... :KK70: seninkine de :KK70:

şaka bir yana bu kadar gözünde büyütme.... 2 cay -bir yemek. tabi yemek kısmına gecebilirseniz. belki sen caydan sonra kalkalım diyeceksin :D yada o...
sonucta fizik görüntü önceliktir sonrası daha önemlidir. konuşma fikir bakkış görüş v.bv.vb.vb.bv.bv

şaka bir yana bu kadar gözünde büyütme.... 2 cay -bir yemek. tabi yemek kısmına gecebilirseniz. belki sen caydan sonra kalkalım diyeceksin :KK70: yada o...
sonucta fizik görüntü önceliktir sonrası daha önemlidir. konuşma fikir bakkış görüş v.bv.vb.vb.bv.bv
O demesin :) ben desem de o demesin. Kalbim fırlayacak sanki ya

O demesin :) ben desem de o demesin. Kalbim fırlayacak sanki ya
niye ki. o da diyebilir...
bence seni herkes bugune kadar cok begenmiş ve bir güven olmuşmuş ve bu sefer yıkılacagından korkuyorsuın.
o begenleerde hep sana demiş bunu.
bu adam hiç dememiş gibi. anladım şimdi.

niye ki. o da diyebilir...
bence seni herkes bugune kadar cok begenmiş ve bir güven olmuşmuş ve bu sefer yıkılacagından korkuyorsuın.
o begenleerde hep sana demiş bunu.
bu adam hiç dememiş gibi. anladım şimdi.
Bizim biraz değişik oldu işimiz. Yani olayın buraya varacağını ben hiç anlamadım. İlgisi olduğunu yani sağolsun belli etmedi hiç bir şekilde. Nasıl deyim rastgele anladım bana boş olmadığını. Ben zaten hoşlanıyordum. Sonrası daha çok benim adımlarım. Başka adamların beğenmesi ya da beğenmemeli çok umrumda olmadı açıkçası. Ama genel anlamda bunda bir sıkıntı yaşamadım. Bunda yaşarsam yıkılırım gibi geliyor işte bana.

Bizim biraz değişik oldu işimiz. Yani olayın buraya varacağını ben hiç anlamadım. İlgisi olduğunu yani sağolsun belli etmedi hiç bir şekilde. Nasıl deyim rastgele anladım bana boş olmadığını. Ben zaten hoşlanıyordum. Sonrası daha çok benim adımlarım. Başka adamların beğenmesi ya da beğenmemeli çok umrumda olmadı açıkçası. Ama genel anlamda bunda bir sıkıntı yaşamadım. Bunda yaşarsam yıkılırım gibi geliyor işte bana.
yıkılmazsın. herkes seni begenecek isteyecek diye birşey yok...
olayı bu kadar abartma, hayal kurma. git oldugun gibi ye iç eve gel işte.

erkekler bu konuda cok saf... ya bazen üzülüyorum onlara
erkegee bakıyorsun, göbek cıkmış, popo düz tahta, safım yüzüne gözüne dee birşey sürmüyor. kabak gibi karşısına cıkıyor kızın :KK70: kaslı mı sevver hop yapay kaslı tsıhtrt alayım diyemiyor :KK70:D diyemiyor cunku yok...
anca silikon yaptıracak..
keşke hemcinslerinizi bu kadar yermeseydiniz.

selamlar hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sıkıntım ilk buluşmamız. Sanalda tanıştık, ikimiz de meslekleri elinde, 30 yaşlarında insanlarız. Uzun süredir konuşuyoruz. Fotoğraflarımızı gördük bir sürü. O benim daha az fotoğrafımı gördü çünkü sosyal medyayla aram pek iyi değil. Şimdi yüz yüze gelicez ve benim endişelerim had safhada.
Ya fotoğraflardan farklı olduğumu düşünür, içine sinmez bir görüntü verirsem diye korkuyorum. Özgüven denen şeyim vardı benim bir yerlerde ama bulamıyorum. Bana göre benden daha hoş bir adam ama; arkadaşlarım aynı, hatta benim bir tık üstte olduğumu düşünüyorlar. Tabii beni rahatlatmak için mi böyle konuşuyorlar onu bilemiyorum.
Ben çok etkilenmiş olduğum için kaygı duyuyorum. Var mı aranızda benim eşim, sevgilim, nişanlım benden daha hoş ama yine de benimle diyen. İlk buluşma deneyimlerini paylaşacak olan?
Sanki ilk defa biriyle buluşuyor gibi heyecanlı ve ürkeğim. Bi el atın bu garibana bayanlar :)
Manavdan meyve mi seçiyorsunuz ki profile bakıp bir yargiya varasiniz (ikiniz de) ...bulusursunuz, bir fikir birliğine varamazsanız zaten yollar kesişmez. .ne kadar güzel olursan ol yada o ne kadar yakışıklı olursa olsun . Bu kavramlar bir zaman sonra değerini yitiriyor zaten ...adriana nin bile aldatıldığı bu ülkede seni yerler hatceeeee, diyesim geldi istemsizce :D

Back