aynen...begenmesse begenmesin...
ayrıca bir zahmet bu kadar hoşlandıgın bir adamda filtre edilmemiş photoshoplanmamış resimi gönderseydin.
ne var cilli sivilceli biri olabilrsin ne var yanii... veya lekeli. ne kadar saklayacaksın..?? böyle yusuf moda gecersin işte..
benim sivilcemde var, siyah nokt. da var bir iki lekem var. saklama ihtiyacı da hissetmem. hissedemem cunku o sevdigim begendigim adam yarın görmeyecek mi görecek..
birde şu küçük gögüzlü olanların büyük gögüslü olmak için giydikleri push-up destekli silikonlu dolggguulu sütyenler uyuzum. adam sizi büyük gögüslü görüyor. sonra evleniyorlar bir cıkartıyorlar küçük. ya adam gögüs takıntılı ise ? bunu da sorup söylemiyorsa ? sonrada beni gögüsüm mü içinmi sevdi evet
sevgicegi kişide ki tercih sebebi oldu..
vee yakın senelerde ortaya cıkan sahte popo dolgulu donlar. popo kısmında sünger giyiyorsun brezilyalı oluyorsun.
popo seven adam bu kızı görüyor begeniyor. nişan kıyafeti o kıyafeti güzel hoş olsun diye habiire bu donlardan giyiyor. bi soyunuyor popo yok.
ee kimi kandırdın ?? bu gencleri hiç anlamıyorum hihiiiçççç
erkekler bu konuda cok saf... ya bazen üzülüyorum onlara
erkegee bakıyorsun, göbek cıkmış, popo düz tahta, safım yüzüne gözüne dee birşey sürmüyor. kabak gibi karşısına cıkıyor kızın
kaslı mı sevver hop yapay kaslı tsıhtrt alayım diyemiyor
D diyemiyor cunku yok...
anca silikon yaptıracak..