İlk buluşma sıkıntım

yakışıklılık bende bitmiyor eşim herşeyi ile cok seviyorum ama zamanla cok çökerse ve çirkin olursa estetik dolgu molgu yaptırabilir. hatta yaptırsın bende yaptırayım

yakışıklılık bende bitmiyor eşim herşeyi ile cok seviyorum ama zamanla cok çökerse ve çirkin olursa estetik dolgu molgu yaptırabilir. hatta yaptırsın bende yaptırayım
Şimdi diyeceğim ki eşim yakışıklı bende güzelim ,kk taslayacak. .risk alıyorum ve diyorum ,güzel bir çiftiz. Aynı yaştayız ve aynı oranla yaşlanıyoruz :) değişimler gözümüze batmıyor ,hala seviyoruz. Dökülen saçlarımı bile sever eşim :) yarın alnimdaki çizgileri de sevecek eminim :) bende onun beyaz saçlarını seviyorum mesela ..Boyat demiyorum :) kirisinca da severim :) sen de öyle yap ,yarın garibanlik baş gosterir (allah korusun) de adamın parası botoxa neyim yetismezse psikolojik darlığa da düşmesin :)

Kilo almadan önce eşim baya yakışıklıydı :)
Şimdi kilo aldı az yakışıklı artık canım valla seven adam ya da kadın eşini hertürlü beğenir misal ben ❤

kız zaten benimki 47 yaşında beyazları baya oldu, kırışmalarda .. memeleride azıcık sarkıyor garibimin şu anda da fena degil, hala içimi kıpırdatıyor ben daha sonrası için diyorum... 50 de emekli de olacak olmadı emekli maaşıyla azar azar yaptırırız

Aaa siz kaç yaşındasınız?

47 yaş nedir ya :) dedigin gibi ileride emekli maaşıyla azcık gerdirme, toplatma olabilir hem hala dikkatini çekiyormuş bak .benimki 28 de beyazladı, boya da kapatmaz, dazlak modasına mi uysak

Ne cahil kalmisim ilk defa duyuyorum poposu sungerli donu .Biz olani saklamaya calisiyoruz ayol.

Ne cahil kalmisim ilk defa duyuyorum poposu sungerli donu .Biz olani saklamaya calisiyoruz ayol.

O nasil bir fotosokmus

Anlaşabiliyor musunuz önemli olan o.Konuştuğunuz süre içerisinde düşünceler uyuşuyorsa fiziksel görüntüye pek önem verilmez.Resimlerde photoshop kullanmadıysanız bir sıkıntı olmaz zaten.Bende eşimle ortak birçok arkadaş olmasına rağmen nette tanıştım.Ben onu beğenmedim kısa geldi boyu.Ona da benim boyum kısa gelmiş.Ama yüzüm aynıydı.Sonra yine konuşmaya devam ettik 2 haftada bir buluştuk derken.Herkesi ona benzettim o da aynı şekilde.Daha da aşık olduk hala şaşırıyorum.İlk Zaman'lar iyki reddetmedim ayrılmadım diye.Birbirinize düşünce olsun,mantık olsun,kültür olsun yakınlık varsa gerisi gelir.

Ben varım. Erkek kişisi beni sözlükteki yazılarımla tanımış bir tıp doktoru idi. Blogumu falan okuyup görmeden bana aşık olmuştu. Ben ise "ben akademik kariyer yapıcam" diyen işsiz öğrenci. O dönemlerde ailesi tıpçı gelin hayali kuruyor. Ben de güzel bir kızım bence, ama olayımız ondan öte idi. Beni neredeyse hiç görmeden sevmişti zaten. Hatta şey der, yazdıklarını okurken ben bu kızla evlenirim demiştim. Sonra bir sürü sorun aştık birlikte. Ben hayalini kurduğum kariyerimi yapmaya başladım, üniversitede hoca oldum. Ailesi beni kabullendi. Sonuç olarak birine ait hissetmek görüntüden ayrı bir his. İnsan onu bilir. Aitseniz olur. Değilseniz olmaz... O nedenle bunu görünüşten izole düşünün.

Bana bunlarla gelin :) görüşmeye giderken ne hissettiklerini biliyor musun?
Kusura bakmayın ancak yazabildim.evet ikiside yakın arkadaşlarım.kız çok heycanlıydı senin gibi birde bunlar ayrı ülkeden buluştular sen düşün.ama ikisindede beni beğenir mi korkusu hiç sezmedim onlar daha çok anlaşabilir miyiz sanaldaki kadar derdindeydiler.Tabi bunda aylarca telefonda konuşmanın,resim paylaşmanın karşılıklı etkisi vardır.ilk buluşmada elektrik alamayabilirsin benim bu dediğimde erkek taraf mesela kızı soğuk bulmuştu.sonra vakit geçirdiler birlikte her şey yoluna girdi şimdi nişanlandılar seneyede inşallah düğün
en kötü ihtimal seni beğenmez ama bunda davranışın etkiside olabilir çok sığ biri değilse yada sen fotoğraflarda evrim geçirmediysen görüntüye bakıp bitirmez.sanaldaki gibi doğal olmaya çalış gerisi gelir.olmadı biter dünyanın sonu değil senin değerin bir adamın görüşüne bağlı değil sonuçta özgüvenini sarsmasın herhangi bir olumsuz durumbuluşunca son durumu haber et lütfen.

Esimle sanalda tanistik 2007 mart ayinda.
Ben univ 2 idim, o univ 3. Ben normalde baska sehirde okuyordum ama vizelerden sonra istanbula ailemin yanina gitmistim. Onun ise tam tersi ailesi baska sehirde, kendisi Istanbul da okuyordu.
Chat sitesine girmistim, sonra msn istedi, hala dun gibi hatirlarim, prensip olarak asla tanimadigim birine msn vermem, tam carpiya basip chat sitesini kapatiyordum ki neyse eklesin iki sohbet ederiz belki dedim verdim msn i. Ve hala o an o carpiya basip, o sohbet sitesinden cikmadigim icin kopekler gibi, cilginlar gibi, deliler gibi pismanim pismanim pismanim.

Gunler haftalari kovaladi, haftalar aylari, aylar yillari bu bana surekli msn den yaziyor, surekli mail yaziyor vs vs belli ki artik benden hoslaniyor. Ben de aylar sonra yaz tatilinde istanbula gittigimde sirf can sikintisindan, evde bosta oturmaktan bununla bulustum. Hala dun gibi o ani da hatirliyorum, gorur gormez sok olmustum, kisacik idi boyu. 1.75 demisti ama benim gozume 1.60 gibi gorundu. Tip yok, giyim kusam desen koprude satilan naylon mallar kalitesinde. Tek duzgun olan konusmasi idi o da aksanliydi. Dedim bu beni kesinlikle kandiriyor, bunda hic ist.da univ ogrencisi olma tipi yok. Derken bu konunun birinde univ ogrenci kartini cikardi hah dedim dogruymus. Ama kesinlikle begenmedim yani yok, hayatta esim diyebilecegim, yanima yakistirdigim bir tip degil. Ben tabi guzelim, bu uc bulusmadan sonra bana fena halde asik oldu. Zaten ilk bulusmada bile gozlerinin ici parliyordu cunku gercekten beklediginden cok daha guzeldim, o tipe boyle kiz hayatta bulamaz, kimse bakmaz.

Ben tabi o zamanlar cok muhafazakarim, univ okudugum belde, arkadaslarim, sinifim herkes cok dindar, 5 vakit namazdinda niyazinda insanlariz. Aslinda esimle de hic konusmazdim, bulusmazdim da gercekten bosta duruyorum, boslukta bulundum o sene. Eee esim de kendini surekli dindar gosteriyor, surekli dinden giriyor muhabbetlere.

Neyse ben zaten bunu begenmedim, bu da iyice abayi yakiyor, okullar da acildi ben dondum okuluma buna da bir daha beni rahatsiz etme dedim, gayet de kararliyim cunku hem begenmedim, hem de hic mi hic hayatimda bir erkek istemiyorum. Bu boyle bir kotu oldu, bir fena oldu, iyice dokuluyor ilan-i aska. Sonra bana dedi ki beni boyle yuzustu birakma, senin yaninda gelecegim. Bitecekse de muhabbetimiz yuz yuze bitsin. Eyvallah dedim, benim icin kolay yuz yuze de bitiririm. Geldi bu benim sehre, biraz gezdik tarihi mekanlari, yemege gittik sonra, bu boyle iste ben ciddi dusunuyorum, okullar bitene kadar surdurebiliriz, benim iki yil sonra senin seneye son vs vs vs. Hayir dedim, ne dese hayir dedim kararliyim, zaten dedigim gibi begenmedim de.

Msn den silmedim, zaten artik msn ye de girmiyordum. Ayda yilda bir internet cafe ye gidersem girip cikiyordum, onda da denk gelsek de konusmuyorum. Bu yazsa da iki uc kelam sonra cikiyorum. Tel den zaten hic mesajlasma-arama yok artik ha. Ama bu durur mu, senede bir-iki kandil mesaj yaziyor, guya dindar ya bir de oradan giriyor. Neyse senede iki-uc mesajdan fazlamiz yok. 3. sinifin sonundaki yazda da bu yine yalvardi yakardi msn den bulusalim iftar yapalim diye, ben yine hopp bosluk, hop arkadassizlik salak gibi atladim. Gormeyeli bu iyice abayi yakmis zaten. Neyse ask-mesk konusmadan ayrildik ama konusmaya da gerek kalmadi, gozleriyle yedi bitirdi beni zor kactim o aksam resmen eve.

Derken ben 4. sinif oldum. Yine dondum ben univ sehrime. Bununla yine muhabbet yok. Sadece kandillerde bir de dogumgunumde mesaj o kadar. Artik baya baya aklimdan cikti ama baya baya kafam rahat. Neyse ben o seneyi de bitirdim dondum istanbula. Ben univ bitirdim, bu zat univin 6. yilini uzatmis okuyor hala. Iki-uc mesaj yaziyor hala. Tabi daha da siklasti aramalari. Cunku korkuyor, benim univ bitti ya olur da evlenirim, aman olur da goruculer, kismetler kapima dayanir falan, ne yapip ne edip beni elinden kacirmamaya calisiyor. Her neyse bu yine bulusmak istedi, dedim tamam ya aman kac yil oldu, bakalim ne diyecek. Gittim bulusmaya, bu yine ayni bildiginiz gibi deli divane asik, bakislariyla yedi bitirdi beni, yalvariyor onunla evlenmem icin. Okulun bitmemis vs faln fistan diyorum bin vaat. bin vaat.... Aman ne vaatlerrrrr..... Hey yavrum hey, yalanin biri bin paraymis meger sonradan anladim.

Her neyse ben bu adam bu kadar seviyorsa bu is olur gibisinden biraz olumlu yaklastim kiiiiiiii. Anlatsam sayfalar yetmeyecek bir uc yil gecti, hic de vaad ettigi gibi de okulunu bitirip, isini gucunu bulup da beni de almadi, resmen cepte tuttu, kiyida kosede bekletti beni uc yil, yalanci vaadci ne olacak. Nisanliyken de kavganin bini bir para.... Kopekler gibi kavga ede ede ede evlendim bununla. O zamanlar bitti aslinda aramizdaki cogu sey ama geri adim atamadim, hayatimi, omrumu, planlarimi hep buna gore yaptim. Ailem ile aram cok kotuydu, manevi destek bulamiyordum, sefkat gormuyordum, binbir hakaretle bu chatten buldugum kisiyle evlendim, evlenmez olaydim ya. Ayrica tipsizliginin yaninda da asiri derece de fakirmis, bunu da hic bilmiyordum, bunu da sonradan sonradan ogrendim. Ailesinin 5 kurusu yok, o derece fakirler, fakirlikten iki kurusluk belediye salonundaki dugunu zor yaptilar. 5 yildir evliyim, 2 yasinda kizim var. Ve hala ama hala esimi begenmiyorum. Hala tipsiz, hala kisa boylu. Hic cekici gelmiyor bana, hic yuzune bakarken icime huzur dolmuyor. Goren cogu kisi soyluyor zaten sen esinden daha guzelsin diye, bariz fark var yani. Hmm bu arada Allah ile kul arasinda ama bu zat hic de dindar degil hicccc. Dedim ya internet tanismasi ne olacak, bin sekil yalan, hele de saf bir genc kiz icin cok tehlikeli ortamlar cok. Hayatima mal oldu.

Hemen hergun aklima gelir o ismini bile unuttugum chat sitesi ve o 19 yasindaki kiz ile konusurum: "yapma sakin msn verme, bas carpiya ve cik o sohbet sitesinden diye." Ve inanin gercekten de zamani geri alsaydik ben sadece o geceye gider, o carpiya basardim...

Son düzenleme:
Evli misiniz yani?
Bir de sozluk derken ekside falan mi tanistiniz? Hem de dr, dis dunyada arasan bulunmaz :)
Ben de akademik kariyer yapiyorum, ben de guzelim ama hic degerimi bilmeyen, beni haketmeyen biriyle evliyim. Evlenmez olaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…