- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
abartma.Tamam peki. Abartmayım bu kadar dimi?
yakışıklılık bende bitmiyorManavdan meyve mi seçiyorsunuz ki profile bakıp bir yargiya varasiniz (ikiniz de) ...bulusursunuz, bir fikir birliğine varamazsanız zaten yollar kesişmez. .ne kadar güzel olursan ol yada o ne kadar yakışıklı olursa olsun . Bu kavramlar bir zaman sonra değerini yitiriyor zaten ...adriana nin bile aldatıldığı bu ülkede seni yerler hatceeeee, diyesim geldi istemsizce
Şimdi diyeceğim ki eşim yakışıklı bende güzelim ,kk taslayacak. .risk alıyorum ve diyorum ,güzel bir çiftiz. Aynı yaştayız ve aynı oranla yaşlanıyoruz :) değişimler gözümüze batmıyor ,hala seviyoruz. Dökülen saçlarımı bile sever eşim :) yarın alnimdaki çizgileri de sevecek eminim :) bende onun beyaz saçlarını seviyorum mesela ..Boyat demiyorum :) kirisinca da severim :) sen de öyle yap ,yarın garibanlik baş gosterir (allah korusun) de adamın parası botoxa neyim yetismezse psikolojik darlığa da düşmesin :)yakışıklılık bende bitmiyoreşim herşeyi ile cok seviyorum ama zamanla cok çökerse ve çirkin olursa estetik dolgu molgu yaptırabilir. hatta yaptırsın bende yaptırayım
Kilo almadan önce eşim baya yakışıklıydı :)selamlar hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sıkıntım ilk buluşmamız. Sanalda tanıştık, ikimiz de meslekleri elinde, 30 yaşlarında insanlarız. Uzun süredir konuşuyoruz. Fotoğraflarımızı gördük bir sürü. O benim daha az fotoğrafımı gördü çünkü sosyal medyayla aram pek iyi değil. Şimdi yüz yüze gelicez ve benim endişelerim had safhada.
Ya fotoğraflardan farklı olduğumu düşünür, içine sinmez bir görüntü verirsem diye korkuyorum. Özgüven denen şeyim vardı benim bir yerlerde ama bulamıyorum. Bana göre benden daha hoş bir adam ama; arkadaşlarım aynı, hatta benim bir tık üstte olduğumu düşünüyorlar. Tabii beni rahatlatmak için mi böyle konuşuyorlar onu bilemiyorum.
Ben çok etkilenmiş olduğum için kaygı duyuyorum. Var mı aranızda benim eşim, sevgilim, nişanlım benden daha hoş ama yine de benimle diyen. İlk buluşma deneyimlerini paylaşacak olan?
Sanki ilk defa biriyle buluşuyor gibi heyecanlı ve ürkeğim. Bi el atın bu garibana bayanlar :)
kız zaten benimki 47 yaşındaŞimdi diyeceğim ki eşim yakışıklı bende güzelim ,kk taslayacak. .risk alıyorum ve diyorum ,güzel bir çiftiz. Aynı yaştayız ve aynı oranla yaşlanıyoruz :) değişimler gözümüze batmıyor ,hala seviyoruz. Dökülen saçlarımı bile sever eşim :) yarın alnimdaki çizgileri de sevecek eminim :) bende onun beyaz saçlarını seviyorum mesela ..Boyat demiyorum :) kirisinca da severim :) sen de öyle yap ,yarın garibanlik baş gosterir (allah korusun) de adamın parası botoxa neyim yetismezse psikolojik darlığa da düşmesin :)
Aaa siz kaç yaşındasınız?kız zaten benimki 47 yaşındabeyazları baya oldu, kırışmalarda .. memeleride azıcık sarkıyor garibimin şu anda da fena degil, hala içimi kıpırdatıyor ben daha sonrası için diyorum... 50 de emekli de olacak olmadı emekli maaşıyla azar azar yaptırırız
Dimi yaa ben kendimi sevdireyim en iyisi :)Kilo almadan önce eşim baya yakışıklıydı :)
Şimdi kilo aldı az yakışıklı artıkcanım valla seven adam ya da kadın eşini hertürlü beğenir misal ben ❤
47 yaş nedir ya :) dedigin gibi ileride emekli maaşıyla azcık gerdirme, toplatma olabilirkız zaten benimki 47 yaşındabeyazları baya oldu, kırışmalarda .. memeleride azıcık sarkıyor garibimin şu anda da fena degil, hala içimi kıpırdatıyor ben daha sonrası için diyorum... 50 de emekli de olacak olmadı emekli maaşıyla azar azar yaptırırız
Ne cahil kalmisim ilk defa duyuyorum poposu sungerli donu .Biz olani saklamaya calisiyoruz ayol.aynen...begenmesse begenmesin...
ayrıca bir zahmet bu kadar hoşlandıgın bir adamda filtre edilmemiş photoshoplanmamış resimi gönderseydin.
ne var cilli sivilceli biri olabilrsin ne var yanii... veya lekeli. ne kadar saklayacaksın..?? böyle yusuf moda gecersin işte..
benim sivilcemde var, siyah nokt. da var bir iki lekem var. saklama ihtiyacı da hissetmem. hissedemem cunku o sevdigim begendigim adam yarın görmeyecek mi görecek..
birde şu küçük gögüzlü olanların büyük gögüslü olmak için giydikleri push-up destekli silikonlu dolggguulu sütyenler uyuzum. adam sizi büyük gögüslü görüyor. sonra evleniyorlar bir cıkartıyorlar küçük. ya adam gögüs takıntılı ise ? bunu da sorup söylemiyorsa ? sonrada beni gögüsüm mü içinmi sevdi evetsevgicegi kişide ki tercih sebebi oldu..
vee yakın senelerde ortaya cıkan sahte popo dolgulu donlar. popo kısmında sünger giyiyorsun brezilyalı oluyorsun.
popo seven adam bu kızı görüyor begeniyor. nişan kıyafeti o kıyafeti güzel hoş olsun diye habiire bu donlardan giyiyor. bi soyunuyor popo yok.
ee kimi kandırdın ?? bu gencleri hiç anlamıyorum hihiiiçççç
erkekler bu konuda cok saf... ya bazen üzülüyorum onlara
erkegee bakıyorsun, göbek cıkmış, popo düz tahta, safım yüzüne gözüne dee birşey sürmüyor. kabak gibi karşısına cıkıyor kızınkaslı mı sevver hop yapay kaslı tsıhtrt alayım diyemiyor D diyemiyor cunku yok...
anca silikon yaptıracak..
Ne cahil kalmisim ilk defa duyuyorum poposu sungerli donu .Biz olani saklamaya calisiyoruz ayol.aynen...begenmesse begenmesin...
ayrıca bir zahmet bu kadar hoşlandıgın bir adamda filtre edilmemiş photoshoplanmamış resimi gönderseydin.
ne var cilli sivilceli biri olabilrsin ne var yanii... veya lekeli. ne kadar saklayacaksın..?? böyle yusuf moda gecersin işte..
benim sivilcemde var, siyah nokt. da var bir iki lekem var. saklama ihtiyacı da hissetmem. hissedemem cunku o sevdigim begendigim adam yarın görmeyecek mi görecek..
birde şu küçük gögüzlü olanların büyük gögüslü olmak için giydikleri push-up destekli silikonlu dolggguulu sütyenler uyuzum. adam sizi büyük gögüslü görüyor. sonra evleniyorlar bir cıkartıyorlar küçük. ya adam gögüs takıntılı ise ? bunu da sorup söylemiyorsa ? sonrada beni gögüsüm mü içinmi sevdi evetsevgicegi kişide ki tercih sebebi oldu..
vee yakın senelerde ortaya cıkan sahte popo dolgulu donlar. popo kısmında sünger giyiyorsun brezilyalı oluyorsun.
popo seven adam bu kızı görüyor begeniyor. nişan kıyafeti o kıyafeti güzel hoş olsun diye habiire bu donlardan giyiyor. bi soyunuyor popo yok.
ee kimi kandırdın ?? bu gencleri hiç anlamıyorum hihiiiçççç
erkekler bu konuda cok saf... ya bazen üzülüyorum onlara
erkegee bakıyorsun, göbek cıkmış, popo düz tahta, safım yüzüne gözüne dee birşey sürmüyor. kabak gibi karşısına cıkıyor kızınkaslı mı sevver hop yapay kaslı tsıhtrt alayım diyemiyor D diyemiyor cunku yok...
anca silikon yaptıracak..
37 benAaa siz kaç yaşındasınız?
20'li yaşlarımın başındayken internetten biriyle tanışmıştım. uzun süre yazıştık fotoğraflar gönderdik birbimize. telefonda vesaire çok konuştuk. sonra bir gün buluşmaya karar verdik. aynı kaygılarla çıktım gittim. Çok da etkilenmiştim çocuktan. heyecandan ayaklarım titriyordu yani. neyse biz karşı karşıya geldik ki, çocuğun bana gönderdiği bütün fotoğrafların photoshoplu olduğunu anladım. bana ne zaman söyleyecektin dedim. ne var ki ufak tefek oynamalardı dedi. yargılamak için söylemiyorum ama çocuk gerçekten çok ciddi obezdi. gözlükleri filan vardı şişe dibi gibi. bunların hiç biri yoktu fotoğraflarında
bunları normal yollardan baştan bilerek tanışsaydın belki hiç problem etmezdim. ama kendimi inanılmaz kandırılmış hissettim.
sonrasında muhabbet ederken o kadar boğuldum ki, çocuğu kafede bırakıp kaçmıştım. çocukluk işte
buluşma görüşme demem. ama şu etkilendim bilmem ne olaylarını görüşmeden sonraya bırak. yazışmayla konuşma aynı olmuyor. soğuk gelebilir görünce.
Tamam bol bol gülüyorum o zaman :)İlk görüşmelerde en etkili olan şey gülümsemek bence.
Rahat ve kendine güveniyor görün.
Bol şans
Kusura bakmayın ancak yazabildim.evet ikiside yakın arkadaşlarım.kız çok heycanlıydı senin gibi birde bunlar ayrı ülkeden buluştular sen düşün.ama ikisindede beni beğenir mi korkusu hiç sezmedim onlar daha çok anlaşabilir miyiz sanaldaki kadar derdindeydiler.Tabi bunda aylarca telefonda konuşmanın,resim paylaşmanın karşılıklı etkisi vardır.ilk buluşmada elektrik alamayabilirsin benim bu dediğimde erkek taraf mesela kızı soğuk bulmuştu.sonra vakit geçirdiler birlikte her şey yoluna girdi şimdi nişanlandılar seneyede inşallah düğünBana bunlarla gelin :) görüşmeye giderken ne hissettiklerini biliyor musun?
Evli misiniz yani?Ben varım. Erkek kişisi beni sözlükteki yazılarımla tanımış bir tıp doktoru idi. Blogumu falan okuyup görmeden bana aşık olmuştu. Ben ise "ben akademik kariyer yapıcam" diyen işsiz öğrenci. O dönemlerde ailesi tıpçı gelin hayali kuruyor. Ben de güzel bir kızım bence, ama olayımız ondan öte idi. Beni neredeyse hiç görmeden sevmişti zaten. Hatta şey der, yazdıklarını okurken ben bu kızla evlenirim demiştim. Sonra bir sürü sorun aştık birlikte. Ben hayalini kurduğum kariyerimi yapmaya başladım, üniversitede hoca oldum. Ailesi beni kabullendi. Sonuç olarak birine ait hissetmek görüntüden ayrı bir his. İnsan onu bilir. Aitseniz olur. Değilseniz olmaz... O nedenle bunu görünüşten izole düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?