- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- 398
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Neden erkekler guzel kadin gorunce içi eriyor bizim hakkimiz yok mu soyle icimiz gitcek biriyle konusmaya.Biz de sevaba girelimİşte benim için bunlar sorun olmadığı için kaygılarım. Görselliğinden etkilenmedim ben adamın. Görselliği bonusu oldu ki bu bana dezavantaj şu anda
Sadece erkekler değil ki bayanlarda da görsellikten etkilenip etkilenmeme durumu var ki normal bir şey bence bu. Bende YÖK sadece :) o da benim karakterimden herhaldeNeden erkekler guzel kadin gorunce içi eriyor bizim hakkimiz yok mu soyle icimiz gitcek biriyle konusmaya.Biz de sevaba girelim
Fotolarin cok mu makyajli ya da oynuyor musun fotolarla.Yani karakteri iyi olan herkesle sevgili olabilir misin? Benimde sevgililerim cok yakisikli degildi ama yani ufak bi seyden hoslanmam gerekir.Sen oyle o begenmez ben zaten tavim gibi gitme sakin.Fotolar cok yaniltiyor belki hareketlerinden hoslanmayacaksinTip benim için önemli değil. Ya o fotodaki gibi çıkmayan ben olursam
Bana bunlarla gelin :) görüşmeye giderken ne hissettiklerini biliyor musun?Fotoğraflarınızı gördüyse ve aşırı oynama yoksa bence beğenmeme ihtimali çok olmaz.ama tabi buluşunca çok kasmamak önemli hani sanaldan samimiyet kurmanın hem avantaj hemde dezavantajı var.öncelikle sizi konuşmanızdan falan baya tanımış oluyor sizde öyle yani doğal olun yeter bence belkide siz onu beğenmezsiniz bu ihtimali de gözardı etmeyin derim.içiniz rahat etmiyorsa görüntülü konuşma yapın buluşmadan önce.benim iki arkadaşım oyunda tanışıp buluştu şimdi nişanlılar.
Yok fotolarla pek oynamadım ama 3 boyut-2 boyut farkı mutlaka oluyor :) yüzümde beğenmediğim yerlerim belli değil mesela fotolarda.Fotolarin cok mu makyajli ya da oynuyor musun fotolarla.Yani karakteri iyi olan herkesle sevgili olabilir misin? Benimde sevgililerim cok yakisikli degildi ama yani ufak bi seyden hoslanmam gerekir.Sen oyle o begenmez ben zaten tavim gibi gitme sakin.Fotolar cok yaniltiyor belki hareketlerinden hoslanmayacaksin
Sanaldan tanıştığım biriyle 3-4 ay telf da konuştuk. Her şey rüya gibiydi o an. Ruh eşimi buldum sanırım diye düşünüyordum. İlk buluşmada sıkıldım. Adam da beni bir daha aramadı zaten. Bu olaydan kısa bir süre sonra yine internette birini stalk larken başka biri ilgimi çekti ve mesaj attım. O buluştuğum kişiden kat kat yakışıklı, daha iyi eğitimli ve olanakları da daha iyi biri. 2-3 hafta sonra buluşma kararı aldık. Giderken özgüvenim yerlerdeydi. Kesin beğenmeyecek diye düşünüyordum.selamlar hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sıkıntım ilk buluşmamız. Sanalda tanıştık, ikimiz de meslekleri elinde, 30 yaşlarında insanlarız. Uzun süredir konuşuyoruz. Fotoğraflarımızı gördük bir sürü. O benim daha az fotoğrafımı gördü çünkü sosyal medyayla aram pek iyi değil. Şimdi yüz yüze gelicez ve benim endişelerim had safhada.
Ya fotoğraflardan farklı olduğumu düşünür, içine sinmez bir görüntü verirsem diye korkuyorum. Özgüven denen şeyim vardı benim bir yerlerde ama bulamıyorum. Bana göre benden daha hoş bir adam ama; arkadaşlarım aynı, hatta benim bir tık üstte olduğumu düşünüyorlar. Tabii beni rahatlatmak için mi böyle konuşuyorlar onu bilemiyorum.
Ben çok etkilenmiş olduğum için kaygı duyuyorum. Var mı aranızda benim eşim, sevgilim, nişanlım benden daha hoş ama yine de benimle diyen. İlk buluşma deneyimlerini paylaşacak olan?
Sanki ilk defa biriyle buluşuyor gibi heyecanlı ve ürkeğim. Bi el atın bu garibana bayanlar :)
Kiz ne var kışın yun iclik giymekte üşütsunmü adam..Çokkkk yakinen tanıdığım biri var. Dışarıdan bakınca son derece şık, bakımlı.
Sanalda da pek aktif, boy boy fotoğrafla var. Ama gel bir de ev halini gör.
Kışın yün içlik giyip göbeğinde ki pamukları temizler.
Ama 30 lu yaşlar için çok sığ bir düşünce değil mi bu? Ben adamı tipi için değil, karakterini sevdim diyorsunuz.Tip benim için önemli değil. Ya o fotodaki gibi çıkmayan ben olursam
Hakkaten, ben mesela sesini dinleyemediğim insana uzun süre tahammül edemiyorum. İsterse Harvey'e benzesin, sesi beni yoruyorsa oluru yok...Belki siz begenmiceksiniz adami? Abuk subuk konusacak agzini aca aca gulecek? Cok beklenti icinde olmayin bence.
Hakkaten, ben mesela sesini dinleyemediğim insana uzun süre tahammül edemiyorum. İsterse Harvey'e benzesin, sesi beni yoruyorsa oluru yok...
En azından dürüst, özünü ilk buluşmada masaya koyuyor adamBen de abuk subuk konuşan insanlara dayanamıyorum vallahi.
Gülüş vallahi billahi çok önemli bence. Bi dizide kadın çok yakışıklı bir adamla tanışıyor sonra cafeye gidip oturuyorlar adam anırarak gülüyor .
ben :)))selamlar hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sıkıntım ilk buluşmamız. Sanalda tanıştık, ikimiz de meslekleri elinde, 30 yaşlarında insanlarız. Uzun süredir konuşuyoruz. Fotoğraflarımızı gördük bir sürü. O benim daha az fotoğrafımı gördü çünkü sosyal medyayla aram pek iyi değil. Şimdi yüz yüze gelicez ve benim endişelerim had safhada.
Ya fotoğraflardan farklı olduğumu düşünür, içine sinmez bir görüntü verirsem diye korkuyorum. Özgüven denen şeyim vardı benim bir yerlerde ama bulamıyorum. Bana göre benden daha hoş bir adam ama; arkadaşlarım aynı, hatta benim bir tık üstte olduğumu düşünüyorlar. Tabii beni rahatlatmak için mi böyle konuşuyorlar onu bilemiyorum.
Ben çok etkilenmiş olduğum için kaygı duyuyorum. Var mı aranızda benim eşim, sevgilim, nişanlım benden daha hoş ama yine de benimle diyen. İlk buluşma deneyimlerini paylaşacak olan?
Sanki ilk defa biriyle buluşuyor gibi heyecanlı ve ürkeğim. Bi el atın bu garibana bayanlar :)
gorsellik isin basi. elbette seni ona onunda seni ceken birseyleriniz olacak ki iletisim baslicak. sonra fikirler soylemler gulmeler sakalar kakalar hayata bakis kil tuy huyu suyu araya girecek . iliskide kendine bir yon cizecek.Ben görselliğe çok takmam sanırım endişem de o yüzden
Arkadaşa da yazdım ben görselliğe çok takmıyorum ama ya o takarsa?
ayyy ne güzel :) evlilik boyutunu bilemiyorum bana göre çok kolay karar verilebilecek bir şey değil o yüzden 30umda bekarım hala :) ama bu adamla bir şeyler olsun istiyorum açıkçası
işte ben de öyle düşünüyorum ama başlangıç için görsellik isterse o ve ben bunda yetersiz kalırsam hissiyatı var şu an.
resimlerinde filtre miltre kullaniorsa gercek farkli gelebilir???En fazla ne kadar farklı olabilirsiniz ki fotoğraflardan.
3 bacaklı değilseniz burnunuz çenenize değmiyorsa, kulakların omuz hizan da değilse, ağzın saçlarını arkadan toplamıyorsa her kadın güzeldir
Gerçi evet çirkin kadın yoktur retricayla tanışmayan kadın vardırresimlerinde filtre miltre kullaniorsa gercek farkli gelebilir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?