İlk buluşma sıkıntım

İşte benim için bunlar sorun olmadığı için kaygılarım. Görselliğinden etkilenmedim ben adamın. Görselliği bonusu oldu ki bu bana dezavantaj şu anda
Neden erkekler guzel kadin gorunce içi eriyor bizim hakkimiz yok mu soyle icimiz gitcek biriyle konusmaya.Biz de sevaba girelim

Fotoğraflarınızı gördüyse ve aşırı oynama yoksa bence beğenmeme ihtimali çok olmaz.ama tabi buluşunca çok kasmamak önemli hani sanaldan samimiyet kurmanın hem avantaj hemde dezavantajı var.öncelikle sizi konuşmanızdan falan baya tanımış oluyor sizde öyle yani doğal olun yeter bence belkide siz onu beğenmezsiniz bu ihtimali de gözardı etmeyin derim.içiniz rahat etmiyorsa görüntülü konuşma yapın buluşmadan önce.benim iki arkadaşım oyunda tanışıp buluştu şimdi nişanlılar.

Neden erkekler guzel kadin gorunce içi eriyor bizim hakkimiz yok mu soyle icimiz gitcek biriyle konusmaya.Biz de sevaba girelim
Sadece erkekler değil ki bayanlarda da görsellikten etkilenip etkilenmeme durumu var ki normal bir şey bence bu. Bende YÖK sadece :) o da benim karakterimden herhalde

Tip benim için önemli değil. Ya o fotodaki gibi çıkmayan ben olursam
Fotolarin cok mu makyajli ya da oynuyor musun fotolarla.Yani karakteri iyi olan herkesle sevgili olabilir misin? Benimde sevgililerim cok yakisikli degildi ama yani ufak bi seyden hoslanmam gerekir.Sen oyle o begenmez ben zaten tavim gibi gitme sakin.Fotolar cok yaniltiyor belki hareketlerinden hoslanmayacaksin

Bana bunlarla gelin :) görüşmeye giderken ne hissettiklerini biliyor musun?

Yok fotolarla pek oynamadım ama 3 boyut-2 boyut farkı mutlaka oluyor :) yüzümde beğenmediğim yerlerim belli değil mesela fotolarda.

Sanaldan tanıştığım biriyle 3-4 ay telf da konuştuk. Her şey rüya gibiydi o an. Ruh eşimi buldum sanırım diye düşünüyordum. İlk buluşmada sıkıldım. Adam da beni bir daha aramadı zaten. Bu olaydan kısa bir süre sonra yine internette birini stalk larken başka biri ilgimi çekti ve mesaj attım. O buluştuğum kişiden kat kat yakışıklı, daha iyi eğitimli ve olanakları da daha iyi biri. 2-3 hafta sonra buluşma kararı aldık. Giderken özgüvenim yerlerdeydi. Kesin beğenmeyecek diye düşünüyordum.
10 ay oldu başlayalı. Nişanlanmak üzereyiz şimdi.
O yüzden karşındaki adama bağlı arkadaşım. Sen kendin gibi davran yeter. Olmazsa da daha iyisi olacağı içindir :)

Tip benim için önemli değil. Ya o fotodaki gibi çıkmayan ben olursam
Ama 30 lu yaşlar için çok sığ bir düşünce değil mi bu? Ben adamı tipi için değil, karakterini sevdim diyorsunuz.

Fotonuz ile gerçek siz arasında yüzde kaçlık bir fark olabilir ki? Hadi diyelim aslınız fotonuzdan %15 daha ekside. Bunun için sizinle yola çıkmakta tereddüt edecek insanla, siz yoldaş olmak istermisiniz ki hala?

Hakkaten, ben mesela sesini dinleyemediğim insana uzun süre tahammül edemiyorum. İsterse Harvey'e benzesin, sesi beni yoruyorsa oluru yok...

Ben de abuk subuk konuşan insanlara dayanamıyorum vallahi.
Gülüş vallahi billahi çok önemli bence. Bi dizide kadın çok yakışıklı bir adamla tanışıyor sonra cafeye gidip oturuyorlar adam anırarak gülüyor .

En azından dürüst, özünü ilk buluşmada masaya koyuyor adam

ben :)))
esim benden daha guzeldir - dikkat ceker yakisiklidir yani. ve insanlara karsi az da olsa benden daha kibar ve sosyaldir :)))))))
ilk karsilamamiz tam anlamiyla bir tesaduftu. ama benim cok yakin. ark. eși bu adam sana bakmaz hatta baksa bile evlenmez demisti :))))
bende bakmazsa bakmasin popomun kenari demistim. evlenme niyetim zaten yoktu.
alingan biri de degilim ark.eşinin fikirlerine hala onem veririm. ve bunu neden soyledigini de biliyirum (detaya girmicem gerek yok)
ve benim kompleks ego oyle utanma duygum yoktur. ozguvenim cok yuksektir. iliskilerimde rahat oyle herseyi sorun yapmadigim icin sevilen olurdum..
ve o gune kadar hep isi gucu hali vakti yerinde birileri ile gorustum. ve yakisiksiz biriyle de cikmadim. tercihim bu. ve sansim da hep gonlume gore olmustur.
neyse tanustiktan sonra 1 sure uzak kaldik o zaman msn vardi. ordan yazistik. yuz yuze bir daha grselim dedik. ve gorustuk.
ben o 2. grsmemizde boyu mu kisa bunun ne ? sanki daha uzunmusta cekmis gibi hissettim ben uzun boylu severim esimde hayalimdekinden az kisa ama iyidir 1.76 boyu.
gecenin sonu boy pos hepsi gitti gozumden. acayip asik olmustum. o da bana. ertesi gun de cok grsmek istedim. kirmadi gene grstuk.
aradan biraz zaman gecmisti "hayatimda hep senin gibi birini aradim" demisti. halbuki onun yaninda az cirkinim " gozun mu bozuk acaba " dedim cok gulmustum...
simdi hala grsuyoruz :)))))

gorsellik isin basi. elbette seni ona onunda seni ceken birseyleriniz olacak ki iletisim baslicak. sonra fikirler soylemler gulmeler sakalar kakalar hayata bakis kil tuy huyu suyu araya girecek . iliskide kendine bir yon cizecek.
kendini kaptirmadan adami taninayi dene o da seni tanisin...
1e1 grsmede bazen gercekten insanlar gorundugunden cok farkli cikabiliyor ve kacacak yer ariyorsun. bu da olagan yani.. bunu dert ediyorsaniz hayati yasamayin o zaman... iyi begenmedi ne yapak ölek mi diyip yolunuza devam edersiniz...

En fazla ne kadar farklı olabilirsiniz ki fotoğraflardan.
3 bacaklı değilseniz burnunuz çenenize değmiyorsa, kulakların omuz hizan da değilse, ağzın saçlarını arkadan toplamıyorsa her kadın güzeldir
resimlerinde filtre miltre kullaniorsa gercek farkli gelebilir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…