- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Var mı aranızda benim eşim, sevgilim, nişanlım benden daha hoş ama yine de benimle diyen.
selamlar hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sıkıntım ilk buluşmamız. Sanalda tanıştık, ikimiz de meslekleri elinde, 30 yaşlarında insanlarız. Uzun süredir konuşuyoruz. Fotoğraflarımızı gördük bir sürü. O benim daha az fotoğrafımı gördü çünkü sosyal medyayla aram pek iyi değil. Şimdi yüz yüze gelicez ve benim endişelerim had safhada.
Ya fotoğraflardan farklı olduğumu düşünür, içine sinmez bir görüntü verirsem diye korkuyorum. Özgüven denen şeyim vardı benim bir yerlerde ama bulamıyorum. Bana göre benden daha hoş bir adam ama; arkadaşlarım aynı, hatta benim bir tık üstte olduğumu düşünüyorlar. Tabii beni rahatlatmak için mi böyle konuşuyorlar onu bilemiyorum.
Ben çok etkilenmiş olduğum için kaygı duyuyorum. Var mı aranızda benim eşim, sevgilim, nişanlım benden daha hoş ama yine de benimle diyen. İlk buluşma deneyimlerini paylaşacak olan?
Sanki ilk defa biriyle buluşuyor gibi heyecanlı ve ürkeğim. Bi el atın bu garibana bayanlar :)
Ben görselliğe çok takmam sanırım endişem de o yüzdenYa sen begenmezsen ?
Arkadaşa da yazdım ben görselliğe çok takmıyorum ama ya o takarsa?bence onu düşünmekten önce, acaba ben beğenir miyim diye düşünmek lazım. hayal kırıklığına uğrayan siz olmayın da.
bi arkadaş ağzının suları aka aka gitti internetten tanıştığı adama. dişlerinin arasında maydanoz olduğunu gördüğünde buz gibi soğudu ve telefon numarasını bile değştirdi.
her iki türlüsü de mümkün. ama emin olun siz beğenmezseniz daha çok üzüleceksiniz.
ayyy ne güzel :) evlilik boyutunu bilemiyorum bana göre çok kolay karar verilebilecek bir şey değil o yüzden 30umda bekarım hala :) ama bu adamla bir şeyler olsun istiyorum açıkçasıbiz de eşimle 2-3 hafta konuşup sonrasında yuzyuze gorustuk
eşim benı arkadasının face sayfasında görmüş
ortak arkadasımızın yani
ben arkadasımla resım paylasınca eşimin de sayfasına düşmüş ve benı cok begenmıs
ben bana soyledıklerınde olmaz dedım ayrı sehırlerdeydık
snr mesajlastık konustuk ve 3 hafta snrasında ist da bulustuk
şimdi de 3 senedır evlıyız
ilk gördüğümde cok etkılenemedım çnk 1,92 boyu vardı
ben 1,60 ım
ama o hiç peşimi bırakmadı
9 ay snr da evlendık zaten
Başarılar
işte ben de öyle düşünüyorum ama başlangıç için görsellik isterse o ve ben bunda yetersiz kalırsam hissiyatı var şu an.İyi de eş adayı bu manken adayı değil
Ergen de değilsiniz ki hayat dış görünüşten ibaret değil
Tv dekiler bile çeşit çeşit mükemmel Ada'm yahut kadın ölçüsü yok ki
Ada'mdan çirkin de olsanız sizinle olacaksa devam etsin bu ilişki
selamlar hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sıkıntım ilk buluşmamız. Sanalda tanıştık, ikimiz de meslekleri elinde, 30 yaşlarında insanlarız. Uzun süredir konuşuyoruz. Fotoğraflarımızı gördük bir sürü. O benim daha az fotoğrafımı gördü çünkü sosyal medyayla aram pek iyi değil. Şimdi yüz yüze gelicez ve benim endişelerim had safhada.
Ya fotoğraflardan farklı olduğumu düşünür, içine sinmez bir görüntü verirsem diye korkuyorum. Özgüven denen şeyim vardı benim bir yerlerde ama bulamıyorum. Bana göre benden daha hoş bir adam ama; arkadaşlarım aynı, hatta benim bir tık üstte olduğumu düşünüyorlar. Tabii beni rahatlatmak için mi böyle konuşuyorlar onu bilemiyorum.
Ben çok etkilenmiş olduğum için kaygı duyuyorum. Var mı aranızda benim eşim, sevgilim, nişanlım benden daha hoş ama yine de benimle diyen. İlk buluşma deneyimlerini paylaşacak olan?
Sanki ilk defa biriyle buluşuyor gibi heyecanlı ve ürkeğim. Bi el atın bu garibana bayanlar :)
Bence beğenir mi beğenmezmi den çokselamlar hanımlar
Heh işte ya o böyle hissederse :) yine kaygı yine kaygı puff20'li yaşlarımın başındayken internetten biriyle tanışmıştım. uzun süre yazıştık fotoğraflar gönderdik birbimize. telefonda vesaire çok konuştuk. sonra bir gün buluşmaya karar verdik. aynı kaygılarla çıktım gittim. Çok da etkilenmiştim çocuktan. heyecandan ayaklarım titriyordu yani. neyse biz karşı karşıya geldik ki, çocuğun bana gönderdiği bütün fotoğrafların photoshoplu olduğunu anladım. bana ne zaman söyleyecektin dedim. ne var ki ufak tefek oynamalardı dedi. yargılamak için söylemiyorum ama çocuk gerçekten çok ciddi obezdi. gözlükleri filan vardı şişe dibi gibi. bunların hiç biri yoktu fotoğraflarında
bunları normal yollardan baştan bilerek tanışsaydın belki hiç problem etmezdim. ama kendimi inanılmaz kandırılmış hissettim.
sonrasında muhabbet ederken o kadar boğuldum ki, çocuğu kafede bırakıp kaçmıştım. çocukluk işte
buluşma görüşme demem. ama şu etkilendim bilmem ne olaylarını görüşmeden sonraya bırak. yazışmayla konuşma aynı olmuyor. soğuk gelebilir görünce.
Yok öyle fotolarım normalde de YÖK zaten :) kolay olacak dimi, bişey değişmeyecek görünce aynen devam edicez :)Başlangıç için görsellik şart ama sizi zaten görmüş.
Sosyal medya ile çok haşır neşir olmamanız sebebi ile de alttan yandan dudak büzmeli,tepeden vs fotoğraf koyduğunuzu sanmıyorum ergen gibi
Hani bakış açısını değiştirecek bir durum olmaz.
Tek olay belirsizlik endişesi,şık ve doğal olun,gerisi kolay.
Evet orası da öyle ama uzun süredir konuşuyoruz yaklaşık 6 ay :) tanıdım diyemem ama bana yalan söyleyecek bir durumu yok onu biliyorum en azından.Bence beğenir mi beğenmezmi den çok
acaba nasıl biri,fotoğraflarda görüp beğendiğim adamın karakteri huyu nasıl diye düşünün
Ya gerçekte çok farklı biri çıkarsa ? Bunu hiç düşündünüz mü
Dış görünüşe profile aldanmayın kadraja girmeyen karaktere bakın derim !
Kasmazsan sohbet edecek eğlenceli vakit geçirecek konular bulursan daha da güzel olur,olay özgüven,Heh işte ya o böyle hissederse :) yine kaygı yine kaygı puff
Yok öyle fotolarım normalde de YÖK zaten :) kolay olacak dimi, bişey değişmeyecek görünce aynen devam edicez :)
Kim o kiz abin miÇokkkk yakinen tanıdığım biri var. Dışarıdan bakınca son derece şık, bakımlı.
Sanalda da pek aktif, boy boy fotoğrafla var. Ama gel bir de ev halini gör.
Kışın yün içlik giyip göbeğinde ki pamukları temizler.
İşte benim için bunlar sorun olmadığı için kaygılarım. Görselliğinden etkilenmedim ben adamın. Görselliği bonusu oldu ki bu bana dezavantaj şu andaÇokkkk yakinen tanıdığım biri var. Dışarıdan bakınca son derece şık, bakımlı.
Sanalda da pek aktif, boy boy fotoğrafla var. Ama gel bir de ev halini gör.
Kışın yün içlik giyip göbeğinde ki pamukları temizler.
Evet kasmadığım zaman çok eğlenceli biriyimdir umarım saçmalamam heyecandanKasmazsan sohbet edecek eğlenceli vakit geçirecek konular bulursan daha da güzel olur,olay özgüven,
Tip benim için önemli değil. Ya o fotodaki gibi çıkmayan ben olursamCanim ben bi kere oyle bi hata yapmistim.Boyu uzun duruyordu fotoda oyle cikmadi ve tipide fotodaki gibi degildi bi daha töbe zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?