Korkacak birşey yok.Herşey boyda olsaydı hep uzunlar evlenirdir.Bugüne kadar ne giyiyorduysa öyle giyinsin.Düğüne gider gibi değil.Hafif makyaj tamam.Arkadaslar bi arkadaşım için yazıyorum öncelikle onu belirteyim o hesap acamadı burdan yazmaya karar verdik
Konumuza gelelim arkadasım 2 yıldır kımseyle cıkmıyor ayrıldıgı sevgilisini cok seviyorsu ama cocuk bunu istemedi şimdilerde bi cocukla tanıştı konusmaya başladılar arkadaşım baya baya hoşlandı cocuktan ve cocuk haftaşöi bulusmak istedi arkadasımın boyu falan kısa cocuk onu görünce begenmeyecek diye cok korkuyor sizce ne yapmalı.? Bulusmalı mı nasıl giyinmeli cocuk mühendis kızda mühendislik okuyor kafa yapıları falan uyusuyor ama nasıl giyinmeli ne yapmalı bilmiyor cok korkuyor yardmlarınızı bekliyoruz
nasıl tanıştılar internetten mi?Arkadaslar bi arkadaşım için yazıyorum öncelikle onu belirteyim o hesap acamadı burdan yazmaya karar verdik
Konumuza gelelim arkadasım 2 yıldır kımseyle cıkmıyor ayrıldıgı sevgilisini cok seviyorsu ama cocuk bunu istemedi şimdilerde bi cocukla tanıştı konusmaya başladılar arkadaşım baya baya hoşlandı cocuktan ve cocuk haftaşöi bulusmak istedi arkadasımın boyu falan kısa cocuk onu görünce begenmeyecek diye cok korkuyor sizce ne yapmalı.? Bulusmalı mı nasıl giyinmeli cocuk mühendis kızda mühendislik okuyor kafa yapıları falan uyusuyor ama nasıl giyinmeli ne yapmalı bilmiyor cok korkuyor yardmlarınızı bekliyoruz
Baskasi olma kendin ol, boyle cok daha guzelsinArkadaslar bi arkadaşım için yazıyorum öncelikle onu belirteyim o hesap acamadı burdan yazmaya karar verdik
Arkadaslar bi arkadaşım için yazıyorum öncelikle onu belirteyim o hesap acamadı burdan yazmaya karar verdik
Arkadaslar bi arkadaşım için yazıyorum öncelikle onu belirteyim o hesap acamadı burdan yazmaya karar verdik
Konumuza gelelim arkadasım 2 yıldır kımseyle cıkmıyor ayrıldıgı sevgilisini cok seviyorsu ama cocuk bunu istemedi şimdilerde bi cocukla tanıştı konusmaya başladılar arkadaşım baya baya hoşlandı cocuktan ve cocuk haftaşöi bulusmak istedi arkadasımın boyu falan kısa cocuk onu görünce begenmeyecek diye cok korkuyor sizce ne yapmalı.? Bulusmalı mı nasıl giyinmeli cocuk mühendis kızda mühendislik okuyor kafa yapıları falan uyusuyor ama nasıl giyinmeli ne yapmalı bilmiyor cok korkuyor yardmlarınızı bekliyoruz[/QQUOTE kendi olsun