Merhabalar,
Başlığı açan kişiye neden bu kadar tepki gösterildiğini hala anlamış değilim. 4 sayfanın 4'ünü de okudum ve bir iki açıklama dışında kalanı sadece hakaret, "nasıl bunu sorarsın" sorusu ve mahmut abi esprisinden oluşuyordu (ki komik de değildi ve bence cinsiyetçi)(evet hanımlar kadınlar da cinsiyetçilik yapabilir!). Yani anlamadım birisinin size bunu sorması nereden size "bunu soramazsın, resmen özel hayat ihlalı bu" deme hakkını ve hakaret etme özgürlüğünü veriyor? Size silah zoruyla mı soruldu (başlık sahibinin de dediği gibi)? Tehdit mi edildiniz? Yoksa bu sorunun sorulması bu kadar aşağılıkça mı? Başlık sahibini tebrik etmek lazım, gerçekten terbiyesini hiç bozmamış. Ne bu kendini bilmezlik, siz kendinizi ne zannediyorsunuz alenen böyle küçümsemeye hak görüyorsunuz? Ayıp yahu, günlük hayatta da böyle mi yapacaksınız sevgili hanımlar sorarım size? Kızcağızı bi sallandırmadığınız kalmış. Siz yüz yüzeyken böyle cevap verir misiniz bilmem (aynı burada kullandığınız bu ifadelerle) ama ben aynı bu şekilde cevap vereceğimi biliyorum. Soruyu beğenmezseniz cevaplamazsınız bu kadar basit. Belki başkası cevap vermekte bir beis görmez. Onlardan biri de benim.
Valla hiç cinsel ilişki yaşamadım (vajinal, oral, anal ya da karşıdakine mastürbasyon yaparak) ve keşke yaşayabilseydim diyorum. Ama bırakın yaşamayı daha sevdiğimi düşündüğüm ve beraber vakit geçirmekten hoşlandığım, gönlüme göre biri bulamadım. Sevdiceğim ile yapmakta herhangi bir sakınca görmüyorum. Yaşım 20. Üniversitede bulurdum diyordum ama korona sebebiyle 2 yıl eğitim sekteye uğradı.