İlk belirti olarak adet sancısı kaç gün sürmüştü?

kafamkarisik06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2024
38
14
26
Açılan başlıklarda erken gebelik belirtisi olarak ara ara adet sancısı olduğundan bahsedilmiş çoğunluk olarak.

Herkeste bu belirtiler olmayacaktır tabii fakat merak ettiğim bu adet sancıları kaç gün sürmüştü? Normal regl süresi gibi bir haftaya yakın mı geldi bu hafif ağrılar? Ağrılar bittikten sonra mı test yaptınız yoksa regl olmayı beklerken mi?

Çok soru sordum evet ama annişlerimiz cevaplarsa sevinirim 🌸🙏🏻

bende 1 hafta sürdü regl sancısı. hatta sonraki ay yine regl günümden 2 gün önce sancım oldu hamileyken. 3 gün sürdü. doktor sancı olmasın diye progrstana başladı artık olmuyor hiç 🥲

bende 1 hafta sürdü regl sancısı. hatta sonraki ay yine regl günümden 2 gün önce sancım oldu hamileyken. 3 gün sürdü. doktor sancı olmasın diye progrstana başladı artık olmuyor hiç 🥲
progesteron eksikliğinden mi oluyormuş acaba 🤔
Bende tam tersi oldu, adet sancısı yaşamadığım için şüphelendim 🥲 genelde tersi mi oluyormuş
bugün okuduğum postlarda öyleydi genelde 😅

progesteron eksikliğinden mi oluyormuş acaba 🤔

bugün okuduğum postlarda öyleydi genelde 😅
yok aslında progesteronuma baktı doktor iyi çıktı. ama sancın olamasın ne olur ne olmaz dedi ve progestana başladı. 2 aydır kullanıyorum ve hiç sancım olmadı. demek ki işe yarıyormus 😂😂 belki kasılmaları vs engelliyordur ilaç

X