İlk bebekleri iri doğanlar ikincileri nasıl doğdu acaba

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar benim oğlum 4760 gr doğdu ve tekrar hamileyim allah nasip ederse martta doğum yapcam acaba buda irimi doğar diye merak ediyorum açıkcası gerçi önemli olan sağlıklı olması ilk bebek nasıl olursa ikinciside öyle olur diyolar sizlerin nasıl doğdu acaba

benim ilk kızım 3600 ikinci kızım 3950 doğdu bana görede ikinciler daha kilolu oluyolar senin ikinci daha kilolu olursa düşünemiyorum artık maşallah oğluşuna normal doğurmamışsındır demi

benim ilk kızım 3600 ikinci kızım 3950 doğdu bana görede ikinciler daha kilolu oluyolar senin ikinci daha kilolu olursa düşünemiyorum artık maşallah oğluşuna normal doğurmamışsındır demi

evet canım normal olmadı 4 kiloya kadar nomal veriyo doktorlar ayrıca 10 gün önce aldılar sezeryan olcak diywe gününü bekleseydi ne olurdu bilmiyorum artık

benim oglum 4035 gr normal dogumla dogdu.şimdi hamileyim 39 haftalık kızıma hamileyim ,bunun o kadar büyük olmayacagını söylüyor dr um,su an ultrasonda 3100 gr gözüküyor,bakalım nasıl olacak,sonucu söylerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…