Canım bende bu ay sonu yapıcam doum şeklme karar veremedm verdmde geç versm herkesi dinledm . Ama en sonunda doktorumdan her iki doumun olanaklarını olcakları öğrendm . Şimdi sezeryana karar verdm . Normal doum yapanları dinledm eteafm kalabslık çok şanslıyım nese normal doum yspıpta idrar torması ıkınma yüzünden sarkan arkadaşım var ewet ameliyat olmak zorunda kaldı. En yakın anneme sordum annem hala 30 senedir alt dilşleri sızlıyormuş . Senbilirsin dedi. Yengem de normal doumda affedersin deliğini fazla diktiler ilşliye giremedi gitti orasını kestirip açtrttı . Sezeryanda var en yakın gelinimiz ve benm doktoruma yaptrdı çok rahat geçirdi ve çok huysuz gazlıydı çocuğu gece gündüz ilğilendi çocuğuyla hiçte ağrısı olmadı iş bile yaptı beraberinde . Üst komşum ysptı bide sezeryan yapıştrma hatta 2ci cocuğu . Ben izi kötü gözükür die şüpem vardı kmşuma aç bakim nolur dedm bi açtı küçüçük bi kesik ve yok denecek kadar gözükmüor . Maşşallah dedim çok güzl yapştrmş
yani etrafmda vukoat olan çok tu . Sorma yönünde şanslıydm . Hemde çok büyük korkm var . Benm için sezeryan daha iyi olduğuna karar verdm . Ayrıca benm doktoruma kis ameliytı olmştum benm ağrı çekmeme kesnlikle izin vermedi . Doktoruma da güveniorum . Sen ne istiosan onu yaparz dedi . Doğurcak olan sensin dedi sende kendin için dğru olanı seç canm . Bebeğimiz çıktıktan sonrası önmli bakımı ve anne sütü doğum şekliyle çocuğun durumunun alakası ilğisi yok . En iyisini doktor bilir ama kliteli bi doktor bilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.