Folidocela progestan kullanıyorum canım
Pardon folidocela
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folidocela progestan kullanıyorum canım
Foliceleda folik asitmi ???
Pardon folidocela
İsmi folidoce folik asit ewet cnm
Ben folbiol kullanmistim hic oyle bi sikintim olmadi doktoruna bir sor istersen uygun olursa sen de onu kullan bulantin olmuycagina eminim :)
Acıle gıttıgımde baska bi doktor senın ilacından yazdı onamı baslasam folidoce bıttı zaten .d
Kesinlikle baslamalisin iyi gelicek o bulantin kalmicakk arada hap degisikligi iyi oluyor doktor onayinda tabi :))
Kesinlikle baslamalisin iyi gelicek o bulantin kalmicakk arada hap degisikligi iyi oluyor doktor onayinda tabi :))
Bende okuyorum bulanti falan filan burda olanlar eşime diyodumki niye benim bulanmiyo gibilerinden tabi amacim bulanmasını istedigimden değil hani bi sorun mu var gibilerinden bu sabah midem kötü kalktim esimin bana ilk dediği laf sen degilmiydin bulanmiyo diye al iste bebek faaliyete gecti :) ama cok kotu bisey sabah hepsini cikardim ve mide agrim var acayip.mide bulantısı anlik bise ama mide agrisi basladimi hic durmuyo. Ilacta verdi doktor ama yokGecicek :) ve bi yerde okumustum bulantili geciyorsa hamilelik bebegin gelişimi cok iyi anlamina geliyormusss :):)
Bıde sen sabah mı ıcıyosun onu bn bazen sabh bazen oğle bazende ytrkn içiyrm
normal doğum sağlıklııı...:18:
korkuyosan da sezeryan..
vücudun elveriyorsa normali iyisi tabiki ama sezeryanla doğum yapanlarda anne oluyor .
Normall istiyorum artik ama bakalim son gune kadar degisebilirmis :)
Bende okuyorum bulanti falan filan burda olanlar eşime diyodumki niye benim bulanmiyo gibilerinden tabi amacim bulanmasını istedigimden değil hani bi sorun mu var gibilerinden bu sabah midem kötü kalktim esimin bana ilk dediği laf sen degilmiydin bulanmiyo diye al iste bebek faaliyete gecti :) ama cok kotu bisey sabah hepsini cikardim ve mide agrim var acayip.mide bulantısı anlik bise ama mide agrisi basladimi hic durmuyo. Ilacta verdi doktor ama yok
sağsalim alın bebişnizi inşallah ..
darısı başımaa
birgün bende anne olurmuyum ki ?
Amin canim benim insallah seninde bir bebegin olur :) neden olmayasin ki yeterki istee :):)
Al tabi onu.. ben aksam yatarken iciyorum en guzeli oyle cunku :)
insallah dua beklerim annis ..