• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebek :)

Ben folbiol kullanmistim hic oyle bi sikintim olmadi doktoruna bir sor istersen uygun olursa sen de onu kullan bulantin olmuycagina eminim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acıle gıttıgımde baska bi doktor senın ilacından yazdı onamı baslasam folidoce bıttı zaten .d

normal doğum sağlıklııı...:18:
korkuyosan da sezeryan..:17:

vücudun elveriyorsa normali iyisi tabiki ama sezeryanla doğum yapanlarda anne oluyor .

Kesinlikle baslamalisin iyi gelicek o bulantin kalmicakk :D arada hap degisikligi iyi oluyor doktor onayinda tabi :))

Onu yazdıya dedım kı acaba doktoruma sorsam oylemı başlasam dedım ama sen boyle dıyınce içimde suphe kalmadı dur ben bugun ona baslıyım en iyisi

Gecicek :) ve bi yerde okumustum bulantili geciyorsa hamilelik bebegin gelişimi cok iyi anlamina geliyormusss :):)

Bende okuyorum bulanti falan filan burda olanlar eşime diyodumki niye benim bulanmiyo gibilerinden tabi amacim bulanmasını istedigimden değil hani bi sorun mu var gibilerinden bu sabah midem kötü kalktim esimin bana ilk dediği laf sen degilmiydin bulanmiyo diye al iste bebek faaliyete gecti :) ama cok kotu bisey sabah hepsini cikardim ve mide agrim var acayip.mide bulantısı anlik bise ama mide agrisi basladimi hic durmuyo. Ilacta verdi doktor ama yok :(

vücudun elveriyorsa normali iyisi tabiki ama sezeryanla doğum yapanlarda anne oluyor .

Tabikii oyle :) onemli olan 9 ay karninda tasiyip dogduktan sonra ona guzelce bakip buyuten anne gorevini yerine getiren herkes annedir ^_^

Normall istiyorum artik ama bakalim son gune kadar degisebilirmis :)

sağsalim alın bebişnizi inşallah .. :16:
darısı başımaa :5:

birgün bende anne olurmuyum ki ? :25:

Bende okuyorum bulanti falan filan burda olanlar eşime diyodumki niye benim bulanmiyo gibilerinden tabi amacim bulanmasını istedigimden değil hani bi sorun mu var gibilerinden bu sabah midem kötü kalktim esimin bana ilk dediği laf sen degilmiydin bulanmiyo diye al iste bebek faaliyete gecti :) ama cok kotu bisey sabah hepsini cikardim ve mide agrim var acayip.mide bulantısı anlik bise ama mide agrisi basladimi hic durmuyo. Ilacta verdi doktor ama yok :(

Bebisin keyfi yerinde demekki :) oyle tabi bulanti bi derecede kusmak cok kotu ama napalim kolay bisey degil sonucta vucudumuzu alistiriyoruz o donemlerde annelige :) bende mide agrisi yasamistim hamile olucagimi ogrenmeden once iki gun surdu allahtan cok uzun surmedi ama bunu doktoruna soylemelisin muhakkak ilac yada iyi gelicek bir sey soylucektir sana :)

Back