• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebek :)

Normal dogum daha saglikliymis bende oyle okudum ama cok korkuyorum korkumu bir turlu yenemiyorum doguma 3 ay kaldi ve napicagimi bilmiyorum cok zor durumdayim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hiç korkma bende daha yaşamadım o heyecanı ama deli gibi normal doğum istiyorum şöyle düşün Allah eğer dayanılamayacak bi acı olsaydı bize onu yaşatmazdı şoktan ölürdük zaten, artı bebeğini düşün adapte olursun çünkü bebeğin ancak dünyaya normal doğumla alışıyor yoksa zamanı gelmemiş bir bebeği sırf korku yüzünden çekip almak bence çok üzücü:50: en azından bir dene vucudun normal doğuma odaklı hazır sadece beynini hazırlaman gerekiyo. Eğer vucudun izin vermezse zaten mecbur sezeryan

Sızlerın doğumu. Bendenn onceymış sız bna bılgı verırsınız artıkın :) ben çok korkuyorum ya aklıma geldıkçe

Bebisin keyfi yerinde demekki :) oyle tabi bulanti bi derecede kusmak cok kotu ama napalim kolay bisey degil sonucta vucudumuzu alistiriyoruz o donemlerde annelige :) bende mide agrisi yasamistim hamile olucagimi ogrenmeden once iki gun surdu allahtan cok uzun surmedi ama bunu doktoruna soylemelisin muhakkak ilac yada iyi gelicek bir sey soylucektir sana :)

Aman bebislerimizin keyfi Yerinde olsunda...Ben zaten doktoruma soyledim surup verdi ama bi kac gun agritmadi yine basladi.normalde 2 senedir benim ramazana 15 gun kala falan mide agrim baslar.tabi ozamanlar çalışıyordum is stresi falan filan diye dusunmustum.ama bu senede yine ayni zamanda basladi.doktora gittim o zamanlar test yaptı degerler normal cikti.doktorda testler normal cikinca pekde inanmadi bana :) ama agri surekli yokki belli zamanlar var.

Aman bebislerimizin keyfi Yerinde olsunda...Ben zaten doktoruma soyledim surup verdi ama bi kac gun agritmadi yine basladi.normalde 2 senedir benim ramazana 15 gun kala falan mide agrim baslar.tabi ozamanlar çalışıyordum is stresi falan filan diye dusunmustum.ama bu senede yine ayni zamanda basladi.doktora gittim o zamanlar test yaptı degerler normal cikti.doktorda testler normal cikinca pekde inanmadi bana :) ama agri surekli yokki belli zamanlar var.

Evet :) hadiii ya cok degisik belki sicaklradan oluyordur yada psikolojik olarak olabilir ilk kez duydum böyle bir sey :/ surekli olmasin cunku hamilelikte gercekten agri hic cekilmiyor elin kolun bagli oluyor cunku :(

Canım hiç korkma bende daha yaşamadım o heyecanı ama deli gibi normal doğum istiyorum şöyle düşün Allah eğer dayanılamayacak bi acı olsaydı bize onu yaşatmazdı şoktan ölürdük zaten, artı bebeğini düşün adapte olursun çünkü bebeğin ancak dünyaya normal doğumla alışıyor yoksa zamanı gelmemiş bir bebeği sırf korku yüzünden çekip almak bence çok üzücü:50: en azından bir dene vucudun normal doğuma odaklı hazır sadece beynini hazırlaman gerekiyo. Eğer vucudun izin vermezse zaten mecbur sezeryan

Sagol canim destegin icin.. normal istiyorum artik bebegimide kendimide uzmek istemiyorum dediğin gibi vucudum normale uygunsa kesinlikle normal dogum yapicam.. zorunda kalirsam sezeryana basvurucam kendi istegimle olmucak bu kesinlikle oglum kendi gelmek istediğinde gelsin annesinin kucağına :)

Sızlerın doğumu. Bendenn onceymış sız bna bılgı verırsınız artıkın :) ben çok korkuyorum ya aklıma geldıkçe

Biz bi atlatalim sanada bilgi veririz :) ama dogum disinda bisey ogrenmek istersen benimde bildigim bir seyse yardimci olabilirim istersen :)

Biz bi atlatalim sanada bilgi veririz :) ama dogum disinda bisey ogrenmek istersen benimde bildigim bir seyse yardimci olabilirim istersen :)

Hıc istemez olur muyum canım bugun doktora gttm ultrason gruntusunu aldım .d bıde hftlk ıgne yazdı yernden klkmycksn ytcksn dedı blkı hstnye ytrabılırmış

bende 2012 nisanda normal doğum yaptım eşim sezeryana karşı olduğu için imza atmam dedi dr. a ve çok zor bi doğum oldu doğumdan hemen sonra anestezi ile 1 saat uyuttular ve ne yaptılar bana bilmiyorum..dr. sordum nie diye 1 saat boyunca diktim dedi kadın.. artık ne olduysa :44: normal doğum yapmak cesaret işi ben cesaretimi topladım ve yaptım ama 2. sini normal yapabileceğimi hiiiç sanmıyorum...

bende 2012 nisanda normal doğum yaptım eşim sezeryana karşı olduğu için imza atmam dedi dr. a ve çok zor bi doğum oldu doğumdan hemen sonra anestezi ile 1 saat uyuttular ve ne yaptılar bana bilmiyorum..dr. sordum nie diye 1 saat boyunca diktim dedi kadın.. artık ne olduysa :44: normal doğum yapmak cesaret işi ben cesaretimi topladım ve yaptım ama 2. sini normal yapabileceğimi hiiiç sanmıyorum...

Peki sancisi ne acisina benziyo merak ediyorum

Sonuna kdr katiliyorum size:-D bende esimin normal normal diye tutturmasndan dolayi normal yaptm ama bir dahaki ne aslaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz?İSİMLER YUKARDAKİ LİNKİMİZDE.ALLAH RAZI OLSUN

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? isim listemiz topiğimizde yazıyor. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

kızlar doktora gittim geçen hafta suyun biraz azalmış dedi. bunun için şu anda ne yapmam gerek yada sonuçları ne bilmiyorum dr çok açıklayıcı konuşmadı başına böyle birşey gelen var mı?

bu sırada artık baya büyüdük teyzeleri. ne yapalım neler alalım şimdiye kadar sadece bir takım yeni doğan takımı aldık,beşiği hazır uyku setini aldık,şekerlerini yaptım oğluşumun,üç tanede patikli zıbın aldık. başka ne alayım banyo seti vs daha almadım aklımada gelmiyor açıkçası yardımcı olsanız gerekli gereksiz bilmeden iş yapmayım diyorum. :emir_bebek:
aklınızda olanları paylaşırsanız çok memnun olcaz.
herkes bişeler söylüyor ama bir yandanda yok gereksiz diyenler var şaşırdım ne alacağımı

canım hayırlı olsun bebişin öncelikle..doğum dediğimiz mucizevi olay aslında mudahele etmezsek o kadar guzel olacakki.herşeyden önce bebeğini düşünmelisin.sezaryen doğum akışını değiştirir.2 saatlik acıdan kaçıp bıçak altına yatmana hiç lüzum yok..güçlü bir annesin..bir aksilik çıkmadığı sürece inşallah normal doğum yapmanı şiddetle tavsiye ederim tatlımm

Back