Neden alamadin ultrason kagidi.bende suan 8 haftaligim senin gibi.ilk gittigimde bebegi gorunce verdi doktorum.birde gecen hafta kalp atisi icin gittigimde tekrar aldim.o 1 haftadaki farki gorunce okadar mutlu oluyosun ki anlatamam.Benim bebişimde 8 haftalık oldu teyzeleri.d ama bi turlu ultrason kagdı alamadm .s
Ne kdar guzel bişey cnm sewndm adına wLla bi kese grnnce verdı snra gdnce bbk grndu kagt ıstedm makna bzk dedı bugun bnm dktrm yktu kum dktgm için bugune randewu verdı bnm dktr yktu bşka dktra gttm oda bda glnce htrlt dedı .s esım cok mrk edyo bn gttkçe gryrm ama o grmdı hıc .sNeden alamadin ultrason kagidi.bende suan 8 haftaligim senin gibi.ilk gittigimde bebegi ögorunce verdi doktorum.birde gecen hafta kalp atisi icin gittigimde tekrar aldim.o 1 haftadaki farki gorunce okadar mutlu oluyosun ki anlatamam.
Benim bebişimde 8 haftalık oldu teyzeleri.d ama bi turlu ultrason kagdı alamadm .s
Ne kdar guzel bişey cnm sewndm adına wLla bi kese grnnce verdı snra gdnce bbk grndu kagt ıstedm makna bzk dedı bugun bnm dktrm yktu kum dktgm için bugune randewu verdı bnm dktr yktu bşka dktra gttm oda bda glnce htrlt dedı .s esım cok mrk edyo bn gttkçe gryrm ama o grmdı hıc .s
bende korkuyorum arkadaşlar aslında canı gönülden normal doğum istiyorum ama korkuyorum bulunduğum şehirde iki ayda bir doktor gelip gidiyor tam doktoruma alıştım dedim temmuzda gitcekmiş. o yüzden bilmiyorum eğer zor durumda kalmazsam tecrübeli birine gidip normal yapcam
Canim eger normal yapacksan dikişlerne cok cook dikkat et benim dikişlerm acildi ve tekrar dikis atildi cok acili gunler yasadm iki kere dogum yapmis gibi oldm normal dogumdan cok cektm gozum korktu oyuzdn tavsiye etmem ben bir daha hamile kalirsam kesinlikle sezaryen yapacgm ama sunuda belirteym canim hic gobek karin kalmadi dogumdan sonraki 10. gunde 10 kilo vermistm sanirm gobek kalmamasi senin icin daha önemli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden alamadin ultrason kagidi.bende suan 8 haftaligim senin gibi.ilk gittigimde bebegi gorunce verdi doktorum.birde gecen hafta kalp atisi icin gittigimde tekrar aldim.o 1 haftadaki farki gorunce okadar mutlu oluyosun ki anlatamam.
8 haftalikkk daha cok minikkkk bulantilarin ne durumda ^_^
Evet benim esimde girmedi cok merak ediyo ama onu tatmin etmiyo sanirim kagitlar canli gormek istiyolar,haftaya gittigimde sakin zamanda gidicem ki esimle beraber girmek istiyorum.sende en kisa zamanda meleginin fotografiyla cikarsin doktordan..
Neden alamadin ki
cok sukur fazla yok en azindan yemek yemicek,cikaracak kadar.kotu koku olmadigi surece sorun yok ama sevmedigim kokulara yanasamiyorum mesela kopegimiz var ona yemek veremiyorum mamasi kuzulu ve ben et sevmem cok kotu kokuyo ozellikle onda basliyorum.
Cok olmamasi güzel ama daha erken tabi cogalicak yakin zamanda :) o cok normal bazen bi nefesten bile tiksinebiliyosun.. bende sarimsaktan cok tiksinmisintim sarimsakli hic bisey yiyemedim uzun bi zaman sucuk bileee.. sucuk bile diyorum en sevdigim seylerden bi tanesi o cunkuu ama simdi duzeldi bir tek sabah ac karnina su icersem bulaniyo cok onun dışında bisey kalmadi :):)
Aman dun demez olydim keske sabah bulantiyla kalkktimCok olmamasi güzel ama daha erken tabi cogalicak yakin zamanda :) o cok normal bazen bi nefesten bile tiksinebiliyosun.. bende sarimsaktan cok tiksinmisintim sarimsakli hic bisey yiyemedim uzun bi zaman sucuk bileee.. sucuk bile diyorum en sevdigim seylerden bi tanesi o cunkuu ama simdi duzeldi bir tek sabah ac karnina su icersem bulaniyo cok onun dışında bisey kalmadi :):)
Benim bulantıları napıcaz peki içtiğim haptan bile mıdem bulanıyo .s .d
Aman dun demez olydim keske sabah bulantiyla kalkktim
Aksi gibi bende sarimsakli şeylere bayiliyorum olsada yesem.normaldede cok severim ozellikle yogurtlama cacik tarzi okadar serinletiyo ki icimi anlatamam. Sucukta evet bende oyleyim normal de sevmem yani yemem ama en azından kokudan sikinti yok ama simdi esime yumurta yapmaya kalksam dolaptan alip onu tavaya koyana kadar akla karayi seciyorum daha dolabi acar acmaz basliyorum.kopek mamasindada ayni sey gecerli dolaptan konserveyi almadan dolabin kapagini aciyorum elime bile almadan basliyorum.cok kotu bisey ama ya ez az şekilde atlatalim insallah.
Benimde ictigim kan hapindan bulaniyordu .. ne kullaniyosun sen
Keşke benimde doğum şeklini seçme şansım olsa. Malesef ben plesanta previa totalis yüzünden sezeryan olmak zorundayım. Ama seçme şansım olsaydı normal doğumu seçerdim
Folidocela progestan kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?