Merhaba benim sıkıntıda sizinki gibi.. test yaptiracagim yazmışsın hangi testler bunlar..
cevabın için çok teşekkür ederim aslında doğru söylüyorsun psikolojik olarak toparlamak şart ama bazende diyorum bir an önce tekrar hamile kalayım ve sağlıkla kucağıma alayımçok zor bir süreç eşimlede çok paylaşamıyorum duygularımı kafam allak bullak oluyor. hayırlısıyla şu süreci bi atlatsaydık
Rica ederim canim ne demek. Inan bende ayni duygular icindeyim. Suan kanamam devam ediyo. Doktor 3 4 hafta surer dedi. Dolayisiyla iliskide yasak. Ama kendimi nasil tutucam korumak icin bilmiyorum. Bir an once saglikli bebekler istiyorum bende. Esime artik yansitamiyorum bende . Kac gundur annemlerle kaliyorum.
Ins olur tatlim. Ins bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inşallah Allah dualarımızı duysun ve kabul etsin
doktorum kan pıhtılaşmasına ve de guatra bi bakalım dedi. aslında onlarada benim içim rahat etsin diye bakıcak. pataloji sonucu temiz çıktı bu sırada
İlk göz ağrımdı, 24 haftalıkken erken doğumla kaybettim 4 ay olucak Rabbimin takdiri diyorum elbet ama hiç birşeyden tad almıyorum erken doğum sezerynla doğum yaptım tüp bebek le hamile kalmıştım 4 ay oldu diye korunmayıda bıraktım zaten hamile kalamıyorum diye Rabbimden hayırlısı inş, en kısa zamanda evlat hasreti cekenlere Rabbim hayırlı evlat nasip eder,
Elden bişey gelmiyor nasip değilse naparsak yapalım nekadar dikkat etsek edelim olmuyor, nasipsede hoplasanda zıplasanda düşürmeye çalışsanda oluyor Rabbim ol derse oluverir,,,,,,
Üzgün ve çooook durgunum önce ki ben yok artık içimdeki acı benım acım tatlı acım özlemim ve hasretim ........ Hakımızda hayırlısı
Bizdede patolojide birşey çıkmadı ama zaten genetik inceleme yapılmadığı sürece patolojiden anlasilmazmis..Kendimiz içinde yaptırmadik hala ama ben rahim filmide dahil hepsini yaptırmayı düşünüyordum özel hastaneleri araştırdım çok pahalı geldi. .şimdi karar sürecindeyim. .
Vlla bazen bende o kadar bunalıyorum ki gözümü karartıp tekrar hamile kalıyım diyorum başlarım tahliline bekleme süresine diye sonra tabikide korkup vazgeçiyorum
Aynen benim duygularımı dile getirmişsin..bende 3 şubatta kürtaj oldum ilk reglim geçti şimdilik korunuyoruz ama bırakıp direk akışına bırakmak istiyorum. .gerçi ikinci reglden sonra zaten korunmayi bırakacağız ama o zamana kadar bile beklemesekmi..korku hep olacak ilk kötü tecrübe pesimizi ancak bebeklerimizi kucagimiza aldığımızda bırakacak. .bekleyip yaşayarak göreceğiz..
Doğru söylüyorsun bende 18 şubatta oldum kürtaj 25 şubattada hasta oldum çünkü hiç kanamam olmamıştı 4 gün aynı adet gibi sürdü . doktoruma sordum adet olmuşsun dedi. şimdi bu ay bekliyorum bakalım 25 inde yine adet olursam 2 adetim olmuş olacak. bende bırakıyım diyorum korunmayı ama kısmet bakalım
Siz kürtajdan sonra hemen regl olmuşsunuz ben normal regl süresini bekledim. .ondada gerçi normalden kısa sürdü. .ikinci reglde hormon tahlilini yaptırıp tekrar bir ultrasonla rahim kendini toplamismi diye kontrol yaptırıp korunmayı bırakmayı planlıyorum. .bakalım işte.. şu bekleme süresi psikolojik olarak yorucu geçiyor(
benim doktorum kürtajdan sonra hiç rahme bakmadı bende bakar diyordum ama sadece patoloji sonucunu temiz dedi 3 ay korun sonra tahlil dedi
ben de işk bebeklerimi kaybettim...ilk aşılamamdı üçüz bebeklerime gebe kaldım 13 haftalıkken kaybettim bebeklerimi biri evde elime düştü diğer ikisininde anında kalbi durmuştu kürtajla aldılar..patolojiye göndermedim kıyamadım yavrularıma üç oğlumuda yanyana gömdüler bu acının tarifi bile yok 15 dk içinde üç bebeğimi birden kaybettim...1 şubatta oldu düşüğüm bugün 43. gün ve hala kanamam devam ediyo ilkgünden beri kesilmedi bazen az kanıyorum bazen çok..kanamam biterse korunmayı düşünmüyorum çünkü acımı ancak başka bi bebeğimin hafifleteceğini biliyorum Rabbim hepimize sabır versin ve bian önce evlatlarımızı kucaklarımıza almamızı nasip etsin amin...
Basin sagolsun tatlim.43 gun ve hala gecmedimi(
Bende iki uc haftaya gecer diye umit ediyorum(
Ikizlerimi kaybettim bende. Cinsiyetlerini bile soramadim ogrenipte daha cok sıkılmak istemedim. Ama patalojiye yolladim. Mecburdum bir daha yasamamaj icin. Gerci Allah bilir yasayip yasamayacagimi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet malesef hala kanıyorum yarın kontole gidicem...ya kıyamadım bebeklerime dedim ya elime düştü biri minnacıktı yavrum herşeyi vardı parmakları gözleri pipisi kaburga izleri avucumun içinde kalbi attı meleğimin(( diğer ikiside rahme düşmüştü bütün olarak çıkarmıştı doktorum zarar vermemişti kürtajda bende patolojıye göndermedim duayla gömülsün istedim ve öylede yapıldı...yerlerini eşimde bende bilmiyoruz ablam karnın tekrar şiştiğinde sizi evlatlarınıza götürcem diyo...bizde cinsiyetlerini bilerek öğrenmemiştik kaybettikten sonra öğrendik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?