Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba kizlar.Ben agustosun 27 i 24 haftalik kizimi kaybetdim.Nedenini hic bir doktor bilmedi.gece kanamam oldu doktora gitdik 2 gun serumlar iyneler yapdilar ama 2 gunun sonunda gece birden kanin asiri gelmesiyle suyum geldi ve suni saciyla dogurdum kizimi 3 gun yashadiShimdi 3 ay olacak ama ben yeniden anne olmak istiyorum doktor rahmin toparlanmish ama bebeyi ne yapiyosun dedi bana . kafani toparla. tarih soylemedi aranizda benim kibi olanlar varmi?
kızceler bende kurtajdan sonra ılk regl dun oldum sukur
aylulun 30 oldum kurtaj bı ay korundum hala hamıle kalamadım randevu alıp ssk gıdıcam ıkı kaybım var cok agrılı ve az regl oluyorum dıycam hsg rahım fılmı ıstıycam ınsallah cekerlerkurdaj nezaman olmustun canim
Bebeğimin kalbi durup kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala ben kendimi toparlayamadım. Avere gibiyim bazen aşırı derecede hassas oldum herşeye ağlıyorum bazen çok sinirli oldum. rabbimden sabır diliyorum. adet olmadım oda gelmedi halabeklemedeyim. ikinci bebek olursa aynı şeyleri yaşama korkusu hep aklımda. ikinciye hamile kalanlar durumlar nasıl psikolojik olarak korkular çokmu oluyor
:2:
Bebeğimin kalbi durup kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala ben kendimi toparlayamadım. Avere gibiyim bazen aşırı derecede hassas oldum herşeye ağlıyorum bazen çok sinirli oldum. rabbimden sabır diliyorum. adet olmadım oda gelmedi halabeklemedeyim. ikinci bebek olursa aynı şeyleri yaşama korkusu hep aklımda. ikinciye hamile kalanlar durumlar nasıl psikolojik olarak korkular çokmu oluyor
Canım ben de Kasım da kurtaj oldum 7+5 te kalbi durdu bebeğimin. En büyük destekçim eşimdi. Ne annem ne kayınvalidem alıp karşısına konuşmadı benimle keske konuşsalarmış ama onlar da sanırım üzülmeyeyim diye konuyu acmak istemediler. Her neyse zordu evet. Ben mimari proje çiziyorum hastane projesinde çalışıyorum ve ameliyathane çizimi bile beni mahvediyordu. Her dk aklimdaydi. Tek tesellim ahirette bekliyor olması. Suan fazlasıyla hassassın bunu sakın baskalarının kabullenmesini bekleme ya da isteme sadece sen kabulleneceksin. Baskası senin halinden hiçbir zaman anlamayacak. Ve kırma kimseyi en ufak bi gerginliğinde ben hassasım ve o yüzden üstüme geliyor gibi hissediyorum aslında kötü olan birşey yok gibi telkinlerde bulun kendine. Ben hassasım kimse beni anlamıyor ile geçmiyor çünkü. Sen kendini anla o yeter. Evet yeni bi bebek düşünüyorsun zamanla ve kendini daha güçlü hissedeceksin. Suan istiyoruz biz. Korkum var mı evet var. ama bi ablam var aynı seyleri yaşayan ona doktoru kurtajdan sonra ki gebeliğinde 'sen ne yaparsan yap dünyaya gelecek olan bi sekilde gelir ister top oyna ister ip atla, ama eğer Allah yanında istiyorsa 9 ay yat yine de olmayacaksa olmayacak' demiş. Sürekli bunu düşünüyorum ve kasmıyorum kendimi stres yapmıyorum. Allah büyük.. Sen de cok bunalıma kendini bu yüzden. Sevgiyle kal..
merhaba.bende klube yeni üye oldum.Kasım ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.Çok zor bi durum.Allah kolaylık versin yaşayanlara.Şimdi ovulasyon testiyle yumurtlama gününü yakalamaya çalışıyoru bakalım sonuç ne olacak??
24 mart 2013 bebegim kanamayla beni terk etti. ya da sagliksiz bir bebekti ki vucudum onu disari atti. Allah bilir. tekrar cabaliyoruz ama henuz bisey yok. insaAllah tez zamanda olur ve Allah isteyen herkese versin diliyorum. Amin
cok üzüldüm okuyunca senin adına .. allah sabır versin canım umarım herşey dildiğin gibi olur..pes etme
Hadi hayırlısı esmaece haberlerini bekliyorumbende aldım buay testleri 5ay oldu hala tık yok. Eşimle kendime incirle keçiboynuzunun kürünede başladım bakalım hayırlısı inşaallah![]()
canım bende aranıza yenı katıldım sana bırsey anlatmak ıstıyorum bebegım olsun dıye cok ugrastım doktorlar hastneler hıc bırsey olmadı daha sonra rabbıme bıraktım kendımı rahatlatmaktan baska carem yoktu esım bıle artık soylenmeye baslamıstı ve gercekten kendıme yalanlar soyleyerek (aman olursa olur olmazsa olmaz) dıye daha sonra 1 ay sonra hamıle kaldım cok sukur rabbıme.... sımdı 5 aylık gebeyım cevremde aynı durumu yasayan arkadaslarım var ve ıkıncı gebelıklerı gayet ıyı gectı canın sıkma ve kendını rahatlat
Hadi hayırlısı esmaece haberlerini bekliyorum![]()