Rabbim sabır versin çok zor çok acı.benim iki hafta oldu hala içim yanıyor ilk gün gibi ama güçlü olmak zorundayız inşallah Rabbim tekrar verecek.Bebegimi 9+4de kaybettim o kadar icim aciyo ki kimseye anlatamiyorum ona o kadar baglanmistim ki kendimi toplayamiyorum
Cok saol insallah sag salim kucagimiza aldigimiz gunlerde olur konturole gittiginizde alttan tekrar muayne etti mi doktorunuzRabbim sabır versin çok zor çok acı.benim iki hafta oldu hala içim yanıyor ilk gün gibi ama güçlü olmak zorundayız inşallah Rabbim tekrar verecek.
Cok gecmis olsun bende 9 haftalikken kaybettim 1 hafta oyle gezmisim daha kendimi toplayamadim bile p.tesi kont gidicemRabbim kimseye yasatmasin gercekten. Cok zor oluyorbende 9 haftalikken kalbi durmustu 3 gun oyle gezmisim haberim yok... simdi yeniden calismalara baslayacagim insallah bu defa sorun yasamam da alirim kucagima bebegimi
Benim 4 ay oldu kendimi surda bir suredir toparladim ustelik psikolog destegiyle! Allah yardimcimiz olsun insallah kisa surede bebeklerimize kavusuruzCok gecmis olsun bende 9 haftalikken kaybettim 1 hafta oyle gezmisim daha kendimi toplayamadim bile p.tesi kont gidicem
Inşallah insallahBenim 4 ay oldu kendimi surda bir suredir toparladim ustelik psikolog destegiyle! Allah yardimcimiz olsun insallah kisa surede bebeklerimize kavusuruz
Benim doktorum alttan kolay kolay bakmıyor daha hiç bakmadı da canımCok saol insallah sag salim kucagimiza aldigimiz gunlerde olur konturole gittiginizde alttan tekrar muayne etti mi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?