İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

Allahım bu nasıl acı tam bugün bir hafta oldu o acı haberi alalı bebeğim ne kadar oldu diye gittiğimde bebeğinin 9. Haftada kaldığını 10 gündür bebegimin yasamadigini kalp atışlarınin durduğunu soyledi. Dünya başımıza yikildi .malesef kürtaj yapıldı ve bebegimden ayrıldım.ne acı Rabbim sabır ver diye yalvariyorum içim acıyor durduk yere ağlıyorum ne yapıcam nasıl toparlanaçağım bilmiyorum

Bebegimi 9+4de kaybettim o kadar icim aciyo ki kimseye anlatamiyorum ona o kadar baglanmistim ki kendimi toplayamiyorum

Bebegimi 9+4de kaybettim o kadar icim aciyo ki kimseye anlatamiyorum ona o kadar baglanmistim ki kendimi toplayamiyorum
Rabbim sabır versin çok zor çok acı.benim iki hafta oldu hala içim yanıyor ilk gün gibi ama güçlü olmak zorundayız inşallah Rabbim tekrar verecek.

Rabbim sabır versin çok zor çok acı.benim iki hafta oldu hala içim yanıyor ilk gün gibi ama güçlü olmak zorundayız inşallah Rabbim tekrar verecek.
Cok saol insallah sag salim kucagimiza aldigimiz gunlerde olur konturole gittiginizde alttan tekrar muayne etti mi doktorunuz

Rabbim kimseye yasatmasin gercekten. Cok zor oluyor bende 9 haftalikken kalbi durmustu 3 gun oyle gezmisim haberim yok... simdi yeniden calismalara baslayacagim insallah bu defa sorun yasamam da alirim kucagima bebegimi

Rabbim kimseye yasatmasin gercekten. Cok zor oluyor bende 9 haftalikken kalbi durmustu 3 gun oyle gezmisim haberim yok... simdi yeniden calismalara baslayacagim insallah bu defa sorun yasamam da alirim kucagima bebegimi
Cok gecmis olsun bende 9 haftalikken kaybettim 1 hafta oyle gezmisim daha kendimi toplayamadim bile p.tesi kont gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…